• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sen farkettn mı pekı canm dogum şeklını aldgnı yanı anlayabılırmıyız acaba ayakları yukarda olcak ya ıllakı farkedrz gbı gelıo bna mesela bnmkı yukarı dgru karnımı şişirio ters donnce şişiremez dıe dsnuorum sende bunun gbı degşklılkler oldumu
Tekmelerine dikkat et.tekmeleri benim kaburgamda ve belimde.ayrıca mesane devamli baskı yapıyor inanılmaz bir baskı. ...Bel ağrıları gece gündüz dayanılmaz hal alabiliyor tatlım.

Tekrar rapor vermedi mi cnm.İnşallah.Allah yardmcn olsun.güç kuvvet versin.
Evet artık karsilasmiyrz.bende 12snde gitcem.bizimki hâlâ dönmemiş.suyumuzda normal.ondan herhalde kontrol araligmzi düşürmedi.
Benim kontroller baştan beri hep 2 haftada 1.Rapor ben istemedim. Tatlım artık rapor alırsam doğum sonrası bebeğimi daha az görürüm.İçim el vermiyor.

Oyyy okudukça yoruldum. Kolay gelsin canım yaaa..

Ayy tasidilar esyalari, kizimizin odasi bosaldi. Pazartesi mobilyalari gelecek :spor:Sali da temizlikci kadin gelecek. Saliya kdr ortalikta kalan ivir zivirlari da mecbur toplayacagiz ve duzenleyecegiz. Haftaya da tadilat isimiz var, onu da atlattik mi tamam... bu yorgunluklarla dua ediyorum dogurmamak icin :duduk:

Ayy tasidilar esyalari, kizimizin odasi bosaldi. Pazartesi mobilyalari gelecek :spor:Sali da temizlikci kadin gelecek. Saliya kdr ortalikta kalan ivir zivirlari da mecbur toplayacagiz ve duzenleyecegiz. Haftaya da tadilat isimiz var, onu da atlattik mi tamam... bu yorgunluklarla dua ediyorum dogurmamak icin :duduk:
Allah kolaylık versin canım.Yine de dikkat et kendine ben bugün eşimin yardımı olmasına rağmen temizlik yaptım ole dip bucak değil yani şuan belim çok ağrıyor

Slm kızlar nasilsiniz durumlar nasıl hazırlama devam mı umarım herkes ler buradadır kayıp vermemisizdir ben uzun zamandır giremedim surekli uyku modundaydim şimdi bir bakayım dedim ama oku oku sayfalar bitmedi biz çok sukur Allahima iyiyiz inslh böylede devambeder az bir zamanimiz kaldı kızlar allahim hepimizin yardımcısı olsun minnaklarimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Slm kızlar nasilsiniz durumlar nasıl hazırlama devam mı umarım herkes ler buradadır kayıp vermemisizdir ben uzun zamandır giremedim surekli uyku modundaydim şimdi bir bakayım dedim ama oku oku sayfalar bitmedi biz çok sukur Allahima iyiyiz inslh böylede devambeder az bir zamanimiz kaldı kızlar allahim hepimizin yardımcısı olsun minnaklarimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
sat imizin arasinda 1 gun var. Ben yeni sayilirim, bir kac haftadir burdayim :)

İş çok canım ya... Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek.halılar storlar yıkanmaya gidecek. Tüller yıkanacak.koltuklar silinecek. Temizlik yapılacak. Hastane çantası hazırlanacak. Bugün yazlıkları kaldırdım. Mevsimlik şeyler çıkardım. Bir sürü verilecek şey çıktı. 4 koca poşet. Aman sonu yok kiiii... Offf offf

İş çok canım ya... Bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek.halılar storlar yıkanmaya gidecek. Tüller yıkanacak.koltuklar silinecek. Temizlik yapılacak. Hastane çantası hazırlanacak. Bugün yazlıkları kaldırdım. Mevsimlik şeyler çıkardım. Bir sürü verilecek şey çıktı. 4 koca poşet. Aman sonu yok kiiii... Offf offf
Ay bu dediklerini ben de yapicam, dur hele dur, bi nefes alayim...
Bugunku Evlilik yildonumumuzu de yarib kutlayacagiz, sira bile gelemedi valla ona:oha::skandal:

Ahhh ahh aynı dertler bizde de var kuzum ekim girer girmez temizlik maratonuna başlıyoruz :)

Ahhh ahh aynı dertler bizde de var kuzum ekim girer girmez temizlik maratonuna başlıyoruz :)

Back
X