- Konu Sahibi Ikra meyra
- #60.261
Memnunsun dimi arkadasim dogru soyle bakYaşasın kombine vuuuuuwwww![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnunsun dimi arkadasim dogru soyle bakYaşasın kombine vuuuuuwwww![]()
Gozun aydin masallah canim.cok fazla sanci cekmeden kavusmussun cok sukur.slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Ay ne kadar hızlı olmuş öyle.gözünüz aydın canımslm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahslm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Bizim hamilelik takvimi bitti.Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Ayy maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin prenses hanımaslm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Bilmiyorum ki canım bi boşluk oldu takvim olmayıncaBizim hamilelik takvimi bitti.
Eskiden bebek takvimi olurdu.su kadar gunluk aylik oldu diye.kaldirildimi ki o.
Eskiden evlilik takvimi bebek takvimi olurdu.su kadar gunluk aylik diye bebek icin.evlilik icin su kadar zamanlik evli diye takvim olurdu simdi yokmuBilmiyorum ki canım bi boşluk oldu takvim olmayınca![]()
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Canım benim annem 1 haftadır gelip gidiyo tüm gün hallediyo işimi yemeğimi,Allah razı olsun. Eşimde bulaşık makinesi olsun çamaşır mak. olsun elletmiyo Allah ondanda razı olsun. Bence eşin biraz daha dikkat etsin size. Patatesi kaynanan yesin. Dalga geçmiş resmen kadın. annem olmadığı süre içinde kv de yemek yapıp gönderiyodu hakkını yiyemem. Bence artık iş falan yapmaya takatin kalmamıştır ve bunu eşine söyle.Kızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Hamilelik Takvimi var ama evlilik için şimdilik yok maalesef.Eskiden evlilik takvimi bebek takvimi olurdu.su kadar gunluk aylik diye bebek icin.evlilik icin su kadar zamanlik evli diye takvim olurdu simdi yokmuMune
çok şükür canim iyi sayılırım kemiklerim aciyor o kadar bide sütüm inmedi hala habire yiyorum ama gelsin diye tek o sıkıntı var canimGozun aydin masallah canim.cok fazla sanci cekmeden kavusmussun cok sukur.
Bebisimiz nasil.sen iyimisin.
sagol canim 2.olunca galiba hızlı olduAy ne kadar hızlı olmuş öyle.gözünüz aydın canım
Allah razı olsun canimHayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
vakti vardır canim benim hicbir belirtim yoktu akşam hepimiz konuştuk prensesle abisi babası ben sabah gelmeye kalktı bi anda su geldi çünkü sancı falan yoktuAyy maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin prenses hanımagünü benimle olan herkes doğurdu galiba ne tembel çocuğum varmış benim ama ya
![]()
sagol canim darisi sizlere insallahHayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gözün aydın canımsagol canim darisi sizlere insallah