- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.061
bundan ben de aldım sanırsam 2-4 ay olanını aldım.Kizlar, h&m den bu paltoyu aldik. 2-4 ay 62 boyu aldik. Acaba 4-6mi alsaydik bilemedik.Eki Görüntüle 1889520
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bundan ben de aldım sanırsam 2-4 ay olanını aldım.Kizlar, h&m den bu paltoyu aldik. 2-4 ay 62 boyu aldik. Acaba 4-6mi alsaydik bilemedik.Eki Görüntüle 1889520
noKız sen beni niye kestin dur bikayınvalidem bol bol dua ediyi kolay kolay sezeryan olmam ben
kadına kendi doktorum +1000 liraya geliyor doğuma desem kadın 2 ay da ebe olur doktorasını tamamlar
![]()
Bak kabusun oluruuuummTüm püf noktalarıyla izlerim![]()
Ay kocam.da.amwliyay oldugunda verdiler oyle totosu acik bi onluk, beden sorsalardi bari, koca adamoyyy kıyamam ya bonem bari kalsın mı dedinablam da hep anlatır mutfak önlüğü gibi bişey giydiriyolar sen önden giyinik olduğunu düşünüp avunuyosun ama arka full açık der
o zamanlar seda sayanın böyle bi popo dekoltesi sevdası vardı her kıyafeti açıktı totosuna kadar sanırsam ondan ilham aldılar o önlük için de
45 dk 1 saat arası sürüyor canım.Kızlar epidüral sezeryan tahminen kaç saat sürer yazdıklarınızı okudukça tırstım resmen kendimi orda dikilirken kesilirken hayal ettikçe kalbim hızlı hızlı atmaya başladı nerelere gidem![]()
Güldüm kız adamcağızın o haline yazıkAy kocam.da.amwliyay oldugunda verdiler oyle totosu acik bi onluk, beden sorsalardi bari, koca adambi de ipi dolanmis, daha da acik oldu
neyse sonra duzelttik. Odadan cikana kadar ama her sey. Sedyeye yatirilip goturuldu. Cok da korkmayalim canim
![]()
Bak kabusun oluruuuummayyy bak kız ne hayal ettim.. ben böyle bi elimde serum mu sonda mı ne zıkkımsa o bi elim sallanıyo böyle zombi gibi saçlarım komple önde halkadaki kızdan özendim
veeee aynı anda gaz atıyorum sesli sesli böyle!! Ayyy ne hoş bi manzara bi de eşim yanımda olursa yeminle nikah tazeleriz hastane çıkışı
![]()
Bay anam vayyy45 dk 1 saat arası sürüyor canım.
Ben normal doğurcam sorun yok diyon
ben kendi derdime yanayımi
no
İyi senaryo baybisiBak kabusun oluruuuummayyy bak kız ne hayal ettim.. ben böyle bi elimde serum mu sonda mı ne zıkkımsa o bi elim sallanıyo böyle zombi gibi saçlarım komple önde halkadaki kızdan özendim
veeee aynı anda gaz atıyorum sesli sesli böyle!! Ayyy ne hoş bi manzara bi de eşim yanımda olursa yeminle nikah tazeleriz hastane çıkışı
![]()
Daha hayallerim doğuma bir hafta kala Nirvanaya ulaşır sanırımGörmeyeli hayallerin pek değişmişbaban da oradan kaç kere dedim saçları topla diye diyomuş
![]()
Daha tıp dünyası benim gaz atışıma şahit olmadıİyi senaryo baybisikorku komedi tam
ama bukadar korkunç olmuyır gerçeği merak etme
![]()
Kızzzzz yangına körükle gitmeeeeeGörmeyeli hayallerin pek değişmişbaban da oradan kaç kere dedim saçları topla diye diyomuş
![]()
Güldüm kız adamcağızın o haline yazıkbana bak beden sorarlar önlük verirken inşallah hee yoksa onlar zararlı çıkar
benim hamilelikten mütevellit iyice fevkaladenin fevkine çıkmış totomu izleyip ameliyata girmek o ameliyat ekibi için çok muhteşem olur benim için hava hoş ben arkayı görmüyorum nasılsa
![]()
Malesef o bebek bi şekilde çıkacak kusamıcamıza göreBay anam vayyybu saatten sonra vazgeçtim doğurmıcam deme şansımızda yok
Efsun o kötü rolde olan dimi :)) anam senin iyiymiş babam bize günlerdir YouTube dan kıyamet senaryoları komplo teorileri falan izletiyo beynimiz yandı mehdi çıktı mı isa Mesih nerde diye düşünmektenKızlarrrrrrr o hayat benim açtı annembecause of you kız bu efsun tıpkı sen gibi konuşuyor ya
babasının çıtır karısı yeşil maske yapmış :)))) vayyy babamın paralarını yiye yiye yeşil dolara dönmüş suratın diyor
ve daha neler neler.
Ikra meyra canim nasil oldun.yeri daraldigindan insallah seni rahatsiz ediyorlardir.
allah razi olsun canlar insallah 36+ gorecegiz kizlarimla anlasma yapiyorum35 bari doldursunlar ne olur hiç kalkma yat. uslu kızlar cici kızlar anneyi üzmeyin bak anne size ciciler alıcak eeee eeee eeee kuzular hadi uyuyun biraz.
Bu saatte planet mutfak gitmez yaaa. Ah ah kocacım olsaydı başbaşa film izlerdikEfsun o kötü rolde olan dimi :)) anam senin iyiymiş babam bize günlerdir YouTube dan kıyamet senaryoları komplo teorileri falan izletiyo beynimiz yandı mehdi çıktı mı isa Mesih nerde diye düşünmektenannem ufak çaplı sinir harbi yaşadı da demin Allahtan biz de planet mutfağımıza geri döndük
![]()