- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.821
kk den bir arkadaş tavsiyesiyle ayva çekirdeğini tek denedim işe yaradı birkaç krem daha vardı da hatırlamıyorum bende işe yaramamıştıPeki baska ney kullandin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk den bir arkadaş tavsiyesiyle ayva çekirdeğini tek denedim işe yaradı birkaç krem daha vardı da hatırlamıyorum bende işe yaramamıştıPeki baska ney kullandin
Cnm sikma canini duzelir ins rahat olmaya calis biraz belki hastaydin kizinda hastaydi ondan biraz stres yapmissindirKızlar canım çok sıkkınkontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı
ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk.
![]()
Canım sıkma kendını bu kdr bebegin gayet saglıklı dogacak allahın izniyle dualarım senınleKızlar canım çok sıkkınkontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı
ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk.
![]()
Sağol canım. Normal doğuma engel bu durum dedi o kadar. Doğru söylüyorsun çok ciddi birşey olsaydı haftaya gel demezdi.Maşallah canım çok güzel olmuş doğumun darısı bizlere inşallah. Evladınla beraber nice güzel yıllarınız olsun inşallah:)
Üzülme canım benim oğlum da 2800 doğdu çabucak büyüyorlar hiçbir sorun olmuyor:)
Geçmiş olsun canım. Çok önemli bir şey olsaydı haftayı bekletmez birkaç gün içinde çağırırdı kontrole. Tekrar gittiğinde her şey yolunda olacak inşallah yüreğini ferah tut kendini de miniğini de üzme annesi.
Canım ağlayıp üzme kendini inşallah doğunca sıkıntısı olmaz yavrunun bizimdr kontrol bugündü nst ye girdim doktorum ameliyata gitti onu bekliyorum..Allah kimseyi yavrusuylaKızlar canım çok sıkkınkontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı
![]()
Sağol canım inşallah bi sıkıntı yaşamam ilk defa başıma geliyorCnm sikma canini duzelir ins rahat olmaya calis biraz belki hastaydin kizinda hastaydi ondan biraz stres yapmissindir
Canım sıkma kendını bu kdr bebegin gayet saglıklı dogacak allahın izniyle dualarım senınle
Canım ağlayıp üzme kendini inşallah doğunca sıkıntısı olmaz yavrunun bizimdr kontrol bugündü nst ye girdim doktorum ameliyata gitti onu bekliyorum..Allah kimseyi yavrusuyla
sınamasın sağlık sıhhatli doğsun kuzucuklar
Sağol canım. Normal doğuma engel bu durum dedi o kadar. Doğru söylüyorsun çok ciddi birşey olsaydı haftaya gel demezdi.
Canım plesantada yaşlanma baya ilerlemiş olduğu için 37.haftayı görsek iyi diyo dr. Evet baya erken oluyo ama en azından sağlıklı olması daha iyi olacak. Yoksa plesantadan dolayı oksijen ve ya kan gitmezse allah korusun kötü sonuçlar olabilirmiş. 31. Haftadan beri bu yaşlanma var perinatoloğum söylemişti bayada açıklamasını yapmıştı. İnşallah sağ salim alırım kucağıma :)Haftaya alirsa erken olmazmi canim.
Haftaya alirsa erken olmazmi canim.
Yok canım sezaryene hiç takılmıyorum. Neden strese girdi ona üzülüyorumSağlıkla doğsun da sezaryen olsun canım oraya hiç takılma. Muhtemelen bir sebepten strese girdi kuzucuk o yüzden çarpıntısı oldu. Konuş miniğinle seni duyuyor biliyorsun. İkinize de iyi gelecektir birbirinizi hissetmek
Hiç düşünme arkadaşım kabul eden bir doktor varsa git görün ..kendi doktoruna da daha erken alırmısınız diyede sorarsın bir ara gidince ...dediğim gibi biz psikolojik olarak iyi olmazsak bebeğin 1 günün bence önemi yok..düşünsene ben ağlıyorum stres yapıyorum filan oda karnımda herşeyi hissedip geriliyor o Zaman ne anladım ben 1 günlük faydadan ki ben sana bu çocuk gelişimi öğretmeni olarak söylüyorum önce anne sonra Bebekİnan tamam düşüncelerine tercüman olmuşsun gerçekten dün gece çok zor uyudum düşünmekten bir sürü arkadaşım da biliyordu dün kontrolüm olduğunu onlara söyledim risk dedi hepsi de birde dediğin gibi psikolojim de çok etkilendi ne düşüneceğimi bilemiyorum eğer aniden sancı gelirse beni hiç bir doktor kabul etmez çünkü kanama durdurulamazmış.. çok şükür zayıf bşr Bebek değil ben yine de bir başka doktorla bu durumu görüşeyim
Yok canım sezaryene hiç takılmıyorum. Neden strese girdi ona üzülüyorumkendimi de yormuyorum kızım da sağolsun çok yaramaz bi çocuk değil. Kızımı konuşturuyorum kardeşiyle seviyo öpüyo göbeğimi :) babası kızımla oynarken o da karnımda coşuyo yavrum...
Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini darısı başımızaKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Hayırlı olsun canımKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallahKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Sağol canım moral verdiğin için; ) inşallah bu haftayı sağ salim atlatırız, haftaya da bi sorun çıkmaz; )Ne güzel işte canım :) Kontrole kadar düşünmemeye çalış bu konuyu ne kadar mümkün olursa. Eğer bir sonraki kontrolde yine aynı çıkarsa o zaman doktorla sebepleri hakkında detaylı konuşursunuz.
Maşallah canım hayırlı olsunKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden