- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.261
Henüz bakmadık canım ama böyle giderse şart olcak sanırım.Elektrikli ana kucakları var ya onlardan denedin mi kendi kendine sallanır sen de biraz nefes alırsın hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz bakmadık canım ama böyle giderse şart olcak sanırım.Elektrikli ana kucakları var ya onlardan denedin mi kendi kendine sallanır sen de biraz nefes alırsın hem
Keyiften değil canım acı acı bağırıyor karnını tutuyoruz omuzda bekletiyorum emdikten sonra. Gazını alıyorum ama yinede sancılı çocuk. Anason rezene verdim. Aguline damla verdim 1_2 saat uyuyor rahat sonrası yine aynı. Doktora götürsem kolik dicek diye korkuyorum bu hafta muayenesi var bakalım nolcak.My moonlight canim bebeginin azcik aglamasina musade et biraz.daha simdiden ayaklara alistirma.aglasin biraz aglaya aglaya uyur elbet.kucaga alismistir seninki ondanda agliyordur.
Karni tok alti temiz gazida emdikten sonra cikardiysa keyiftende de agliyordur.
Hadi hayırlısı kolay bi doğumla kavuş yavruna inşallah.Kızlar dun kasilmalarim gece boyu devam etti ama gitmedim ve tuhaf ma hiç olmadığı kadar rahat uyku çektim. Saat 11 de kalktim lavoboya gittim pembe sulu kan geldi. Kahvaltımi yaptım duş aldim hastaneye gittik bebek kanala inmiş 2 cm açılmam olmuş doktor tekrar eve yolladı yürüyüş yap hareket halinde ol akşam 10-11 gibi gel yatisini yapalım bu gece doğumun olur dedi. Şimdi yürüyüş yapmaya çıkıyorum bana dua edin hayırlısıyla kuzucumla kavusalim bu gece.
Ya benim doktor hic gerek gormuyor bu muayeneyi hem de eski zeynepkamulli ne de olsa dogumda bakicaz o gun hersey belli olcak neden seni oncesinde gereyim diyor mantikli da geliyor oyle dedikce ama cati muayenesi yaptirmamis kimse de kalmamis anlasilan?
Belli bir saatte ağlamaya başlıyorsa özellikle koliktir.internetten kolik bebek CD sini indirip beşiğin baş ucunda onu kısık sesle çalmayı denesene. Rahatlatır belki. Zaman zaman gününden önce müdahale ile dünyaya gelen bebeklerin bu tarz sorunları olabiliyor. Arkadaşım 4 ay elektrikli süpürge sesi dinlemişti bebeğine . Gece ancak o şekilde 3_4 saat uyuyolardıKeyiften değil canım acı acı bağırıyor karnını tutuyoruz omuzda bekletiyorum emdikten sonra. Gazını alıyorum ama yinede sancılı çocuk. Anason rezene verdim. Aguline damla verdim 1_2 saat uyuyor rahat sonrası yine aynı. Doktora götürsem kolik dicek diye korkuyorum bu hafta muayenesi var bakalım nolcak.
Canım ben bu doğumu başlatma eylemine pek inanalardan değilim , naparsan yap o zaten geleceği vakitte geliyor bence.zaten bugün yarın gelir prenses.sağlıkla gelsinDoğum yapacak olan arkadaşlar rabbim tez vakitte kurtarsın inşallah benimde pilim bitti artık hareket etmekten bebise yol.açmaya çalışmaktan bugünden itibaren dinlenmeye geçiyorum valla ne zaman istiyosa o zaman gelsin hanımefendi![]()
Ins kolik degildir.oglum kolikdi cok cok zordu.ne yaptiysak kâr etmiyordu.bir suru damla denedim supurge calistirdim evde yinede kâr etmiyordu.Keyiften değil canım acı acı bağırıyor karnını tutuyoruz omuzda bekletiyorum emdikten sonra. Gazını alıyorum ama yinede sancılı çocuk. Anason rezene verdim. Aguline damla verdim 1_2 saat uyuyor rahat sonrası yine aynı. Doktora götürsem kolik dicek diye korkuyorum bu hafta muayenesi var bakalım nolcak.
Canım ben bu doğumu başlatma eylemine pek inanalardan değilim , naparsan yap o zaten geleceği vakitte geliyor bence.zaten bugün yarın gelir prenses.sağlıkla gelsin
ay amin canım tek dileğimiz o.sen doktoruna güven öle yada böle gelecekler Allahın izniyle.normal doğumunda bu stresi var ,ha geldi ha gelecek ,sezeryandada sonrası muallak :) Ah analık işteeBende pek inanmıyorum canım da yapmadım icimde kalmasın diye belki yapsam faydası olurmuyduki demeyim diye yapıyorum suni sancı dan cok korkuyorum onu mecburi veriyolarmi acaba ben istemiyorum öyle bi hakkım varmı ki doktorum 1ine kadar sancı olmazsa 1inde mutlaka gel demişti 10 gün önce suni verecekler diye korkuyorum hic istemiyorun onu bakalım... inşallah canım hayirlsiiyla bi doğsunlarda
Aklımıza o da takılıyor canım. Benim oğlan genelde bezi açıkken yapıyor çişini. Önce az az damla damla yapıyor sonra bırakıyor geri kalanı. Bir alakası var mıdır bilemedim. Gaz sancısı da var gibi anlayamadım gitti. Bu hafta kontrolde iyice baksınlar bakalım.My moonlight Can'ım erkek çocuklar genelde gazlı oluyor zor bir süreç sıcak su torbası filan bulundur poposunun altında ..birde böbrekte büyüme vardı sanki senin oğlanda emin değilim ama varsa eğer kontrole götürdüğünde pipisine baksın doktor darlık filan varmı diye çiş yaparken mi bağırıyor acaba ?
Yani tam olarak saate dikkat etmedim canım. Ama sancılı gibi ağlıyor özellikle geceleri. İnşallah kolik değil dirBelli bir saatte ağlamaya başlıyorsa özellikle koliktir.internetten kolik bebek CD sini indirip beşiğin baş ucunda onu kısık sesle çalmayı denesene. Rahatlatır belki. Zaman zaman gününden önce müdahale ile dünyaya gelen bebeklerin bu tarz sorunları olabiliyor. Arkadaşım 4 ay elektrikli süpürge sesi dinlemişti bebeğine . Gece ancak o şekilde 3_4 saat uyuyolardı
ay amin canım tek dileğimiz o.sen doktoruna güven öle yada böle gelecekler Allahın izniyle.normal doğumunda bu stresi var ,ha geldi ha gelecek ,sezeryandada sonrası muallak :) Ah analık iştee
Bu hafta kontrolde öğreniriz inşallah değildir canım. Sarılık çok az kaldı geçer inşallah. 2 hafta sürebilirmiş o. Senin kız nasıl genel olarak. Kolay uyuyor mu. Benim göğüs ucu yarılmış bugün gördüm. Bi kaç güne kanar:/ lansinoh bide soğan denedim çok fayda görmedim. Krem hafif rahatlatıyor emince yine sızlıyor.Ins kolik degildir.oglum kolikdi cok cok zordu.ne yaptiysak kâr etmiyordu.bir suru damla denedim supurge calistirdim evde yinede kâr etmiyordu.
Bebegin agazina sutunle ıslatip kimyon cok az verebilirsin.bu yontemi uygulayan cok kisi var ve rahat ettiklerino duydum canim.bi dusun sen.
Sarılik ne durumda sizin.bizim azcik var hâlâ
Çişini tazyikli yapması lazım demişti bize üroloji doktoru hep onu kontrol etmiştim bende ..yapış yapışmış meğer oğlumun pipisi sünnet sonra fışkırta fışkırta yapmıştı..çok küçük ama idrar yaparken zorlanma yanma filan yapar enfeksiyon varsa ...genede iyice baksınlar pipisine ..zeytin yağıyla karnına yuvarlak masajlar yap ,sıcak su torbası kullan mutlaka kendini de onunda sıcak tutman lazım erkek Bebek zor oluyor 2 ay uğraştırmıştı beni oğlumAklımıza o da takılıyor canım. Benim oğlan genelde bezi açıkken yapıyor çişini. Önce az az damla damla yapıyor sonra bırakıyor geri kalanı. Bir alakası var mıdır bilemedim. Gaz sancısı da var gibi anlayamadım gitti. Bu hafta kontrolde iyice baksınlar bakalım.
Erkek cocuklari biraz zorluyor anneyi 4_5ay kolik gecmemisti bizim.Bu hafta kontrolde öğreniriz inşallah değildir canım. Sarılık çok az kaldı geçer inşallah. 2 hafta sürebilirmiş o. Senin kız nasıl genel olarak. Kolay uyuyor mu. Benim göğüs ucu yarılmış bugün gördüm. Bi kaç güne kanar:/ lansinoh bide soğan denedim çok fayda görmedim. Krem hafif rahatlatıyor emince yine sızlıyor.
Maşallah 1 aylık oldunuz bile.Biz daha bekliyoruz :)Erkek cocuklari biraz zorluyor anneyi 4_5ay kolik gecmemisti bizim.
Gogus ucun ins biran once duzelir.ilk agzina aldiginda ozellikle cok acır.
2 gundur gece gunduz uykusunu birbirine karistirdi.iyice dalana kadar mikirdaniyor surekli emzirip gazini cikartiyorum yatagina yatiriyorum orda mikirdana mikirdana uykuya daliyor.bazen bi kac defa daha kucagima alip tekrar yatiriyorum.
Biz bugun 32 gunluguz sarilik biraz var.yarin 1.ay asimizi atilcaz.bakalim kilo artisimiz olmusmu.2 hafta oncesi kilomuz ayniydi dogum kilomuzu 200 gr anca gecmistik.
Sabirsiz bebegim 1 aylik oldu bile ama daha dogmamis olcaktik vaktini beklesedi.Maşallah 1 aylık oldunuz bile.Biz daha bekliyoruz :)
Yani dimi daha napim bi ara bende öleydim sonra eski halime döndüm hormonlarim maşallah hep yüksekmis :)Kız daha napacan ,maşAllah baya aktifmiş ,benim yasak olmasa bile hiiiç aklıma bile gelmedi , hormonlar beni kuruttu![]()