• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlar size birşey soracam arkadaşım bana meryem ana otu göndermiş kullanımını bilen var mi birde bunun hepsini mi suya koyacağım yoksa bir kökünü mu
Cnm tamamını suya koyuyorsun. Benim bildiğim tamamı yani zaten o bir parça diye biliyorum. Suda bekleyince o iyice açılacak. Sudan çıkartıncada eski halini alacak.

Uykusuz her gece:ıslık: bizimki kanada üzerlerinden Georgia ya varacak inşallah 3 saatlik yolu kaldı. 12 saat bitmedi resmen allahtan uçak takip sistemi var. Sağ salim bi varsaydı inşallah uyurum sonra.:uykucu: Midem çok yanıyor. Boğazımda asit var sanki. Renie içtim ama fayda etmedi bebiş de çok hareketli bi yukarıyı tekmeliyor mide ciğer kalmıyor bir aşağıya iniyor böbrek idrar torbası tekmeliyor tuvalete sıkışmayı geçtim benim iç organlar dökülecek yakında ondan korkuyorum :KK30:
canim allah kavustursun .....

Hasta oldum ben cuma hastanedeydim acilde serum yedim. Ya zehirlendim ya da salgından ötürü oldu. Kusma ishal bulantı çıldırdım valla. Şimdi evdeyim. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2 kilo 100 gr olmuş. 32 haftadayım suyumda çoğalmış çok şükür. Dr çalışabilirsin dedi ama ben yinede kararımı verdim ve çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. Bebiş normal doğuma uygun posizyondaymış çok şükür. Şimdilik böyle işte ^.^
Geçmiş olsun canım. Bebişin için sevindim maşşallah cimcimeye:))) kolay normal doğum olur umarım Eylül annesini üzmez:)))

:KK70::KK70: ayy kız aynen de öyle oldu ya büyüsü bozuldu hayaller gerçeklerle kavuşunca olmadı yapamadık :KK70: şuraya köşeye bi yere nazar boncuğu iliştirmek varmış :KK12: Ekim annelerinde biz kadar muhabbet yok burası çok canlı akıcı derken kesildi :63:
Rahat battı anam millete. Mis gibi topik dururken tövbe tövbeeee:KK70:

Ya bi kaç gündür camasır ütü işine daldım. Evde de duramıyorum niyeyse iş yapıp kaçıyorım kendimi resmen sokaga atıyorum bi süredir. Hamile değilken bu kadar gezmiyodum. Bu gidişle sokakta dogurcam :/ var mı benim gibi olan bilmiyorum. Darlanıyorum evde :) o yüzden bi sabah bi gece bakabildim bi süredir. O arada yazdım kimse iplemedi :) bi yazdım kimse yoktu. Okuyuğ beğenip sessiz sessiz bkaıyorım bende

Dün gece Eylül annelerinde okumuştum sürekli gezmiş 1 saatte doğum yapmış  :KK31:

Ya bi kaç gündür camasır ütü işine daldım. Evde de duramıyorum niyeyse iş yapıp kaçıyorım kendimi resmen sokaga atıyorum bi süredir. Hamile değilken bu kadar gezmiyodum. Bu gidişle sokakta dogurcam :/ var mı benim gibi olan bilmiyorum. Darlanıyorum evde :) o yüzden bi sabah bi gece bakabildim bi süredir. O arada yazdım kimse iplemedi :) bi yazdım kimse yoktu. Okuyuğ beğenip sessiz sessiz bkaıyorım bende
Oyyy kıyamam canım :)))) bende lafımı koyarım diyosuuunnn:KK70: kociş gidecek son hazırlıklar falan denk gelmedik demekki :KK59::KK70:

Hasta oldum ben cuma hastanedeydim acilde serum yedim. Ya zehirlendim ya da salgından ötürü oldu. Kusma ishal bulantı çıldırdım valla. Şimdi evdeyim. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2 kilo 100 gr olmuş. 32 haftadayım suyumda çoğalmış çok şükür. Dr çalışabilirsin dedi ama ben yinede kararımı verdim ve çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. Bebiş normal doğuma uygun posizyondaymış çok şükür. Şimdilik böyle işte ^.^

Geçmiş olsun canım. Diğer haberler güzelmiş maşallah güzel kızına

Ne oldu o iş detaylı anlatcam diyodun?
Anlatıyım canım. Benim görümce eşinden ayrıldı 2 çocuğu var boşandıktan sonra yarım bıraktığı üniversite okudu bitirdi buraya kadar süper. Kv hem ona hem çocuklara mis gibi baktı burdada sorun yok. Ama şimdi eski eş bazı sorunlar çıkarmaya başladı. Yok çocukları alıcam diye mahkemeye vermeler hakaretler çocukları öğretip evdekilere eziyet etmeler. Kv üzüntüsünden hastalandı beyine pıhtı atmış yüksek tansiyondan. Elleri ayakları sinir sıkışması oldu yüzdeki sinirler ağrı yapmaya başladı gün boyu her yeri ağrıyor ve bazen tansiyon yükseliyor. Bi sürü ilacı var. Eşim tüm doktor ihtiyaçlarını karşılıyor ilgileniyoruz gidip geliyoruz buraya kadar herşey normal.

İkinci ve problemli kısıma gelince. görümcem okulu teni bitirdi 2 aydır evde annesine ve çocuklara bakıyor kaç kere çok yoruldum çalışmak evde durmaktan daha az yorucuymuş dediğini duydum. Kv geçen bayramda evime geldi ben hizmet ederken artık bana sen bakacaksın sen bi doğur buraya geleceğim ben torunuma bakarım sende bana bak diyor.anne sen kendine bak yeter bebeğe nasıl bakacaksın dedim. Görümcen çalışacak başka adam mı var sen bakacaksın diyor. Geçen evlerine gittik eşime ablana iş bulun çalışacak diyor. Anne ablama iş bulmadan önce çocuklara ve sana bakacak birini bulun dedim. Bakıcı olmazmış ben bakarmışım çocuklar zaten kendilerine bakarlarmış orta öğretim yaşındalar bu arada. Anne bana güvenmeyin benim iki çocuğum var şimdiye kadar sen ablama baktım sen iyileşene kadar da ablam hem sana hem çocuklarına baksın dedim. Ağız yüz buruşturdu sinirlendi. Eşimede söyledim ama hamileyim diye beni kırmak istemiyor gibi doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum streslerdeyim

Ozaman bende ünv mezunuyum bende çalışıyım diyim olur mu böyle. Hanımefendi çalışacak para kazanacak onun yüzünden sinir hastası olmuş annesine ben bakıcam. Hayır oda baksın bende bakıyım ama enayi yerine konmak olmaz böyle. Nasıl olsa gelin çalışmıyor o baksın mecbur sizce haksızmıyım taze bebeğimle nasıl yapıcam sinir hastası ile bende sinir hastası olurum yani

İkinci ve problemli kısıma gelince. görümcem okulu teni bitirdi 2 aydır evde annesine ve çocuklara bakıyor kaç kere çok yoruldum çalışmak evde durmaktan daha az yorucuymuş dediğini duydum. Kv geçen bayramda evime geldi ben hizmet ederken artık bana sen bakacaksın sen bi doğur buraya geleceğim ben torunuma bakarım sende bana bak diyor.anne sen kendine bak yeter bebeğe nasıl bakacaksın dedim. Görümcen çalışacak başka adam mı var sen bakacaksın diyor. Geçen evlerine gittik eşime ablana iş bulun çalışacak diyor. Anne ablama iş bulmadan önce çocuklara ve sana bakacak birini bulun dedim. Bakıcı olmazmış ben bakarmışım çocuklar zaten kendilerine bakarlarmış orta öğretim yaşındalar bu arada. Anne bana güvenmeyin benim iki çocuğum var şimdiye kadar sen ablama baktım sen iyileşene kadar da ablam hem sana hem çocuklarına baksın dedim. Ağız yüz buruşturdu sinirlendi. Eşimede söyledim ama hamileyim diye beni kırmak istemiyor gibi doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum streslerdeyim

Haydee buda iyimiş :( balını baskası yemiş, iğnesini sana saplamaya calısıyolar töbe :( tatlı tatlı anlatmaya calıs eşine çok zor valla :/ dogur cocuga ben bakarım sen bana bak ne demek ya:/ bende bunu anlamıyorum baskası baksın diyemi doguruyosun sanki :( sıkma sen canını kuzum. Mehmet girayda hisseder zeynepte. Ama darlanmakta da haklısın ne diyim. İnşallah sıyırırsın :/
Eşin dogumdan sonra tavrından dönmez umarım :/

Back
X