• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar dogumu kolaylastirmak icin ne yapmak lazim sizce artik pozisyon almis bizim kiasaya cok bastiriyo zaten bir an evvel gelsin istiyorum suan 3 kilo artik sorun olmaz zaten dogsa da
Tatlım benim bildiğim ve uyguladığım kolaylaştırıcılar: günlük kısa ama sıcak duş, yürüyüş, kegel egzersizleri ve hurma yemek :)

Evet güzel olur ama beyaz ve gümüş varaklı mobilyalarda benim beyaz ve altın rengi olurmu bilemedim
krem kahve tonlarına bak ozmn cnm orta renk bul ama gümüşle gri mor hoş durur netten bak renk uyumlarına belki öle bi mobılya bulabılirsn fikir olur sanada

Rossella Rossella oyyy maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün, ailecek hayırlı uzun sağlıklı ömürleriniz olsun :) kilosu boyu da güzel maşallah, bol bol sarıl kokla bizim yerimize de.. Darısı başımıza :)

Son kez hamile göbüşlü uyuyorum kızlar. Bunu bilmek çok tuhafmış. İlk doğumum habersiz normal diye gittik ani seziş oldum. Ama bu garip yaaaa. Keşke bilmese insan dedim içimden. Hem kuzuma kavuşcam hem karnımdan benden içimden ayrılcak.... Bu duygularla gözlerimi yumuyorum inşallah uyurum.....

Tatlım benim bildiğim ve uyguladığım kolaylaştırıcılar: günlük kısa ama sıcak duş, yürüyüş, kegel egzersizleri ve hurma yemek :)
Benim bildiğim de bunlar birde zeytinyağı var uygulayan ve dikişsiz doğum yapanlar varmış The_new The_new sen bahsetmiştin galiba uygulayacak mısın canım??

Son kez hamile göbüşlü uyuyorum kızlar. Bunu bilmek çok tuhafmış. İlk doğumum habersiz normal diye gittik ani seziş oldum. Ama bu garip yaaaa. Keşke bilmese insan dedim içimden. Hem kuzuma kavuşcam hem karnımdan benden içimden ayrılcak.... Bu duygularla gözlerimi yumuyorum inşallah uyurum.....
Ay çok duygulandım canım.inşAllah herşey çok güzel olacak.dua edicez.iyigcler bebişinle sana

Iyi geceler kizlar. Ohhh asagimda bir zorlama var ki sanki kafasi cikicak neyse ki gecicek biliyorum.
Benimde kasıklarda o baskı,afedersin wc de idrar sırasında kasıklarım patlıcak gibi oluyo.geçecek tabiki senin daha yoğundur baskılar ağrılar hafta olarak büyüksün ,benimde bebeğin kilosu haftaya göre fazla belki ondan çok ağır yaşıyorum

Iyi gecelerrr, Ayy bi yoruldum bi yoruldum ki sormayın , buraya da ancak girebildim. yarın yardimci gelicek, 2 gün boyunca temizlik var evde . Insallah her yer termemiz olcak, sonra da derin bir Ohh crkicem. . .
gonulll gonulll canım benim bebisinle kavusmussun uz çok şükür. Rabbim bir daha ayrılık gostermesin, bol bol tadını çıkarın ana kız ayrı kaldığınız günleri geride bırakıp inşaallah
Rossella Rossella bugün aklımda sen vardın, acaba doğum oldumu diye. Şükür kavusmussun yavruna, kilosu da gayet iyi yavrucagin, maşallah size
My moonlight My moonlight uyu uyuyabilirsen, ne zor bi gece geçmek bilmeyecek, ama sabahında minik oğlun kollarında olacak allahın izniyle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah

Kizlar yazamadim ben dogum yaptim şükür bebegim saglikli simdilik. Cok kucuk :-) sezeyan oldum acilma yoktu. Suyum azaldigi icin sezeyan oldum. Spinal oldum. Dogumdan sonra odaya geldigimde kotu oldum uyuşukluk agri sizi ve cok asiri titreme oldu simdi agri kesici igneler sayesinde iyiyi m sadece ayaga kalkinca cok aciyo
Aaa gozun aydin cnm gider gitmez oldun demek

İyi geceler uykusuz anneler...
@My moonlight sanada iyi geceler canım sabahında aileniz dört kişilik olacak ne mutlu sana... uyumazsın biliyorum tahmin edebiliyorum ama hangi erken Doğum yapan anne biliyordu ki ertesi gün bebeklerine kavuşacaklarını yani şunu demek istiyorum hepimiz seninle aynıyız...

Benim bildiğim de bunlar birde zeytinyağı var uygulayan ve dikişsiz doğum yapanlar varmış The_new The_new sen bahsetmiştin galiba uygulayacak mısın canım??

Zeytinyağı masajı mı diyosun tatlım? Daha önce duymuştum bak sen deyince aklıma geldi, nasıldı ki o? Yapan yada tam bilen bize bi anlatsın o zaman dimi :)

Kızlar 1 saat içinde 4-5 kere karnımın sağ tarafında toplanma oluyor nefesim kesiliyor kasiliyor. 1 dakika falan sürüyor sonrasında ogluşum hareket ediyor. Bunlar doğuma hazırlık sancısı mi?

Zeytinyağı masajı mı diyosun tatlım? Daha önce duymuştum bak sen deyince aklıma geldi, nasıldı ki o? Yapan yada tam bilen bize bi anlatsın o zaman dimi :)
Bende duydum yapacaktım ama enfeksiyon var akintim çok.fazla fitil kullanıyorum o yüzden yapamadım. Önce vajinaya z.yağ ile masaj yapılıyormuş daha sonra bir pamuk yağa bandirilip vajina girişine koyup yatiyormusun

Bende duydum yapacaktım ama enfeksiyon var akintim çok.fazla fitil kullanıyorum o yüzden yapamadım. Önce vajinaya z.yağ ile masaj yapılıyormuş daha sonra bir pamuk yağa bandirilip vajina girişine koyup yatiyormusun

Kızlar 1 saat içinde 4-5 kere karnımın sağ tarafında toplanma oluyor nefesim kesiliyor kasiliyor. 1 dakika falan sürüyor sonrasında ogluşum hareket ediyor. Bunlar doğuma hazırlık sancısı mi?

Galiba sanırsam öyle canım bana doktor saatten 10 kereden fazla olursa gel demişti. Benim de artık çok toplaşıp sertleşiyor nefesim kesiliyor

Bana da oluyor o hatta bugün yazdım ben de kimse cevap vermediydi.

Uyuyamıyorum ya,sağlı sollu kemiklerim acıyo resmen,bebişin ayağıda kaburgamda hep ittiriyo yukarı yukarı,mide yanması zirve yaptı yine...az kaldı sabıır herkeslere de banada :)

Back
X