• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Uatune basa basa sordum. Kullanabikirsin dedi muhasebe. Hay Allah insallah sikinti olmaz. Yarin raporu votiriyim bakalim. Dogum olduktan sonra raporu ia yerine mi gotrces sgk ya falan mi dogum parasi ne zman nasil yatiyo
Gerçi ben raporlar için konuşuyorum canım belki yıllık izin için farklı bi prosedür vardır

İyi geceler kızlar iştah durumunuz nasıl ben sürekli açım bu hafta böyle oldum
Booommmba gibi :)) benim iştahımın hayvani boyutlara ulaşma sebebinde annemlerin de payı büyük tabii hala da yemiyosun diyo babam daha bunun emzirme dönemini düşünmek bile istemiyorum :( son 1ayda bu kadar zaman alamadığım kiloları aldım onlar yüzünden :/

Yanı evet hiç iyi bir çıkış yolu değil maalesef :KK43: şimdi çocuk filan olunca işler dahada değişecek belki o zaman sende içine değil dışına atarsın :) benim eşimle kavgam tartışmam filan yok Aslı'nda ama benden ötürü değil ondan ötürü :))) çünkü ben söylenirken o genelde duvar moduna geçer Günleeeeeerrrr sonra fikrini söyler ..o hiç söylenmez belkide beni deli eden budur ağız tadıyla tartışamıyoruz bile :))))) beni aile kısmı deli ediyor ama o onlarıda iplemiyor kendi dünyasında Mutlu hep bana dokunuyordu laflar olaylar :))))) çok ciddi ve yorucu bir işi var diye tüm yük bende o beni çok yoruyordu sonra kendi başıma devlet olmaya alıştım ....az kaldı inşallah sağlıkla geçirelim şu Zaman'ı çocuklarımla at koşturcam tek başıma :))))sende oğlışunla kafan atınca takılırsın o Zaman her lafı söylemek daha kolay olacak gör bak
Benim eşim de öyle susunca hiçbişey yokmuş gibi davranınca herşeyin normale döneceğini düşünenlerden bi gün parçalıcam o olucak :)) inşallah yavrum iyi gelir bana kafamı dağıtır

Günaydın kızlar.. Güzel sağlıklı bi haftasonu olsun inşallah.. Ben çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün :)) doğum tarihine falan da karar verilir sanırım artık..
Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah.Bizse bugün yine gezmelerdeyiz esim diyo bigün misafirlikte doguracan ya çalışmayınca insanın gezmeye baktı oluyormuş:))

Kızlar artık bebeğin hareketlerini çook az hissediyorum önceden daha hareketliydi acaba yeri daraldı diye mi böyle oldu?:KK12:hep düşünüyorum

Kızlar artık bebeğin hareketlerini çook az hissediyorum önceden daha hareketliydi acaba yeri daraldı diye mi böyle oldu?:KK12:hep düşünüyorum
Aynen canım,benimkide sürekli uyuyo.sonra bi uyanıyo üç beş bişiler yapıyo sora yine uyuyo.doktorum normal dedi,ama 3-4saat hareketsiz kalırsa bi doktora görünmekte fayda olur rahatlamak açısından.benim engeç 1 saat içinde hareket etmiş olur.merak etme normal hepsi

Aynen canım,benimkide sürekli uyuyo.sonra bi uyanıyo üç beş bişiler yapıyo sora yine uyuyo.doktorum normal dedi,ama 3-4saat hareketsiz kalırsa bi doktora görünmekte fayda olur rahatlamak açısından.benim engeç 1 saat içinde hareket etmiş olur.merak etme normal hepsi
İçimi rahatlattın canım çok sağol..bende diyorum neden çok az hareket ediyor daha randevumuza da var..Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Seninki iyiymiş ben kuaförün kapısından içeri girerken diyodum şu lanet düğün bi bitsin yarın sabah boşanıyoruz diye :))) eşim de sırıtıyodu mal mal :))

Yaa hiç sorma bu eşlerı anlamak mümkün değil nasıl görmüyoar körler mi anlamıyorum kendimi zor tutuyorum şuan yeminle bi açsam ağzımı neler söylüycem annesi babası için ya sabır diyorum ama benim de bi sabrım var taşacak illa bir gün

Günaydın hızınıza yetişemiyorum çok uzun oluyor artık sayfalar birde telefonun nerede tutacağımı şaşırdım artık göbek büyüdü ve çok hareketli son günler yavaş yavaş yaklaşıyor inşaallah garip rüyalar gördüm yine ama ciddiye almıyorum hamilelikte bu rüyalar normalmiş..

Günaydın hızınıza yetişemiyorum çok uzun oluyor artık sayfalar birde telefonun nerede tutacağımı şaşırdım artık göbek büyüdü ve çok hareketli son günler yavaş yavaş yaklaşıyor inşaallah garip rüyalar gördüm yine ama ciddiye almıyorum hamilelikte bu rüyalar normalmiş..
Günaydın bn de kanamam olduğunu gördüm aha diyorm bi dahaki randevuda doktor alacak çocuğu diyrm dün de sezeryanla uğraşıyordum ruyada sağlıkla bi atlatsak insallah.

Günaydın canım. O garip rüyalar bende de var.Hamilelikte normalmiş evet.Bende ciddiye almıyorum.

Günaydın kızlar.. Güzel sağlıklı bi haftasonu olsun inşallah.. Ben çok heyecanlıyım balığımı görücem bugün :)) doğum tarihine falan da karar verilir sanırım artık..

Günaydın canım güzel haberlerle gel :KK200: 1 kasımda o günün gündemi ben olmak istiyorum o yüzden o güne alma emi gün :KK70:

Back
X