• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar epidüral sezeryan tahminen kaç saat sürer yazdıklarınızı okudukça tırstım resmen kendimi orda dikilirken kesilirken hayal ettikçe kalbim hızlı hızlı atmaya başladı nerelere gidem:eek:

Tüm püf noktalarıyla izlerim :KK59:
Bak kabusun oluruuuumm :KK8: ayyy bak kız ne hayal ettim.. ben böyle bi elimde serum mu sonda mı ne zıkkımsa o bi elim sallanıyo böyle zombi gibi saçlarım komple önde halkadaki kızdan özendim :deli:veeee aynı anda gaz atıyorum sesli sesli böyle!! Ayyy ne hoş bi manzara bi de eşim yanımda olursa yeminle nikah tazeleriz hastane çıkışı :KK200::KK200:

oyyy kıyamam ya bonem bari kalsın mı dedin :KK48: ablam da hep anlatır mutfak önlüğü gibi bişey giydiriyolar sen önden giyinik olduğunu düşünüp avunuyosun ama arka full açık der :KK70: o zamanlar seda sayanın böyle bi popo dekoltesi sevdası vardı her kıyafeti açıktı totosuna kadar sanırsam ondan ilham aldılar o önlük için de
Ay kocam.da.amwliyay oldugunda verdiler oyle totosu acik bi onluk, beden sorsalardi bari, koca adam:KK12: bi de ipi dolanmis, daha da acik oldu:KK70:neyse sonra duzelttik. Odadan cikana kadar ama her sey. Sedyeye yatirilip goturuldu. Cok da korkmayalim canim :KK17:

Ay kocam.da.amwliyay oldugunda verdiler oyle totosu acik bi onluk, beden sorsalardi bari, koca adam:KK12: bi de ipi dolanmis, daha da acik oldu:KK70:neyse sonra duzelttik. Odadan cikana kadar ama her sey. Sedyeye yatirilip goturuldu. Cok da korkmayalim canim :KK17:
Güldüm kız adamcağızın o haline yazık :KK48:bana bak beden sorarlar önlük verirken inşallah hee yoksa onlar zararlı çıkar :deli:benim hamilelikten mütevellit iyice fevkaladenin fevkine çıkmış totomu izleyip ameliyata girmek o ameliyat ekibi için çok muhteşem olur benim için hava hoş ben arkayı görmüyorum nasılsa :halay:

Bak kabusun oluruuuumm :KK8: ayyy bak kız ne hayal ettim.. ben böyle bi elimde serum mu sonda mı ne zıkkımsa o bi elim sallanıyo böyle zombi gibi saçlarım komple önde halkadaki kızdan özendim :deli:veeee aynı anda gaz atıyorum sesli sesli böyle!! Ayyy ne hoş bi manzara bi de eşim yanımda olursa yeminle nikah tazeleriz hastane çıkışı :KK200::KK200:

Görmeyeli hayallerin pek değişmiş :KK76: baban da oradan kaç kere dedim saçları topla diye diyomuş :KK48:

İyi senaryo baybisi:olamaz: korku komedi tam:super: ama bukadar korkunç olmuyır gerçeği merak etme:KK66:

Güldüm kız adamcağızın o haline yazık :KK48:bana bak beden sorarlar önlük verirken inşallah hee yoksa onlar zararlı çıkar :deli:benim hamilelikten mütevellit iyice fevkaladenin fevkine çıkmış totomu izleyip ameliyata girmek o ameliyat ekibi için çok muhteşem olur benim için hava hoş ben arkayı görmüyorum nasılsa :halay:

Al benden de o kadar. Dikkatlerini toplayamazlar mazallah, yan masadakiler bilem zararli çıkabilir, yazik olur tüm hastaneye, hipokrat falan çarpar bunlari :KK67:

Kızlarrrrrrr o hayat benim açtı annem because of you because of you kız bu efsun tıpkı sen gibi konuşuyor ya :KK70: babasının çıtır karısı yeşil maske yapmış :)))) vayyy babamın paralarını yiye yiye yeşil dolara dönmüş suratın diyor :KK70: ve daha neler neler.
Efsun o kötü rolde olan dimi :)) anam senin iyiymiş babam bize günlerdir YouTube dan kıyamet senaryoları komplo teorileri falan izletiyo beynimiz yandı mehdi çıktı mı isa Mesih nerde diye düşünmekten :( annem ufak çaplı sinir harbi yaşadı da demin Allahtan biz de planet mutfağımıza geri döndük :hamarat:

Ikra meyra Ikra meyra canim nasil oldun.yeri daraldigindan insallah seni rahatsiz ediyorlardir.

35 bari doldursunlar ne olur hiç kalkma yat. uslu kızlar cici kızlar anneyi üzmeyin bak anne size ciciler alıcak eeee eeee eeee kuzular hadi uyuyun biraz.
allah razi olsun canlar insallah 36+ gorecegiz kizlarimla anlasma yapiyorum ;) sancim geldimi gunluk 2 magnezyum iciyorum biraz rahatlatiyo gonulll gonulll canim yeri daraldigi icin degil kizimin biri bas asagi biri enine pozisyon oldugu icin sancim oluyor gecen gece acile gittim 44 gosterdi sanci 60 ustu sanci dedi doktor sukur az sancim vardi iyiyiz simdilik ama sancilar devam ediyor hakkimizda hayirlisi ..

Efsun o kötü rolde olan dimi :)) anam senin iyiymiş babam bize günlerdir YouTube dan kıyamet senaryoları komplo teorileri falan izletiyo beynimiz yandı mehdi çıktı mı isa Mesih nerde diye düşünmekten :KK43: annem ufak çaplı sinir harbi yaşadı da demin Allahtan biz de planet mutfağımıza geri döndük :hamarat:
Bu saatte planet mutfak gitmez yaaa. Ah ah kocacım olsaydı başbaşa film izlerdik:KK39:

Back
X