• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben aldım ottan canım, bir akrabama vericem benim niyetime okusun diye.
İnşallah işe yarar :)
Ben internetten aldım minicik birşey geldi inşallah sahte değildir deneyip görecem bende. günlerimiz aynı normal doğumu bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda canım

Günaydın kızlar, biz bugün 35+1 olduk.Uykusuzluk hepimizde var benim en büyük sıkıntım çok tuvalete kalkmak.Suyu azda içsem çokta içsem kalkıyorum.Gece En az 5 kere.

Efe pasami 22.10.2016 - 10.14 de kucagima aldimm :anne: spinal anestezi ile sezeryan oldum ve ameliyatim cok rahat gecti rahatsiz edici hicbirsey hissetmedimm rahat olun beybiler :KK16:
Oglusum 2670 gr 49 cm dogduu sagligi keyfi yerinde cok sukur minnosumun :KK51:
Hepiniz biranonce saglikla hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz ins evlatlarinizi tadarsiniz cennet kokusunuu :KK16:

Oglum dogdu da bugun ilk doktor muayenesi bile var teyzeleri cok buyudumm benn opuyorum siziii :KK15:

Kizlarr hepinizinn guzel mesajlarinizi okudummm ne hayirsiz topic yazari ciktim ben dimii @because of you dogumdan sonra sunnette anca haber veririm diyordu valla az kala benim ki oyle olacakti :KK48:
Hepinizii coook ozledimmm inanin ancak firsat bulabildim. Cumartesi dogum yaptim 2 gece hastanede kaldim basim hep cok kalabalikti tel nerdeydii haberim bile yoktu valla sonra efe pasayla evimize geldik duzenimizi kuruyoruz sukurr yeniden sizlerleyimm :KK54:
Hayrli olsun oğluşun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bnm de pzrtsi doğum :)

Efe pasami 22.10.2016 - 10.14 de kucagima aldimm :anne: spinal anestezi ile sezeryan oldum ve ameliyatim cok rahat gecti rahatsiz edici hicbirsey hissetmedimm rahat olun beybiler :KK16:
Hepiniz biranonce saglikla hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz ins evlatlarinizi tadarsiniz cennet kokusunuu :KK16:

Oglum dogdu da bugun ilk doktor muayenesi bile var teyzeleri cok buyudumm benn opuyorum siziii :KK15:
Kaç gün oldu merakta bıraktın kız bizi. Hani bana hemen anlat diyodun sen nerelerdesin? Neyse iyi olmanıza sevindim en yakın zamanda hikayeni (ayrıntılı) bekliyoruz. Efe paşayı öp benim için. Geçmiş olsun sanada.

Kaç gün oldu merakta bıraktın kız bizi. Hani bana hemen anlat diyodun sen nerelerdesin? Neyse iyi olmanıza sevindim en yakın zamanda hikayeni (ayrıntılı) bekliyoruz. Efe paşayı öp benim için. Geçmiş olsun sanada.

Sorma kuzum ne desen haklisin valla hayirsizligin dibine dibine vurdumm :ıslık: ama aklim sizlerdeydi valla neyseki efe pasayla birbirimize cabuk alisiyoruzz :KK46: en kisa surede dogum hikayemi yazacagim seni de mehmet giray pasamizi da cok opuyorum.

Benim oğluma bir şurup içirdiler.10 dk sonra sersemlemeye başladı.uyur uyanık gibi oldu.tepki veremedi.aldılar içerde de pipiden uyuşturmuşlar.13 dk sonra kucağımıza verdiler.hala sersemdi.yarım saat sonra cin gibi oldu.hiç uyumadı yani.biz 1.5 yaşında yaptırdık çok pişmanım geçe kaldığımız için.şimdiki aklım olsa 2 3 aylıkken yaptırırdım.oğlum oynamak istedi canı yandığı için sinirlendi.tam hareketlendiği zamanlardı.gece dönmek istedi uyurken dönemedi sinirlendi uyandı.
Bende öyle istiyordum ama malesef artık eşim kabul etmez:/ şuan gaz sancılarından uyuyamıyoruz zaten. Sünnet acısı mı gaz sancısı mı anlamadan geçecekti. Ama bi yandan çok küçük kıyamıyorum. Hayırlısı artık.

Canım günaydınn efeniz hayırlı olsunn gözünüz aydınn çok sevindim rahat bir doğum olmasına :KK200: özledik vallahi seni ama geç yazmanı tabiki anlıyoruz allahtan urashaa urashaa haberleerini iletti bize merak etmedik çok. öpüyoruz paşanıda senide :)

Kızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.

Takip ediyorum ama cok yazmıyorum okuyunca cevap vermek istedim. Aynı şey bendede oluyor geceleri uykum hafifletir hareket etmek istediğim aşırı kuvvetli ve sesli bir şekilde citirdamalar duyuyorum benim bacaklarından geldiğini kalça ile bacak arası eklem yeri yani ordan geldiğini düşünüyorum. Sağ ya da sol yatıyorum çok ağır geliyorum bedenime üzerine uyuduğum yer uyuşuyor hatta kulağım bile ağrıyor içine kadar bayağı acı çekiyorum ruh gibi kalkıp duruyorum saçımda oluyor bebek bir yere toplanıyor ve rahmine basınç yapıyor ve tuvaletini getiriyor her yaptığında tuvalete çıkıyorum sancı bu mudur bilmiyorum ama uykusuz ve ağrılı geceler geçiriyorum tek çıt sesini duyan ben olmadığım için kendi adıma sevindim hayırlı dogumlar nasip sun inşallah hepimize
Canım bahsettiğin çıtlama bende de oluyor gece yatakta dönerken ama BegumBB BegumBB nin bahsettiği göbekten gelen çıtlama başka birşey. Otururken birden karnının içinden çıt diye ses geliyor. Hatta dün kvye sordum ben birkaç kişiden daha duydum normaldir dedi. Geçen gün eşim de duydu hatta dizimde yatıyordu çok şaşırdı sese.

Kızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.

geçmiş olsun canım panik olmuşsunuzdur muhtemelen :( hapın böyle bir etkisi mi varmış yani keşke doktor uyarsaymış böyle bir durum olabilir diye. vaybe doğumlada bitmiyor yani bu işler heralde ne zaman rahatlar bu analar ya :/

arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı

Demekki o kanın gitmesi gerekiyormuş canım.çok geçmiş olsun.doğurdum kurtuldum diyemedin yani

İçimden bir ses @urashaa Bugün doğum yapacak diyorrrr:süslü:
Canım günaydınn efeniz hayırlı olsunn gözünüz aydınn çok sevindim rahat bir doğum olmasına :KK200: özledik vallahi seni ama geç yazmanı tabiki anlıyoruz allahtan urashaa urashaa haberleerini iletti bize merak etmedik çok. öpüyoruz paşanıda senide :)

İçimden bir ses @urashaa Bugün doğum yapacak diyorrrr:süslü:
hahaah zaten ben onun takvimine bakınca panik oluyorum 40. hafta yazıyor ya :) hareket eden spor yapan insanda bide doğum erken olur kolay olur derler kız bütün tezleri çürüttü :D hayırlısı olsun artıkk sağlıkla gelsindee oğlusu

Günaydın kızlarr :) bugün işe gelirken eşimin yanında kendimi okadar bakımsız ve şişko hissettim kii :/ doğumu yapıp biran önce zayıflamak saçımı boyatmak bakım yapmak flaan istiyorum ama bebekten sonra bunlara vakit olur mu onuda bilmiyorum düşündükce moralim bozuluor :( eşim daha önce tek başıma gitmeme aslaaaa izin vermediği erkek - bayan karışık spor salonuna mutlaka gitmelisin 2. çocuğa kadar vermezsen artık kalıcı olur böyle kalırsın diyoo :sinirli::skandal: korkularımı iyice arttırıyor beyfendi :(

Back
X