- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.381
Aynen daha buyuk oluo kaliplar normal bedenlere gore2 takım alcam s bana olur diye dusunuyorum sonuçta normal beden deil dimi bunlar hamile bedenimi oluyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen daha buyuk oluo kaliplar normal bedenlere gore2 takım alcam s bana olur diye dusunuyorum sonuçta normal beden deil dimi bunlar hamile bedenimi oluyor canım
Beyaz ustune mavi yildizli canim linki yok da yikandi utulensin fotosunu eklerimYaa çok sağol :) :) English home da hangi çarşaf? Denedin mi beşiğe? Linki var mı?
kiz teee nerde buldun gecmisi....ben bilmiyorum hangi sayfa :)) iyi denk gelmissin :))) ben 1 martta testi yapmistim o gunu hic unutmam 2 martta bthcg baktirdim heyyy gidi gunler nerden nereye :))Kızzzzz aynı marka testle öğrenmişim hamileliğimizihey gidi günler buda benden ( tbt)
![]()
Bende ilk 29 şubatta idrar testiyle öğrenmiştim inanamamıştım hatta buraya foto atmişım yanlışlık olamaz değil mi kızlar diye şimdi baktım çok duygulandımkiz teee nerde buldun gecmisi....ben bilmiyorum hangi sayfa :)) iyi denk gelmissin :))) ben 1 martta testi yapmistim o gunu hic unutmam 2 martta bthcg baktirdim heyyy gidi gunler nerden nereye :))
saol canım Allah razı olsun.İnan hic takılmıyorum kiloya ablası da zayıf doğduğu için.Rabbim bol bol sut versin de doğumdan sonra da alırlar kiloyu kuzucuklarÇok sevindim canım sıvının normale döneceğini söylemiştim inşallah daha iyi olacak maşallah kuzuna kilosuda normal takılma ona
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşın mis kokulu yavrusunu kucağına alır inşallahbende bugün çok müjdeli haber aldım kardeşim hamileymiş
2 seneyi geçmişti evleneli acayip mutluyum bugün
![]()
Ay o besiktasli takimi yerimm, nasil bir takim oCanta hazirliklarina yavastan basladim kizlar. Bebek icin ayri kendim icin ayri canta yaptim. Benegin kiyafetlerini de ayri ayri keselere koydum ki o telas anina nerdeydi eksikti gibi seyler olmasin diye. Hemsireye keseyle birlikte veririz diye dusundum
Joie litetrax4 ve Joie gemm otokoltuk aldım ben.Kizlar bebek arabasi hangi marka almayi dusunuyosunuz? E bebekte nuna ve joie de güzel kampanyalar var, siz ne onerirsiniz?
Bizim de ev dandini. Evi yola koymadan Masal kizim gelmese iyi olurBide aniden gelse annemler fln memlekette esimle ikimiziz. Toparlicak kimse yok yani. En azindan simdiden hazir olsunda esim halledemez yoksa ne nerde bulana kadar die dusundum. Annemlerde memleketten gelene kadar bayaa bi zaman gecer cunku
Ben 3 hafta önce başladım çünkü hem süt gelmeye başladı kurumuş halde görüyorum, hem de sağ göğüs ucum yarık daha şimdiden. Lanolin kullanıyorum en iyisi oymuş.Kızlar göğüs uçlarıniza krem sürmeye başladınız mi
Bn de ondan aldım canım aslında daha renkli bsyler istyrdm ama yoktu kalmams ti. E bebekten aldım bnde cicili bicili bi tane deBeyaz ustune mavi yildizli canim linki yok da yikandi utulensin fotosunu eklerim
50 60 lı sayfalar tam hatırlamıyorum ilk öğrendiğimizde konuşmuşuz :))) bende 25 Şubat öğrenmiştim :))) sen test foto atmışsın benimkiyle aynıymış ozaman farketmemişiz demekkikiz teee nerde buldun gecmisi....ben bilmiyorum hangi sayfa :)) iyi denk gelmissin :))) ben 1 martta testi yapmistim o gunu hic unutmam 2 martta bthcg baktirdim heyyy gidi gunler nerden nereye :))
Ben de Lansinoh göğüs ucu kremi siparis ettim yarın gelecek.kuru kuru uçları kabuk gibi.Ben 3 hafta önce başladım çünkü hem süt gelmeye başladı kurumuş halde görüyorum, hem de sağ göğüs ucum yarık daha şimdiden. Lanolin kullanıyorum en iyisi oymuş.
bn bunu kullanyrm canmKızlar göğüs uçlarıniza krem sürmeye başladınız mi