• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Miyomum da var benim sezeryan olursa onu da arada alacak doktorum o da omdan cazip geliyor Aslı'nda. Ama bir yandan da normal yapayım Doğum iznim bitince gider miyom ameliyatı olurum 2-3 ay rapor patlatır Rüzgar'a daha çok zaman ayırırım diyorum. Doğumdan sonra rapor alanları bizim kurum heyete gönderiyor çünkü direk sahte mi gerçek mi diye rapor ona göre soruşturma açıyor. Doktorum kimse birşey diyemez miyomu var kanaması var yazarım bişey de yapamazlar diyor ama riske de atmak istemiyorum. Ama korksam da gönlüm tabii ki normalden yana
Cnm miyomun varsa sezeryan ol ve kurtul bnm 2 ameliyt zaten miyom ameliyti ydi. Bnm doktor da miyomun yeri uygunsa şu anda da 3 miyomum var onları da alacak doğumda inşallah. Almazsa miyomun sonu genelde ameliyt oluyor.

40. Haftamin ilk gününe selam olsun. Gayet ağrısız sancisiz tek bedende iki can bir güne daha başladık bakalım
Bende senle aynıyım 2 Kasım beklenen tarih ama tık yok ve ben normal doğum istiyorum (neyime guveniyorsam :) ) beklemek çok zor ya Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi ..

@emnis My moonlight My moonlight doktor söylemişti bana :) aslında söyledigi gibi gidiyor süreç :/ rahim kasların güçlenecek bebeği tutması gerektiği kadar tutacak ve bırakması gerektiğinde kolay bırakacak diye :) şimdilik tuttu ama bakalım bırakacak mı :p o benim deyip bırakmıyormuş bide :KK70:
Bırakmayıp napıcak mecbur bırakıcak:KK46: o bebek çıkacak arkadaş :KK70: dünkü sancıyı çekince bende acaba normali denesemiydim dedim.:KK57:

@emnis My moonlight My moonlight doktor söylemişti bana :) aslında söyledigi gibi gidiyor süreç :/ rahim kasların güçlenecek bebeği tutması gerektiği kadar tutacak ve bırakması gerektiğinde kolay bırakacak diye :) şimdilik tuttu ama bakalım bırakacak mı :p o benim deyip bırakmıyormuş bide :KK70:
Bırakmayıp napıcak mecbur bırakıcak:KK46: o bebek çıkacak arkadaş :KK70: dünkü sancıyı çekince bende acaba normali denesemiydim dedim.:KK57:

Efe pasami 22.10.2016 - 10.14 de kucagima aldimm :anne: spinal anestezi ile sezeryan oldum ve ameliyatim cok rahat gecti rahatsiz edici hicbirsey hissetmedimm rahat olun beybiler :KK16:
Oglusum 2670 gr 49 cm dogduu sagligi keyfi yerinde cok sukur minnosumun :KK51:
Hepiniz biranonce saglikla hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz ins evlatlarinizi tadarsiniz cennet kokusunuu :KK16:

Oglum dogdu da bugun ilk doktor muayenesi bile var teyzeleri cok buyudumm benn opuyorum siziii :KK15:

Canım hayırlı olsun ne güzelde anlatmışsın darısı bize Allah analı babalı büyütsün pasamizin bahti güzel ömrü uzun olsun inş

Günaydın kızlarr :) bugün işe gelirken eşimin yanında kendimi okadar bakımsız ve şişko hissettim kii :/ doğumu yapıp biran önce zayıflamak saçımı boyatmak bakım yapmak flaan istiyorum ama bebekten sonra bunlara vakit olur mu onuda bilmiyorum düşündükce moralim bozuluor :KK43: eşim daha önce tek başıma gitmeme aslaaaa izin vermediği erkek - bayan karışık spor salonuna mutlaka gitmelisin 2. çocuğa kadar vermezsen artık kalıcı olur böyle kalırsın diyoo :sinirli::skandal: korkularımı iyice arttırıyor beyfendi :KK43:

Günaydın canım o korku bende de çok var benim eşimde diyor eski haline bİran önce donmelisin vs vs ama spor salonu işini bende istiyorum da o zor biraz bebeğe kim bakacak hava soğuk vs vs ondan evde ne yapabilirsem bide sunuldu diye yememek aşırı

Sanci cok da korkulcak bisey degil.mecbur cekiyorsun geldimi.ilk cocugumda cok siddetli sanci cektim.tabi dogum ani nasil olur o can acitirmi bilmiyorum.nasipte me varsa onu yasadik canim.

Cok kötü müydü sancı :KK43: kıyamam yav üff :KK43: neyse inş bitmiş gitmiştirr..
Kötüydü ama dayanılmayacak gibi değildi. Eşimin yardımıyla bebek bile emzirdim düşün. Normal doğum kesinlikle en iyisi bencede. Zorunluluk halleri hariç tabi. Ben sadece sancı çektim çocuk doğurmadım sonuçta ama oda yapılabilir galiba. Gözümüzde büyütüyoruz bazen biz. Sen başaracaksın inanıyorum sana. :KK19:

Benim normal olacak insallah Allah nasip ederee. Doktor epidural onerdi. Sizce nasil olur sonradan bel.agrisi kalio galan dediler dogru mi. Epiduralsiznde cesaret edemiyorum dayanamam heralde

Canım zorunlu bir hâl içindesin. he inşallah belki son anda döner dönmese de moralini bozma rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin. Evet normali normal doğum ama senin sağlıkla kucağına almandan daha önemli değil doğum şekli. moralini yüksek tut rabbim böyle uygun görmüş de ve gül inan moral bozacak durum değil..
Tesekkurler destegın icin.Duruma alısmaya calısıyorum cunkı hıc aklımda yoktu.bir yandan da kasıntı oldum hamılelıkle ılgılı dıyorlar uyuz gıbı kasınıyorum kafayı yıycem.Her sey ust uste geldı(((

Kızlar merhaba. Bugün bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sanki 5 kattan düşmüş, ustunede tir carpmis gibiyim. dün çok iş gördüm acaba ondanmiki bilemedim, bulantida çabası. yarında nst var ama bende tık yok :KK43:

Benim normal olacak insallah Allah nasip ederee. Doktor epidural onerdi. Sizce nasil olur sonradan bel.agrisi kalio galan dediler dogru mi. Epiduralsiznde cesaret edemiyorum dayanamam heralde
Herkez herşeyi der canım yok felc kalırsın,basin agrir,belin agrir kotu birşey bilmem ne bu şikayetler kisiden kişiye degisiyor ya herkez ayni olcak diye birşey yok bende epiduralle normal doğum dusunuyorum tabi Allah nasip ederse bu epidural i boşuna cikarmamislar ya bilende konuşuyor bilmeyende

İçine sinen bi doktor bulmaya sevindim canım. Tarih verdimi peki. Hayırlısı olur inşallah senin için.
Tarih sana bağlı dedi 14 kasımdan itibaren istediğin zaman alırız dedi haftaya tekrar çağırdı İnan bende çok rahatladım keşke daha önce gitseydim dedim

Canım epidural inanılmaz bir konfor ancak usta ellerdenyapılması şart tabiki.kuzenim gözümün öninde of demeden konuşa konuşa 2 çocuğunu da epidural normalle doğurdu.elbette sonrasında ufak tefek şeyker yaşadı.ama ilk doğumumu çatır çatır normal yapmış biri olarak şunu söyleyim azcık başım belim de ağrısın yani.tamamen doğal ondan yüzlerce kat acı verici.ben de burada epidural normal doğum yaptıran bir hastaneye gidiyorum.ve 2. doğumu da o şekilde planladık doktorumla.

Kızlar merhaba. Bugün bende hiç iyi hissetmiyorum kendimi. sanki 5 kattan düşmüş, ustunede tir carpmis gibiyim. dün çok iş gördüm acaba ondanmiki bilemedim, bulantida çabası. yarında nst var ama bende tık yok :KK43:
Hadi ya geçmiş olsun canım kendini çok yorma artık yavaş yavaş yap işlerini dinlen geçer inşallah

Ben heyecanla doğumu beklerken, şimdi öğrendim ki, kayınvalidemler 6 kişi bana geliyorlarmış. Uzaktan geldikleri için kalmalı geliyorlar. Dogum yapacağım gün bile belli değil, normal olacağı için beklemedeyim.

Stres oldum, severim kayınvalidemi ama bu durum düşüncesizlik mi sanki? Yanlış mı düşünüyorum ben? Benimle bile annem ilgileniyor günlerdir. Ev işi yapıyorum sabahtan beri. Akşamki yemekleri, ikramları filan düşünüyorum. Daha bi stres oldum ben :( Bel agrım başladı.

Bir arkadasım yapmıştı sancıları cekıyorsun elbette cunku acılma en az 4cm olacakmış ancak sanki sihirli bi degnek degdi ve bi anda dogurmuştum demişti sonrada hiçbir agrı sızı cekmedi. .sadece dozu verecek kisinin cok tecrubeli olmasi gerek cunku fazla doz sonucu bu sefer ıkın ma yetini kaybediyormuşsun

Back
X