• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sagol canim. Dogum hikayem :) biraz sikintili ay gecrdim belki gormussndr erken dgum riskim vardi hastanede yattim ilac kullandm 34 haftadan 37 ye kadar idare ettik cok sukur son hafta ilaci biraktim belime bir agri sallandi ne yatabildim ne oturabildim bide bi kusma musallat oldu 5 gun ikisinide cektim acliktan migdem agridi ama yiyemedm bole sikinti cektim GELELIM DOGUMAA :) Ben hep dua ederdim persembe gecesi veya cuma gunu dgum yapiyim die :) cuma sabaha dogru adet agrisi gibi bi agriyla uyandm lavaboya gdiyim die daha yatak odasndan cikmadan biseylern aktgini farkettim hemen esime kalk gelio dedim :) annemde yanimdaydi hemen hastaneye gectik nst serum derken sancilar artti bebegimin kalp atislari skntili cikti doktr ameliyata alacakti ben de esimde sezeryan istemiorduk doktra cok bi risk yoksa nrmal istiorz dedk doktr yarm saat daha dusunun kararinizi vern dedi.o yarim saat icinde nst ye grdim ebeler sakin ikinma acilma az ccuk ckmaya calisio kafasi uzar dedi nese ben nefes alip veriorum daha hala bogazm agrio valla nasil nefes aldiysam :KK66: nst ye yattim birden istem disi bi ikinma geldi ebelere dedim bebek gelio hemen orda baktilar ki gelio masaya aldilar derken dogum basladi hic beklemedgm bi anda masada buldum kemdimi sagolsun ebeler birisi soyle yap bole yap anlatio bna gaz verio aferim aferim faln uc dort ikinmaya cikti ccuk bebisime 2 kilo diolardi ebe eliyle bakti 2 den az bile dedi mudahale ettirmedi dikisim olmasn die derken bakti ccuk cikmio dger ebeden destek istedi biraz orasi zorladi bni orda bagrdim biraz oyy kizim cikti ben kafami kaldiriom bakacam die ebeler dur kiz tamam grcen diolar :) bembeyaz biseydi gobek bagni kestiler hemen baskasi aldi bu arada benim 2 kilodan bile az dogacak bebek 2 800 dgdu cok sukur rabbime .riskliydiya disarda ambulansi bile hazrlamislar baska hastaneye kuveze gdecek die cook sukur Rabbime dualarimi kabul etti.nese benim dikis atildi kalktim sonrada bebisime kavustum tatli findigima :) hastanede bir gece yattik evimize geldik Rabbim hepinize kolaylik versin bir solukta kurtarsin Rabbim iste boyle hanimlar biraz uzun oldu ama umarim okumaya gozunuz alir :KK46::KK46::anne::KK200:
Çok güzel bir hikaye canım. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.

Canım o iğne batması bıçak saplanması şu 3-4 gündür sıklaştı. Şeyi merak ediyorum bu bıçak saplanması olduğında belinde ağrı varmıydı. Benim sadece aşağı bölgemde oluyo ve geceleri daha sıklaşıyo hareketsiz kaldığım içinmi bilemiyorum. Annem ve kv belden kasıklara doğru inmesi gerek ağrının diyolar ama bel ağrısı olmuyo.
Bu 3.de bel agrim olmadi dogum zamani.her dogum cok farkli gercekten 3 de farkli gecti benim.

Bendeeeeee:rapci: gonulll gonulll ben bebeğe kahverengi yerin hepsini veremiyorum. Zaten zorla alıyor alıncada zor bırakıyor ve geviyor damaklarıyla. Nasıl yapıcaz bu emzirme işini acısız yaa:işsiz: küçücük ağıza ucunu hafif geçiyorum ancak. Kızım bu kadar acıtmazdı bu resmen eziyor göğüs ucunu:KK51:
Canim benimki biberon sevdalisi oldugu ici memeyi agzina tepiyorum resmen.kahverengi kismin tamamini alamaz zaten bi kismini alsa yeter.bazen bi parmagimla agzini actiriyorum bi parmagimla memeyi tepiyorum agzina 2 cekiyo o da benim memeyi tepiyo disariya baya bi savasiyoruz.agzina kendin iyice soktur canim.onun almasini beklersen tamamini almz sadece ucunu alir.ucunu aldigi icin damaklariyla senin canini yakiyor.biraz zorla canim kendin agzina baya bi soktur sonra alisinca kendide oyle alir.

ruby87 ruby87 yi diyosun dimi canım?? WhatsApp grubuna da mı yazmıyo yoksa?? Ben de göremiyorum ne zamandır pambığımı :KK43:
Merakta edermiş yirim. İyiyim kuşum. Birkaç gündür kv deydim internet yoktu. Evde de pc yok minik minik yazmak okumak zor kk ya çok giremedim. Doğurmadın dimi pambıkım? Benim minnakta normal Doğuma uygun henüz parmaklanmadım ^.^

selamlar herkese kızlar :anneadayı: BegumBB BegumBB yaren92 yaren92 Enfal97 Enfal97 gonulll gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım :KK46::KK46::anne::KK200::KK200: inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa :KK49::KK49:yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam :KK48:

Rossella Rossella gogus ucun yok diye kalkan kullaniyormussun birde biberonla sut verdigin icin seni emmeyi reddedebilir yakinda.
Bende sagiyorum ama bebegin emmesine benzemez zorla emzirmeye calisiyorum.
Senin gogsunun ucu kucuk olsa da oyle emebilir ama cabalaman lazim.bizim gelinimizinde kucucuk ama cok cabaladi ve emzirmeyi basardi.

Canim benimki biberon sevdalisi oldugu ici memeyi agzina tepiyorum resmen.kahverengi kismin tamamini alamaz zaten bi kismini alsa yeter.bazen bi parmagimla agzini actiriyorum bi parmagimla memeyi tepiyorum agzina 2 cekiyo o da benim memeyi tepiyo disariya baya bi savasiyoruz.agzina kendin iyice soktur canim.onun almasini beklersen tamamini almz sadece ucunu alir.ucunu aldigi icin damaklariyla senin canini yakiyor.biraz zorla canim kendin agzina baya bi soktur sonra alisinca kendide oyle alir.
aboooooooovv iyi ki söyledin canım benim kahverengi yerin tamamı verilmicek diye.. valllahi kafam kadar göğüslerimle yavrumu kendi ellerimle boğabilirdim allah korusun :eek: her yerde kahverengi yerin tamamı diyo ya ilginç oranın hepsi nasıl girsin yavrucuğun ağzınao_O

selamlar herkese kızlar :anneadayı: BegumBB BegumBB yaren92 yaren92 Enfal97 Enfal97 gonulll gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım :KK46::KK46::anne::KK200::KK200: inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa :KK49::KK49:yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam :KK48:
Cok guzel bi dogum olcak desene kombine anestezi uygulancakmis.cok az kalmis dogumuna insallah saglikla kucagina alirsin baligini.

Merakta edermiş yirim. İyiyim kuşum. Birkaç gündür kv deydim internet yoktu. Evde de pc yok minik minik yazmak okumak zor kk ya çok giremedim. Doğurmadın dimi pambıkım? Benim minnakta normal Doğuma uygun henüz parmaklanmadım ^.^
artık en son telinden ulaşıcaktım zaten merakta bıraktın kuzu bizi :63: özledim pambıkımızı :KK49: daha doğurmadım gün aldım sadece.. hem sen ana haber bültenlerinde çatlağın biri doğum yaptı antepte diye bi haber almadıysan benim balık daha içimde duruyo demektir :KK48:

aboooooooovv iyi ki söyledin canım benim kahverengi yerin tamamı verilmicek diye.. valllahi kafam kadar göğüslerimle yavrumu kendi ellerimle boğabilirdim allah korusun :eek: her yerde kahverengi yerin tamamı diyo ya ilginç oranın hepsi nasıl girsin yavrucuğun ağzınao_O
Benim yavu premature zaten agzi minicik kahverengi bolgeyi nasil alsin zaten kocaman orasi.
Meme ucunun tamami kahvrengi yerden de bi kismini almasi lazim.alabildigi kadar alsin yavru

Hadi gozun aydn kuzu geri sayim.basladi

Back
X