• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarr hepinizinn guzel mesajlarinizi okudummm ne hayirsiz topic yazari ciktim ben dimii @because of you dogumdan sonra sunnette anca haber veririm diyordu valla az kala benim ki oyle olacakti :KK48:
Hepinizii coook ozledimmm inanin ancak firsat bulabildim. Cumartesi dogum yaptim 2 gece hastanede kaldim basim hep cok kalabalikti tel nerdeydii haberim bile yoktu valla sonra efe pasayla evimize geldik duzenimizi kuruyoruz sukurr yeniden sizlerleyimm :KK54:
Hadi gözün aydın canım :KK200: Allah analı babalı büyütsün inşallah :dua:

Canım ben de öyle düşündüm ve bu gün başka bir doktora gittim şükür memnun kaldım iyi geçti kontrol sadece sancı çıktı 70 lerde iyi ki gitmişim dedim günde üç kere magnezyum kullan dedi b12 çok düşük çıkmış iğne verdi en önemlisi de annenin psikolojisi önemli dedi yanı işime sindi ve doğumunu yaptırırım dedi bizde bu doktorda devam etme kararı aldık
İçine sinen bi doktor bulmaya sevindim canım. Tarih verdimi peki. Hayırlısı olur inşallah senin için.

Kızlar günaydın ölüyoruuuuum! O kadar hastayım ki öyle böyle değil. Bütün gece Boğaz acısından, öksürükten ve ateşten ha bir de malum baskı sonucu tuvalet seanslarından uyuyamadım eşim gitti az önce 2 gün rapor aldı. O kadar korkuyorum ki hapşırmaktan öksürmekten doğumu tetiklerse diye. Bir de az önce burnumu silerken karnımın altına bıçak saplandı resmen üzerine bir de hapşırdım acım 2 ye katladindı Dua edin de bir an önce iyileşeyim nolur iyileşemesem bile Rüzgar'ıma birşey olmasın çok korkuyorum çooook

Kızlar günaydın ölüyoruuuuum! O kadar hastayım ki öyle böyle değil. Bütün gece Boğaz acısından, öksürükten ve ateşten ha bir de malum baskı sonucu tuvalet seanslarından uyuyamadım eşim gitti az önce 2 gün rapor aldı. O kadar korkuyorum ki hapşırmaktan öksürmekten doğumu tetiklerse diye. Bir de az önce burnumu silerken karnımın altına bıçak saplandı resmen üzerine bir de hapşırdım acım 2 ye katladindı Dua edin de bir an önce iyileşeyim nolur iyileşemesem bile Rüzgar'ıma birşey olmasın çok korkuyorum çooook

Geçmiş olsun canım panik yapma bol bol mandalina ye. dinlen tarhana çorbası flaan varsa yap ben öyle düzelmiştim. bugün bende çok üşüdüm dedim kesin hasta olcam artık göbekten mont falanda olmuyor önüm açık öylee işe gidip geliyorum hasta olmasam iyi :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı
Cnm bn emzirme sütyeni e bebekten aldım. Pijama larımi intrntten almadm bi mağazaya gidip aldım

Geçmiş olsun canım panik yapma bol bol mandalina ye. dinlen tarhana çorbası flaan varsa yap ben öyle düzelmiştim. bugün bende çok üşüdüm dedim kesin hasta olcam artık göbekten mont falanda olmuyor önüm açık öylee işe gidip geliyorum hasta olmasam iyi :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eşim sürekli meyve salatası tarhana falan yapıyor. O kadar da dikkat ettim. Önümü ben de kapatamadım ama şalla sardım hep bi de arabayla gidip geldim işe de. Son ana kadar çalışayım dedim o kadar direndim sonuna geldik patladım. Salı gününden itibaren zorunlu ayrılacaktım artık izne. Bu hafta herkes maşallah ne güzel çalışıyosun hala falan dedi kesin nazar değdi Şaka bi yana insanlar bilinçsiz yaa geliyorlar öpüyorlar mesela beni muhabbet açılınca ben de hasta olacak gibiyim diyor. Kaç kişi böyle yaptı bana toplayıp toplayıp sattılar sonunda Aman dikkat et sen de çok Allah yardımcımız olsun

arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı
Emzirme sütyenini pentiden aldım ben hatta göğüslerim büyüdüğü için birkaç aydır normal sütyen yerine bile onları kullanıyorum. Gecelik falan da mağazalardan aldım. Normalde internetten alırım ben de herşeyi ama ona cesaret edemedim niyeyse. Bu arada katip misin?

aaaaaaaaaaaayyyyyyyy hanımlar konu kv olunca çok heyecanlanmışım mesaj 5 kere yayınlanmış :KK70::KK70: ya şaka bi yana bi türlü yayınlanmamış gibi göründü bana sonra birdenbire 5 tane çıkmış çok utandım :olamaz::olamaz: kusura bakmayın anladık be anladık günaydın kaynanan da cumaya kadar kalıyomuş doğuma da geliyomuş bi giiiiiiiiiittttttt deme hakkına sahipsiniz :KK70::KK70:
Aman acıkça söyleyin canım ben rahat edemem kimsenin yanında doğum yaparken diye.. ben asla istemem eşimi uyardımda bebek doğmadan sakın arayıp hastanedeyiz falan deme diye çıkar gelir bide.. eltimin doğum hikayesini sülalede duymayan kalmadı sayesinde.. beceremedi normali ıkınamadı yapamadı biz zamanında nelere katlanırdık yırtılarak doğurduk falan filan.. az daha dayanamadı epudrol aneztezi istedi belden aşağısı tutmadı uyuştu ıkınamadı sezeryana alın beni diye kolaya kaçtı hemen diye her yerde anlatır anneme dedim sakın sakın onu almayın doğuma.. bana diyoki normalmi yapcan sezeryanmı sezeryan yapcam dedim inadına oh oh biz çektik siz sefa sürün şimdi diyor bide sabaha kadar sancı çektim ben şimdi herşey kolay diyo

Çok az kalmış sende sağ salim kavuşursun inşallah canım.
Evt cnm çok heyecanlıyım çok degsik bi duygu hc bsye benzemiyor ne kadar güzel bu annelik. görmeden bu kadar sevip ozlemek. çok aglicaz görünce oglumuzu esim de bn de öyle hssediyrm.insallah sağ salim nasip olsun hepimize

Back
X