- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.241
Ay hadi gözün aydın Allah kurtarsin canım :)) ama normal bi ihtimal düşünüyordu doktorun noldu da gün verdi1 Kasıma günümüzü aldık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi gözün aydın Allah kurtarsin canım :)) ama normal bi ihtimal düşünüyordu doktorun noldu da gün verdi1 Kasıma günümüzü aldık![]()
Ay hadi gözün aydın Allah kurtarsin canım :)) ama normal bi ihtimal düşünüyordu doktorun noldu da gün verdi
yaren92 gordum kuzum doktorun aciklamasini hayirlisi olsun kombine de olcakmissin inş çok çok güzel geçer ameliyatiniz amin
Benimki de öyle. Sertlesmenin süresini takip et ama. Doktorum 15 dkda bir olmaya başlarsa gel dedi banaSona yaklasirken bie soru daha. ....38 hafta 6 günlük hamileyim 3 Kasım sezaryen tarihimiz tabi önceden gelmeye niyet etmezse benim kız. Bir haftadır Karnım sürekli sert hemde taş gibive canımı acıtıyor normalmi
Amin kuzum seni bu yol da kutsal mücadelende bırakıyorum gönül isterdi beraber yol almak şartlar![]()
Sezeryan kendınmı ıstedın?bende olucam amma korkuyorum (((( normal ıstıyordum amma ınatcı oglum ıstemıyorSona yaklasirken bie soru daha. ....38 hafta 6 günlük hamileyim 3 Kasım sezaryen tarihimiz tabi önceden gelmeye niyet etmezse benim kız. Bir haftadır Karnım sürekli sert hemde taş gibive canımı acıtıyor normalmi
Merhaba.benım oglum da donmedı bız de mecbur sezeryan kararı aldık. Bıc hazır deyılım ((Merhaba Kasım anneleri erken gelmeye kalkmazsak 1 Kasım A gün alarak sanırsam Kasım annesi olabileceğizgelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik
doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.
Allahtan durdu ve oğlum da eskisi gibi hareketlendi şükür. ... ay insan korkuyor yaaaa.Canım sızıntı olabilir sabah doktora git bence belki değildir ama için rahatlar hiç.değilse.
Babası eve gelince hareketlendi ay bana naz yapıyor evladım sanırım yaaaa..Bu arada sancı falan olmadan da su gelebiliyor değil miCnm bence git bi doktora her ihtimale karsi su olabilir
İnşallah farkı anlayabilecegjmiz şekilde olur canım ya.Devamlı tripteyim özellikle banyo falan yaparken en büyük korkum su gelmesi.Ya anlamadan gelirse diye paranoyak oldum.Aynı kaygı bende de oluyor canım. Epğitimde su gelirse zaten tutamazsınız ama geldiği anda tutmaya calısın duruyorsa su değil idrardır demişlerdiTabi akıntı gibi anlık gelen bişey oldugu için tutmaya calısana kadar kaçan kaçıyor zaten
en rahat muayenende amniyotik sıvına baktırarak öğrenebilirsin canım
Bebişler artık çok buyudu mesaneye inanılmaz baskı yapıyorlar şu donemde normal ama anlayamayacagız sanırım
ya da zaten cok gelen birşey oldugu için farkı gorebileceğiz geldiğinde
![]()
Evet sanci olmksizin su gelebikir ani bir su bosalmasini anlarsin ama sizintiyi anlmk biraz zor olabilir o yuzden dedim supheleniyosan kontrol ettirmekte fayda varAllahtan durdu ve oğlum da eskisi gibi hareketlendi şükür. ... ay insan korkuyor yaaaa.
Babası eve gelince hareketlendi ay bana naz yapıyor evladım sanırım yaaaa..Bu arada sancı falan olmadan da su gelebiliyor değil mi
İnşallah farkı anlayabilecegjmiz şekilde olur canım ya.Devamlı tripteyim özellikle banyo falan yaparken en büyük korkum su gelmesi.Ya anlamadan gelirse diye paranoyak oldum.
Masallh tatlim ne yiyip iciyorsunuz ben de bu aralar bi istahsizlik aldi basini gidiyo.hic cnm yemk istemiyo napcam bilmemSelammm Kasım anneleriii:)
Bugün Dr randevusu vardı 38+0 minnosum 3.490 gr olmuş 50 cm olmus.
Burnum inanılmaz tıkalı dr normal doğum dediği için sanci basladiginda sprey kullanabilir miyim diye sordum olur dedi.
Hafif hafif sancim var ama nst de sanci falan çıkmadı bekleyecekmisiz hayırlısı olsun bakalım.
Epidural sordum gerek görürsek neden olmasın dedi umarım sözünde durur:)
allahimmm çok korkuyorum yaa ha birde dedim ki ben nasıl ayırt edicem gerçek sancıları digerlerinden ya anlayamazsam
tarihe geçersin anlayamazsan ne guzel dedi yaaa demekki anlıcaz kizlar:)
Ha bir de karnimizin kaskati olmasi sertlesmesi gayet normalmis dert etmeyin:)
Ben geçen yıllarda talihsiz bir olay yaşadım ve su nasıl gelir biliyorum gerçekten idrar gibi gelmiyor ama tabi sızıntı olursa onu bilemem ama geçen haftalarda sordum dr a idrardir az geliyorsa takip edip devamı var mı bakmalı dedi.
Hepimize hayırlı kolay doğumlar inş hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz

Merhaba.benım oglum da donmedı bız de mecbur sezeryan kararı aldık. Bıc hazır deyılım ((
Kafa büyüklüğü normale dönmüş mü bebisinin kuzumAmin kuzum inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kavuşup hayırlısıyla büyütmek nasip etsin.
:)) ama. Saglıklı olun sagsalim al kucagına da sorun yok tatlım. Ben de şartlar el verdiğince bekliycem, sorun cıkarsa anında cayarım sorun yok :) bebişkolar gelsin yeter.
Kafa büyüklüğü normale dönmüş mü bebisinin kuzum
Oyy yesinler onu ya az kaldı gormeye ins sağ salim gelsin yavrucakHafta olarak önde analı kılıklıdoktor dudakları da tombul dedi kafa çıksa dudaklar çıkmayacak
![]()
Oyy yesinler onu ya az kaldı gormeye ins sağ salim gelsin yavrucak![]()
Canım ben de öyle düşündüm ve bu gün başka bir doktora gittim şükür memnun kaldım iyi geçti kontrol sadece sancı çıktı 70 lerde iyi ki gitmişim dedim günde üç kere magnezyum kullan dedi b12 çok düşük çıkmış iğne verdi en önemlisi de annenin psikolojisi önemli dedi yanı işime sindi ve doğumunu yaptırırım dedi bizde bu doktorda devam etme kararı aldıkAklinda soru isareti kaliyorsa bir baska doktora daha sor. Acikcasi 39 dan sonraya kalsam ben de telas yapardim. Sezaryen diye beklerken normal gelmeye kalkarsa biciriklar ne yapariz hazirliksiz olmak cok kotu. BEnim ameliyat korkum var zaten kendimi anca hazirliyorum