- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.741
Hayirli tatiller canlar haftalari saglikla atlatalim insallah en guzel aksamlar olsun ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekmelerine dikkat et.tekmeleri benim kaburgamda ve belimde.ayrıca mesane devamli baskı yapıyor inanılmaz bir baskı. ...Bel ağrıları gece gündüz dayanılmaz hal alabiliyor tatlım.sen farkettn mı pekı canm dogum şeklını aldgnı yanı anlayabılırmıyız acaba ayakları yukarda olcak ya ıllakı farkedrz gbı gelıo bna mesela bnmkı yukarı dgru karnımı şişirio ters donnce şişiremez dıe dsnuorum sende bunun gbı degşklılkler oldumu
Benim kontroller baştan beri hep 2 haftada 1.Rapor ben istemedim. Tatlım artık rapor alırsam doğum sonrası bebeğimi daha az görürüm.İçim el vermiyor.Tekrar rapor vermedi mi cnm.İnşallah.Allah yardmcn olsun.güç kuvvet versin.
Evet artık karsilasmiyrz.bende 12snde gitcem.bizimki hâlâ dönmemiş.suyumuzda normal.ondan herhalde kontrol araligmzi düşürmedi.
Oyyy okudukça yoruldum. Kolay gelsin canım yaaa..
Allah kolaylık versin canım.Yine de dikkat et kendine ben bugün eşimin yardımı olmasına rağmen temizlik yaptım ole dip bucak değil yani şuan belim çok ağrıyorAyy tasidilar esyalari, kizimizin odasi bosaldi. Pazartesi mobilyalari gelecekSali da temizlikci kadin gelecek. Saliya kdr ortalikta kalan ivir zivirlari da mecbur toplayacagiz ve duzenleyecegiz. Haftaya da tadilat isimiz var, onu da atlattik mi tamam... bu yorgunluklarla dua ediyorum dogurmamak icin
![]()
sat imizin arasinda 1 gun var. Ben yeni sayilirim, bir kac haftadir burdayim :)Slm kızlar nasilsiniz durumlar nasıl hazırlama devam mı umarım herkes ler buradadır kayıp vermemisizdir ben uzun zamandır giremedim surekli uyku modundaydim şimdi bir bakayım dedim ama oku oku sayfalar bitmedi biz çok sukur Allahima iyiyiz inslh böylede devambeder az bir zamanimiz kaldı kızlar allahim hepimizin yardımcısı olsun minnaklarimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
İş çok canım ya... Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek.halılar storlar yıkanmaya gidecek. Tüller yıkanacak.koltuklar silinecek. Temizlik yapılacak. Hastane çantası hazırlanacak. Bugün yazlıkları kaldırdım. Mevsimlik şeyler çıkardım. Bir sürü verilecek şey çıktı. 4 koca poşet. Aman sonu yok kiiii... Offf offfAyy tasidilar esyalari, kizimizin odasi bosaldi. Pazartesi mobilyalari gelecekSali da temizlikci kadin gelecek. Saliya kdr ortalikta kalan ivir zivirlari da mecbur toplayacagiz ve duzenleyecegiz. Haftaya da tadilat isimiz var, onu da atlattik mi tamam... bu yorgunluklarla dua ediyorum dogurmamak icin
![]()
Benim kontroller baştan beri hep 2 haftada 1.Rapor ben istemedim. Tatlım artık rapor alırsam doğum sonrası bebeğimi daha az görürüm.İçim el vermiyor.
Ay bu dediklerini ben de yapicam, dur hele dur, bi nefes alayim...İş çok canım ya... Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek.halılar storlar yıkanmaya gidecek. Tüller yıkanacak.koltuklar silinecek. Temizlik yapılacak. Hastane çantası hazırlanacak. Bugün yazlıkları kaldırdım. Mevsimlik şeyler çıkardım. Bir sürü verilecek şey çıktı. 4 koca poşet. Aman sonu yok kiiii... Offf offf
çalışabilir raporunu aldın di mi canım?Benim kontroller baştan beri hep 2 haftada 1.Rapor ben istemedim. Tatlım artık rapor alırsam doğum sonrası bebeğimi daha az görürüm.İçim el vermiyor.
Hayırlı olsun canım güle güle yatsın bebişhanımlar ebebekte joie park yataklar indirime girmiş yine.
bu sefer kaçırmadım aldım :)
Ahhh ahh aynı dertler bizde de var kuzum ekim girer girmez temizlik maratonuna başlıyoruz :)İş çok canım ya... Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek.halılar storlar yıkanmaya gidecek. Tüller yıkanacak.koltuklar silinecek. Temizlik yapılacak. Hastane çantası hazırlanacak. Bugün yazlıkları kaldırdım. Mevsimlik şeyler çıkardım. Bir sürü verilecek şey çıktı. 4 koca poşet. Aman sonu yok kiiii... Offf offf
Ahhh ahh aynı dertler bizde de var kuzum ekim girer girmez temizlik maratonuna başlıyoruz :)İş çok canım ya... Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek.halılar storlar yıkanmaya gidecek. Tüller yıkanacak.koltuklar silinecek. Temizlik yapılacak. Hastane çantası hazırlanacak. Bugün yazlıkları kaldırdım. Mevsimlik şeyler çıkardım. Bir sürü verilecek şey çıktı. 4 koca poşet. Aman sonu yok kiiii... Offf offf
Sagol canım soda ilac sut ne varsa içiyorum ancak banamısın denıyo meret cekıcez galıbaGeçmiş olsun bana renni duo iyi geliyor sizde kullanabilirsiniz ve sade soda kullanın
Sagol canım soda ilac sut ne varsa içiyorum ancak banamısın demıyo meret cekıcez galıbaGeçmiş olsun bana renni duo iyi geliyor sizde kullanabilirsiniz ve sade soda kullanın
Sagol canım soda ilac sut ne varsa içiyorum ancak banamısın demıyo meret cekıcez galıbaGeçmiş olsun bana renni duo iyi geliyor sizde kullanabilirsiniz ve sade soda kullanın