- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.661
sorma canım daha demin yaşadım o dediğini.. benim sağlık ocağındaki hemşire aynı zamanda komşum neyse kontrole gelmişler doğum şeklini falan sorunca sezeryan olur galiba dedim aaaaaaaaaa niyee ki dr mu öyle dedi oldular!! yaaa sabır çektim yok dr illa öyle bi dayatma yapmadı ama ben riske etmek istemedim dediiiimm ve hayaatımın hatasını yaptım.. aaaa yok benim bilmemneyimde de vardı da normal doğurdu da.. her anlattığı hikayeye gayet net ve sert hayır ben sezeryan olucam yeter ki yavrum sağlıklı olsun dedikçe onlar da aynı haltı demeye devam ettiler ya!!! bu arada apartmanın şu anki derdi benim doğurmammış karşındaki doğurdu mu diye sıkıştırıp duruyolarmış karşı komşumu.. zaten ben 40ı çıkınca bi mevlüd okutucam sünnet de yaptırıcam çünkü dedim.. yok dedi karşı komşum onlar daha erken gelmek istiyo!! valla onlar utanmıyo madem ben de çıkardım yüzümün astarını.. yok ablacım dedim ben de bi kendimi toparlarım çocuk da toparlanır..40ı çıksın gelsinler mevlüde dedim.. sen istediğpin zaman gel tabii ki dedim.. bu ben doğurayım diye ağızları açık bekliyenler zannetmeyin ki komşuluk için ölüyolar biri kafasını çevirip laf anlatırken diğerinin onun taklidini yaptığını gördü bu gözler size yemin ederim.. tiksiniyorum ikiyüzlülüğün bu derecesinden..
Ayy canım hiç takma böyle lafları bende bir iki ben szeryan düşünüyorum dediğimde ayy bir ton laf duyunca dr normale izin vermiyor riskliyim diyorum ki sor-nradan dr da sezeryan dedi içme doğmuş benimde :)) benim de apt pek alakam yok ama doğumdan sonra gelen olurmu inan onu bile bilmiyorum karşı komşumu tanıyorum ama öyle sık görüştüğüm biri değil annem benden çok tanıyor apartmanı o varken gelirler heralde :))