• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
artık en son telinden ulaşıcaktım zaten merakta bıraktın kuzu bizi :63: özledim pambıkımızı :KK49: daha doğurmadım gün aldım sadece.. hem sen ana haber bültenlerinde çatlağın biri doğum yaptı antepte diye bi haber almadıysan benim balık daha içimde duruyo demektir :KK48:
Canım benim ya yirim. Had I bakalim bir sey kalmamis. Sezeryen e karar verdin demek :( Dr mu dedi sen mi öyle istedin Canım.

aboooooooovv iyi ki söyledin canım benim kahverengi yerin tamamı verilmicek diye.. valllahi kafam kadar göğüslerimle yavrumu kendi ellerimle boğabilirdim allah korusun :eek: her yerde kahverengi yerin tamamı diyo ya ilginç oranın hepsi nasıl girsin yavrucuğun ağzınao_O
Kombine anestezi nasıl oluyor cahilligime verin kızlar ☺

Ah ah cok gec ogrendigim bi aneztezi cessidymis.epidural ve spinal anestezi ayni anda uygulaniyormus cok konforlu ameliyat geciryomussun dogum sonrasida mukemmel oluyormus.
Çok iyiymiş bunu öğrendiğim iyi oldu bende 39+4 haftalık hamileyim ama tık yok daha merakla ve heyecanla bekliyorum kızımı ☺

Ne bu yani erken doğdu vah vah geç doğdu vah vah herkesin çok lafı var konuşacak....Sağlıkla gelsinler ya ... Lütfen üzülme tatlım. Herkes hep konuşur...misler gibi evladını alacaksın kucağına. Ayrıca sevinmelisin senin karnındaki her an dış dünyadan daha değerli bebeğin hala beslenebiliyor kordon ve rahim kan akışlarin düzgun ise,plesentanda yaşlanma yoksa 1 gün değil 1 saat bile değerli bence...Lütfen aldırış etme.Bebeğin biliyor geleceği zamanı.Kimsenin içinde kalmıyor yani.... Son günlerinin keyfini çıkar. Öpüyorum seni.:KK15:

Kalp kalp kalp. Canımsın ne güzel yazmışsın :KK200:

Canım benim ya yirim. Had I bakalim bir sey kalmamis. Sezeryen e karar verdin demek :KK43: Dr mu dedi sen mi öyle istedin Canım.
şöyle ki bende zaten vajinal varis gibi bişey var sanırım kuzucum şeyim vücudumun merkezi haline geldi geceleri dönemiyorum falan ağustos ayından beri :( ben de dedim ki bu bahaneyle benim dr un ebesini bi kontrol ediyim :KK48:anaaammmm teyzem yarmadan bozma eller kollar hem kemikli hem etli.. tabii bu noktada benim kendi korkularım yüzünden çok kasıldım ve daha çatı muayenesine varamadan kaçarak uzaklaştım ordan.. çatala oturmadım hiç demicem en azından her ne kadar ayakların konulucağı yere ben ellerimi koysam da :KK70: bu da böyle bi maceraydı bebişim baktım çok kasıcam kendimi sezeryanı ben istedim yani :/ senin niye hala olmadı çatı muayenen datlım bu hafta yaparlar herhalde

ay hemde nasıl okudum bir çırpıda doğum hikayesi bu okunmaz mı annesi :)) çok güzel bir doğum maşallah sanada kızınada ne güzel normal doğum yapmışsın darıısı tüm isteyenlere inşallahh bebeşinizi Allah sizlere bağışlasın gözünüz aydın olsunn :nazar::nazar:
Dualarin ve dileklerin icin cok tesekkur ederim canim Rabbim herkesin gonlune gore versin

Kızlar bebegin biberonunu kaynatacagım çantaya koymak icin lakin internette biberon temizlediginiz tencereyi sadece bu is icin kullanin yaziyor. Gidip yeni bi tencere almalı mıyim bilemedim. Çok mu abartiyorum acaba?

Slm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi
Canım benim bebişde küçük ama sağlıklı olsun kilo alıyor merak etme. İnsan elbette çok heyecan yapıyor ama sakin olmaya çalış. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine.

because of you because of you az once seni baska yere etiketlemisim:KK70:
ay gördüm kuzu hiç başlığa bakmadan gittim etiketlediğin yere bi baktım okullardan falan bahsediliyo nerdeyim lan ben bura niree derken bi baktım 2014 kasım annelerindeyim :KK70:olsun bana da bi hava değişimi oldu inşallah yıllar sonra biz de hala muhabbet ediyo oluruz :KK50:

Kızlar canım çok sıkkın :KK43: kontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı :KK43: ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk. :KK61:
Geçmiş olsun canım. İnşallah yanlış görmüşlerdir bebek hareketli oluncada kalp ritmi hızlı çıkıyor üzme kendini.

Merhabalar kızlar nasilsnz.
Bugün bizimde kontrolmz vardı.
Genel olarak güzel geçti çok şükür.sıkıntılı bi durumumuz yok şuanda.
Nst de biraz sancı çıktı gibi.hissetmio Msn dedi doktorum.ben hareketlrdn başka bişey hissetmiyrm yani.
Acilmam hiç yokmuş
1 hafta da 80 90 gr almışız.Onu pek beğenmedi doktorumz.haftaya da böyle alırsan yine dopler e gonderrm dedi.2903 gr msz.İyi kötü değil ama 3100 falan olsa çok iyi dedi.haftada 300 gr almasını bekliyrm dedi.et çerez meyve ye.günde 200 gr et yiicksn dedi.Sonra da sol tarafına yatcksn. istirahat etcksn bol bol çok hareket etme dedi.
Arada bi de inşallah alttan gelir dedi doktorm.Eve gelince kafama takıldı.acaba haftaya da az kilo alırsa sezeryanla alma ihtimali olur mu ya.gelişimi durunca falan aliolarms ya.bu haftadan sonra olablr mi öyle bişey.
yoksa acilmam yok die mi İnşallah alttan gelir dedi doktrmz bilemedm
canım bence de bebişinin kilosu az diil normal haftasına göre benimki de dün 2996 çıktı bak yuvarlamadım sırf senin için :KK48: gayet normal yani ha bir haftada daha fazla kilo alsa iyi olurdu demek istemiştir.. geçende burdan bi arkadaşın daha öyle oldu da bebiş sonraki hafta kapatmıştı arayı hatırlıyo musun @ayseankara ayşem sen miydin o??

Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
maşşallah ne güzel kavuşmuşsun yavruna allah sağlık sıhhat versin bundan sonrası için de..

Canım ağlayıp üzme kendini inşallah doğunca sıkıntısı olmaz yavrunun bizimdr kontrol bugündü nst ye girdim doktorum ameliyata gitti onu bekliyorum..Allah kimseyi yavrusuyla
sınamasın sağlık sıhhatli doğsun kuzucuklar
canımmm yazdın da görmedim mi acaba kontrolünüz nasıl geçti bebiş nasıl??

canım bence de bebişinin kilosu az diil normal haftasına göre benimki de dün 2996 çıktı bak yuvarlamadım sırf senin için :KK48: gayet normal yani ha bir haftada daha fazla kilo alsa iyi olurdu demek istemiştir.. geçende burdan bi arkadaşın daha öyle oldu da bebiş sonraki hafta kapatmıştı arayı hatırlıyo musun A Askina eskiya ayşem sen miydin o??
Bnmki uzun sure 2 kiloydu snra 2750 snra 2950 smdik de 3300 olms tosunum.pzrtsi doğuruyorum artkkkkk:) senin de günün hayırlı olsun canisiii:)

Back
X