- 25 Şubat 2016
- 7.801
- 13.133
- 248
- 31
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.901
Off dikislerim sizlio ya
ne yapacam ben acilarim bi bitmio
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer arkadaşlar da söylemiş bitanem ama belki o anlık bişeydir inşallah haftaya hiç bi sıkıntı çıkmaz dua edelim.. bi de tüm o ölçümler falan o kadar hassas ki.. bazen bebeğin kalp atışlarını bile alamıyo cihaz.. biliyorum biz ne desek sen endişe ediceksin ama yavrun da kıpır kıpırsa bişey yoktur en büyük sağlık belirtisi buymuş biliyosun..Kızlar canım çok sıkkınkontrolüm vardı bugün. Bebeğim 2930gr olmuş boyumuz uzun olacak dedi ama kontrol sırasında bebekte kalp çarpıntısı olduğunu farketti doktorum. Nst ye yolladı beni hemen. Orda da düzensizlik çıktı
ağla ağla bi hal oldum. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışları gene düzensiz olursa tarih vericem dedi. Niye böyle oluyor anlamıyorum çok moralim bozuk.
![]()
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün.Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
maşşallah o tosuna yavrum benim ya mıncıklamalık kıvam almış kuzu.. inşallah önce sen ardından da ben sağlıkla doğuruz şu yavrularıBnmki uzun sure 2 kiloydu snra 2750 snra 2950 smdik de 3300 olms tosunum.pzrtsi doğuruyorum artkkkkk:) senin de günün hayırlı olsun canisiii:)

İnşallah cnm 3 gün olcak bebişlerimiz in arasnda:) inşallah erken gelmezler. hadi yine iyisin kombi olacakmissin :) Bzm hastane spinal yapiyor sanırım ama hrks çok memnun insallah sağlıkla dogururuzmaşşallah o tosuna yavrum benim ya mıncıklamalık kıvam almış kuzu.. inşallah önce sen ardından da ben sağlıkla doğuruz şu yavruları![]()
için rahat etmezse bi dr a daha mı gitsen ki canım bi de o yorum yapsınBilmiyorum canım bende zaten kalp ilacı kullanıyorum çarpıntı için. Doktorum sordu hemen ilacını içtin mi diye ki hergün içiyorumyorulmadım, sıkılmadım niye bilmiyorum. Nedenini de sormadım açıkçası aklıma bile gelmedi o an üzüntüden. Sadece normal doğum yapamazsın bebeği zorlamanın anlamı yok dedi.
![]()
Aminnn canm sagolMaşallah canım çok güzel olmuş doğumun darısı bizlere inşallah. Evladınla beraber nice güzel yıllarınız olsun inşallah:)
Üzülme canım benim oğlum da 2800 doğdu çabucak büyüyorlar hiçbir sorun olmuyor:)
Geçmiş olsun canım. Çok önemli bir şey olsaydı haftayı bekletmez birkaç gün içinde çağırırdı kontrole. Tekrar gittiğinde her şey yolunda olacak inşallah yüreğini ferah tut kendini de miniğini de üzme annesi.
selamlar herkese kızlar@BegumBB @yaren92 @Enfal97 @gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım
inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa
yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam
![]()
Aminn canim darisi bekleyenlere artikÇok güzel bir hikaye canım. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.
tatlım sahi senin ilk doğumda taşikardi olmuştu dimi?? niye illa 40. haftayı bekliyo ki bu dr doğal sezeryan yapmaya çalışıyo desem bi yarar zarar dengesi kurulduğunda beklememek daha iyi gibi bilemedim tabii dr un da bi bildiği vardır amaKızlar bi akıl verin bana bu satten sonra doktor değiştirilir mi bilemiyorum Doğum benim için çok önemli ve bunca zorluktan sonra riske atmak istemiyorum oğlumda bir gece ansızın sancı girdi yine öyle olursa bu sefer birde kan sulandırıcı kullanıyorum beni ameliyata da alamazlar hemen Of ya bi sezeryan 40. Hafta beklenir mi
saol canımm benim inşallah hepimiz bi kavuşsaydık şu zıpırlaraAnammm helecan baslamıss azıcıcık kalmışşş :) yiyerim balıgını da senide hadi bakalım heyecanl bekliyoruz bizdee
Bebekle uğraşıyoruz bizde canım. Kolay gelsin sanada.:) kk ya giremiyorum pek ev işi bebek telaşımdersler başladıdoğumu bekliyoruz bklm sen nasılsın kuzu?
Ancak eve geldim yazıyorum canımcanımmm yazdın da görmedim mi acaba kontrolünüz nasıl geçti bebiş nasıl??
Ayyy denicem inşallah alır. Kıyamıyorum minicik zaten. Ağzı desen kuş kadar. Sağol canım.Canim benimki biberon sevdalisi oldugu ici memeyi agzina tepiyorum resmen.kahverengi kismin tamamini alamaz zaten bi kismini alsa yeter.bazen bi parmagimla agzini actiriyorum bi parmagimla memeyi tepiyorum agzina 2 cekiyo o da benim memeyi tepiyo disariya baya bi savasiyoruz.agzina kendin iyice soktur canim.onun almasini beklersen tamamini almz sadece ucunu alir.ucunu aldigi icin damaklariyla senin canini yakiyor.biraz zorla canim kendin agzina baya bi soktur sonra alisinca kendide oyle alir.
Kızlar bebegin biberonunu kaynatacagım çantaya koymak icin lakin internette biberon temizlediginiz tencereyi sadece bu is icin kullanin yaziyor. Gidip yeni bi tencere almalı mıyim bilemedim. Çok mu abartiyorum acaba?
Ayy canım çok az kalmış ya hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna bende heyecan yaptım şimdi .selamlar herkese kızlar@BegumBB @yaren92 @Enfal97 @gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım
inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa
yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam
![]()
kız bu bebişlerin de bi ortası yok yaAncak eve geldim yazıyorum canım
güzel geçti kontrolümüz 10 gün önce kilosu bana az gelmişti şimdi doktor çok dedi dikkat et almasın diye uyardı 2 kiloydu 2800 kilo olmuş ..açılma vs yok 10 gün sonra gidicez tekrardan
sen bi de bana sorAyy canım çok az kalmış ya hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna bende heyecan yaptım şimdi .

Maşallah canım senin günde yaklaşmış. Doğur mehmet emre yi senlede emzirme kaka muhabbetleri yapalım:) sağlıkla kavuş inşallahselamlar herkese kızlar@BegumBB @yaren92 @Enfal97 @gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım
![]()