• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet cnm 3 kiloyu geçti ya eskisi kadar takılmiyorum kiloya bi atlatalim sağ salim artk sabirszlanmaya basladim:)bir hafta kaldı geçmek bilmiyor
Senin günüde az kalmış baya canım, benim daha 2 hafta var. Ben de hem keşke bir iki ayım daha olsa diyorum. Kızımın bebeklik anları aklıma gelince de bir an önce doğsun istiyorum.

Kizlar hepinizin iyi dilekleri icin tesekkur ederim. Agrilarim oldu biraz o yuzden tek tek yazamadim. Hic panik yapmayin. Ben gittigimde 2 cm aciklik vardi. Nst de sancilar 40 60 arasi cikti. Kasiklarima 5 dakika da bir agri giriodu. Ebelee doktoru aradilar. Doktor gelene kadar beni hazirladilar. Ameliyathaneye gittik. Spinal sezeryan oldu. Kombineye sormak aklima bile gelmedi tabi o telasla.igne hic hissedilmio merak etmeyin. Hemen uyusma baslio. Anestezici cok guzel konusuo ne oldugunu bittigini anlatio. Midem bulandi panikleme kusabilirsin deyip kafami cevirdiler. Bi iki kere icim kalkti ama kusmadim. Sonrada geccek dedi ve gecti. Ardindan 2 dk say icinden baslicak islem dediler. 2 dk gecmeden bebegimin sesi geldi. Onu gorunce zaten ne sikinti kaldi ne baska bisey.yanagima koydular. Sicacikti optum aglamasi durdu. Sonra onu aldilae goturduler. Benim islem 15 20 dk devam etti. Ama o sirada aklim hep bebekte oldugu icin sikinti yasamadim. Sonra benide cikardilar odaya goturduler. Bebek bezi koydular altima kanamati kontrol etsinler die. Benim biraz fazla oldu kanama.ama dil altina bi hap koydular sanirim azalsin diye. Bide su karna bastirma muhabbeti sikintiliydi biraz o kadar. 2-3 kere tekrarladilar basma islemini ama kanamam cok diye o kadar olmustur belkide. Sut gelmedi yalniz ama zorlamaya devam edioruz. Mama verdik mecbur sekeri dusuk cikmis cunku ac oldugu icin. Simdi uyuyo :) cok guzrl bi duygu Allah hepinize nasip etsin uzun yazdim bira ama idare edin srti cocuk doktoru da geldi hersey yolunda dedi yarinda ikis yapmadan evvel isitme testini yapcaklarmis
Ayyy maşallah senin bebişde gelmiş Allâh analı babalı büyütsün inşallah canım. Doğum hikayende pozitif olmasına sevindim.

Nasılsınız kızlar beklemeye devam mı? disikartal87 disikartal87 doğum hikayemiz tıpatıp aynı sadece bende açıklık yoktu suyu azaldığı için acil aldılar sezeryan. Spinal anestezi oldum bende.

Nasılsınız kızlar beklemeye devam mı? disikartal87 disikartal87 doğum hikayemiz tıpatıp aynı sadece bende açıklık yoktu suyu azaldığı için acil aldılar sezeryan. Spinal anestezi oldum bende.
Kuzum sen ne zaman yaptın doğumu ben kaçırdım mı? Konyada mı yaptın nasıl geçti. Allâh analı babalı büyütsün inşallah.

3 umuzde ayni zamanda dogururmuyuz diyorduk ama hepimiz farkli zamanlarda doguruyoruz.
Sen disikartal87 disikartal87 ile gorustun ama ben sizle bulusamadim bile.
İkinizden önce bendim en sona kaldim:) onu da bir kere gorebildim:) snra degsti randevu gunlerimiz.siz sağ salim kurtuldunuz darısı bana.bugün iyce sabirszlandim bn de bir an önce bn de kavussam

İkinizden önce bendim en sona kaldim:) onu da bir kere gorebildim:) snra degsti randevu gunlerimiz.siz sağ salim kurtuldunuz darısı bana.bugün iyce sabirszlandim bn de bir an önce bn de kavussam
Insallah seninde az kaldi canim.sende ve diger hamislerde sagsalim kuginiza alirsiniz bebislerinizi.
Doguncada karnindaki halini ozleyeceksin tekmeleri hickiriklari.2.cocugumu daha cok hamileligi ozledim diye biran once hamile kalmak istemistim 5 yil sonrasi.
Hamileligin kiymetini bilin cok bambaska bir duygu.

Maşallah ahmoz ahmoz hoşgeldi efe miz:))) doğum nasıl geçmiş? Darısı başına canım sende ateş beye kavuşacaksın az zaman kaldı inşallah.

Güzel geçmiş doğumu :KK200: an an onunla kardeşiyle eşiyle konuştum ben :D dürttüm durdum yani sorunsuz geçmiş memnun halinden oğluşuna kavuşta daha ne olsun :)

Bide Ateş geleydi :)):duduk:

Back
X