• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bu arada benim yaramaz oğlum doğum yoluna girmiş öyle bekliyorMuş. Doktorumuz serviksin idare edebileceğini söyledi.Bakalim suyumuz da muhteşem değil ama sınırda. .. Damacanayi kocamdan çok görüyorum nasıl su sınırda onu da anlayamıyorum.... Rabbim ne eylerse güzel eyler vardır herseyden bir hayır. Artık eskisi kadar moralini bozmak istemiyorum.
sen farkettn mı pekı canm dogum şeklını aldgnı yanı anlayabılırmıyız acaba ayakları yukarda olcak ya ıllakı farkedrz gbı gelıo bna mesela bnmkı yukarı dgru karnımı şişirio ters donnce şişiremez dıe dsnuorum sende bunun gbı degşklılkler oldumu

sen farkettn mı pekı canm dogum şeklını aldgnı yanı anlayabılırmıyız acaba ayakları yukarda olcak ya ıllakı farkedrz gbı gelıo bna mesela bnmkı yukarı dgru karnımı şişirio ters donnce şişiremez dıe dsnuorum sende bunun gbı degşklılkler oldumu

Canım ayakları tam midende hayal etme. Ben minyonum belki farkeder şekil ama şöyle diyim ben doktora tam olarak şuan neresi nerede dedim. Kafası doğum pozisyonunda bikini bölgesini gösterdi totosu sağ kaburga altı ayakları da sol kasık bölgesine doğru yani katlı şekilde bebek. Öyle kafa tam aşağıda ayaklarda dik yukarı da gibi değil. He benim oğlan sağ tarafta bazen sağ kaburgama doğru beliriyor ayakları da sol tarafa direniyor. Ben kafası zannediyordum sağ kaburganın orada :KK48: kafası diye totosunu çok sevdim. Bir de artık bacaklarımın iç tarafı ağrımaya başladı pozisyonu iyice kemiklere baskılıyor

Karnımdaki bu gerginlik beni bitirdi. Kalçalarıma kadar geriliyorum. Karnım acıyı. Sanki iğne soksan bi yerden patlicam.boşluklarım ağrıyor. Sırtım ağrıyor. Ay bebek 2 kg o bile karnımı patlatacak gibi. Millet nasıl taşıyo 4_5 kg bebekleri hayret

Karnımdaki bu gerginlik beni bitirdi. Kalçalarıma kadar geriliyorum. Karnım acıyı. Sanki iğne soksan bi yerden patlicam.boşluklarım ağrıyor. Sırtım ağrıyor. Ay bebek 2 kg o bile karnımı patlatacak gibi. Millet nasıl taşıyo 4_5 kg bebekleri hayret

al benden de aynısı nefes alırken yoruluyorum :olamaz:

her ihtimale karşı bir tane alıyımmı diyorsun canım ?
Arkadaşlar normal de o kadar pansuman falan yapılmıyor. Ben dikişli yaptım normal doğumu. Doğumdan çıkarken pansuman yapıyorlar. Bi daha sen istemiyorsun zaten. Çünkü hemen ayağa kalkıyorsun ve bir daha kimseye elletip göstermek istemiyorsun. Rahatça kendin yapabilirsin.

Sabah ben de yazdim, ilgilenmediniz benimle :mad: bi ev isi cok, odalarin mobilyalarini odadan odaya tasimamiz lazim. Ayiklayip atmaya calisiyoruz. Ev tasimak daha kolaymis. Ici dolu dolaplari yataklari kitapliklari tasima isi cok korkunc. Mecbur bu daginiklikta birini tutcaz, esimle tasiyacaklar. Ben ufak is yapsam da mahvoldum :kızgın::KK61:
Bi de bugun evlilik yildonumumuz. 5.yilimiz bitti, bu yorgunlukla kutlama da yapamam :KK42:

Arkadaşlar normal de o kadar pansuman falan yapılmıyor. Ben dikişli yaptım normal doğumu. Doğumdan çıkarken pansuman yapıyorlar. Bi daha sen istemiyorsun zaten. Çünkü hemen ayağa kalkıyorsun ve bir daha kimseye elletip göstermek istemiyorsun. Rahatça kendin yapabilirsin.
Umarım öyle olur canım bende istemem gostermek

Aynen bende fenayim valla taşımakta zorlaniyorum çocuğu birde bir yere toplanması fena yapıyor beni

Kızlar a101 den aldım unibaby urunlerini şampuan,bebe yagi,pisik kremi,kulak çubuğu,3 lu yenidogan ıslak mendili aldım pişik kremi almiycaktim ama her alt degistirmede kullanilmasi gerekiyormus diye aldım profesyonel olarak sudocrem yada bepanthende alcam

Canım ayakları tam midende hayal etme. Ben minyonum belki farkeder şekil ama şöyle diyim ben doktora tam olarak şuan neresi nerede dedim. Kafası doğum pozisyonunda bikini bölgesini gösterdi totosu sağ kaburga altı ayakları da sol kasık bölgesine doğru yani katlı şekilde bebek. Öyle kafa tam aşağıda ayaklarda dik yukarı da gibi değil. He benim oğlan sağ tarafta bazen sağ kaburgama doğru beliriyor ayakları da sol tarafa direniyor. Ben kafası zannediyordum sağ kaburganın orada :KK48: kafası diye totosunu çok sevdim. Bir de artık bacaklarımın iç tarafı ağrımaya başladı pozisyonu iyice kemiklere baskılıyor
bnmde sol ve sag kaburgamn oraya toplanıo şişirıo kafası sanıorum ay bende poposunumu sevıorum acaba :KK48: oy biz onların her yerıne kurban oluruz:KK200::KK200::KK46: benımde bı kac gndr tvalete otrdgmda falan çok kötu acı hıssedıorum alt tarafmda acaba bnmkıdemı dondu ki off kntrlumede daha 1 hafta var ya dayanamıorum artık en son 30, haftamda gtmiştim :skandal:

Bakıldı canım enfeksiyon yok.aynen bende günde 1kilo süt içen ,hergün peynir yoğurt ayran tüketen biriyim,hamilelik önceside öyleydi.annemde kemikler açılıyo diyo bebeği taşımak için ondan diye tutturdu :) bide kız bebekte kemik ağrısı çok olur diyo ısrarla.senin erkekse anneme direk salllayıp durma artık dicem :)
erkek benım canm bebegım :)

ben canada da dogum yapıcam kızlar gecen hafta ultrasonum wrdı bebek 1 hafta gerıden gelıyormusss. normalde 31+6 ydı bebek 30 +6 gunluk ckmıs ve 1486 gram boyuda 40 cm cok uzuluyrummmmm

Canım benim bu hafta başladı mide yanmam üşütmüşüm ondan mı bilemedim ama zorla yediğim 2 lokma geri tepiyor boğazlarım mide borum yanıyor. Renie tablet alıyorum iyi geliyor bana.
Kızlar mıde yanması için gavıskon dısında ne kullanıyorsunuz cok fenayım uykular haram :KK43:(((

pekı bebek kanala grdgnde yada o pozisyona gectıgınden ne kadar zamn snra dgma ıhtımalı var doktor bu konuda bişey soyluyor mu

Canim senin doktor feyza hanim da olmuyor demi degistirme falan.ya da memnun olmadigin bi durum hastane ile ilgili.karamandan gel git yapacağım randevu alabilirsem bosuna sıkıntı cekmeyim
Yok canım 12. Haftadan beri gidiyorum memnunum bi sorun olmadı sezeryan iyi geçerse süper olacak muayeneler yolunda gidiyor ilgili güler yüzlü. Emel hanımdan sonra rahat ettim yani. Tahlil sonuçlarını emel hanımdan öğrenemiuordum feyza hanım telefonlara falan cevap veriyor sorularını rahatlıkla sorabilirsin.

Pijama konusunda bir dipnot düşeyim çok fazla terleyebiliyorsunuz fazla üst alın yanınıza sadece pijama üstü değil yani. Benim de bugün çok karnım ağrıdı sabahtan beri. Bide şu çiş konusu acaba hamile kalmadan öncede bu kadar cişimiz oluuormuydue yoksa hamilelikte birlikte çiş hacmidemi arttı vallahi dışarıya çıkmaya korkuyorum otururken sorun yok ayağa kalktimmi amann sabahlar olmasın diyorum. Aklıma geldikçe söyliyim İlk bebeğim pisik olmuştu zeytinyağı sürdüm hicccc fayda etmedi iiyi bir krem almıştım o çok iyi geldi zeytinyağı sanırım pisik olmadan evvel her at değiştirmede iyi oluyor bana ebe zeytinyağı ve pamukla sil poposunu demişti yada şu ve pamuk ben bi su ve pamukla sildim sonra zor gelmeye başladı ıslak mendil kullandım bisecik olmadı.

Kızlar bu arada benim yaramaz oğlum doğum yoluna girmiş öyle bekliyorMuş. Doktorumuz serviksin idare edebileceğini söyledi.Bakalim suyumuz da muhteşem değil ama sınırda. .. Damacanayi kocamdan çok görüyorum nasıl su sınırda onu da anlayamıyorum.... Rabbim ne eylerse güzel eyler vardır herseyden bir hayır. Artık eskisi kadar moralini bozmak istemiyorum.
Korkma canım artık suyu biraz daha artır. 2_3 hafta daha doğmazsa küveze bile girmez şimdi doğsa küveze girer ama çok büyük sorun olmaz sanırım inşallah 38 haftaları görür ama endişelenme canım. Havuç suyu suyunu artırır.

Back
X