- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.141
Arkadaslar bişi sorucam malum tecrubesizlik
şimdi normal doğum da ikiniyoruz ya peki o esnada baska kaçaklar olmuyor mu acaba. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bişi sorucam malum tecrubesizlikşimdi normal doğum da ikiniyoruz ya peki o esnada baska kaçaklar olmuyor mu acaba.
![]()
ve bir yandan da sevindim bunu düşünen bir tek ben değilmişim diye Gunaydina rkadaslar gerci oglen oldu ama ben gece uyuyamadigim icin esim gidince uyuyorum bu saatlere kaliorum. Butun gece sancim mi baslio die kendimi yoklamaktan uyuyamadim.desem yeridir. Nasil bisi oldugunu bilmedigim icin karin agrisimi gaz sancisi mi sanci mi cozumleyemedim sabah ettim. Arada bi gelio adet agrisi gibi sanci degil ama gaz sancisina da benzio cozumleyemiyorum.neyse iste hala hamileyim:)
Herkes merak etme anlarsın doğum sancısını diyo ama nasıl anlıcam bilmiyorum valla. Arada benim de seninki gibi sancılar oluyo hatta bazen alttan da vuruyo eyvah diyorum ya gelirseSağlıkla gelsinde dağıtın inşallah buda bizim çikolatamızEki Görüntüle 1902941 kuzumun çikilataları teyzoşlarrr
Aynen akinti da cogaldiAl benden de o kadar bilmediğim için sürekli stress altındayım. Bi de dün mesela tuvalete girdim akıntım çok olmuş acaba suyum mu geldi diye bile düşündümHerkes merak etme anlarsın doğum sancısını diyo ama nasıl anlıcam bilmiyorum valla. Arada benim de seninki gibi sancılar oluyo hatta bazen alttan da vuruyo eyvah diyorum ya gelirse
İş yerinde de herkes dalga geçiyo zaten buralarda doğuracaksın yeter artık git diye
![]()
Oy yerim onun çikolatalarını.rabbim sağlıkla doğurup dağıtmayı nasip etsinEki Görüntüle 1902966
Sağlıkla gelsinde dağıtın inşallah buda bizim çikolatamız
goncaaaa kendimden korkuyorum o önü kapalı sırt dekolteli seda sayan ameliyat önlüğüyle hastaneden kaçabilirim bilearkamda da elinde lavman hortumuyla adamlar
![]()
@ayseankara ne yedinde son haftalarda atak yaptı kuzucuk :)İnşallah cnm 3 gün olcak bebişlerimiz in arasnda:) inşallah erken gelmezler. hadi yine iyisin kombi olacakmissin :) Bzm hastane spinal yapiyor sanırım ama hrks çok memnun insallah sağlıkla dogururuz
Canim Çok tatlı kuzucugunun çikolatalarıEki Görüntüle 1902966
Canım çok güzel çikolatalar inş agiz tadıyla dağıtmak nasip. Olsun bende netten araştırıyorum hacı şerifi buldum nasıl bi yer acabaEki Görüntüle 1902966
Cnm et çok yiyorm muz ve sut çok fark ediyor başka da bsy yapmıyorum özel olarakA Askina eskiya ne yedinde son haftalarda atak yaptı kuzucuk :)
Cnm burada mağazası var hacı şerifin ben gittim bizzat tattım çok güzeldi ben oraya sipariş verdimCanım çok güzel çikolatalar inş agiz tadıyla dağıtmak nasip. Olsun bende netten araştırıyorum hacı şerifi buldum nasıl bi yer acaba
Evet bende bakmıştım hacışerife ama tadını bilemeden almak istemedim..dışarıdaki çikolatacılarla arasında aman aman bir ücret farkı yok gibi geldiCanım çok güzel çikolatalar inş agiz tadıyla dağıtmak nasip. Olsun bende netten araştırıyorum hacı şerifi buldum nasıl bi yer acaba
Valla cnm yapiyorum bende cok istekli istekli olmasada tekim mecbur ben yapiyom agrim sizim olmadigi sureceKızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Canım ilk catı muayenen 38.haftadamı oldu daha erken olur sanıyırdum benMerhaba kızlar az önce dr dan geldim benim gibi endişeli arkadaşlar varsa diye bilgilendirmek istedim çatı muayenesi oldum ilk kez neredeyse hiç bir şey hissetmedim tedirginlik dışında ve topkam 30 sn gibi bi sürede bitti ben çok korkarak gittim ama kendimi boşa yıpratmışım benim gibi korkan varsa rahat olsun 1cm açılmam varmış ama henüz rahim ağzımda yumuşama yokmuş bi süre daha bekler gibi duruyo dedi dr bakalım ne zaman gelecek..