• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Gozun aydin masallah canim.cok fazla sanci cekmeden kavusmussun cok sukur.
Bebisimiz nasil.sen iyimisin.

slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Ayy maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin prenses hanıma :nazar: günü benimle olan herkes doğurdu galiba ne tembel çocuğum varmış benim ama ya:110:

Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Canım benim annem 1 haftadır gelip gidiyo tüm gün hallediyo işimi yemeğimi,Allah razı olsun. Eşimde bulaşık makinesi olsun çamaşır mak. olsun elletmiyo Allah ondanda razı olsun. Bence eşin biraz daha dikkat etsin size. Patatesi kaynanan yesin. Dalga geçmiş resmen kadın. annem olmadığı süre içinde kv de yemek yapıp gönderiyodu hakkını yiyemem. Bence artık iş falan yapmaya takatin kalmamıştır ve bunu eşine söyle.

Ayy maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin prenses hanıma :nazar: günü benimle olan herkes doğurdu galiba ne tembel çocuğum varmış benim ama ya:110:
vakti vardır canim benim hicbir belirtim yoktu akşam hepimiz konuştuk prensesle abisi babası ben sabah gelmeye kalktı bi anda su geldi çünkü sancı falan yoktu

Back
X