- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.381
Amin cnm inşallah güzel haberlerle gelicemmm:)Saglikli mutlu haberlerini bekliyoruz canimNormal canim gunun belli olunca
yarin ameliyata yakin hissedersin merak etme
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inşallah güzel haberlerle gelicemmm:)Saglikli mutlu haberlerini bekliyoruz canimNormal canim gunun belli olunca
yarin ameliyata yakin hissedersin merak etme
![]()
Oyy oyy ne tatli yaaa inşallah cnm bnm:)
Bn de çok yiyorm hc doymak bilmyrm 7de yedim 10da yedim gece 2de fln da su içeyim snra bsy yemek yokHerkeste durum aynı demekkibirde benim 2 haftadır aşırı iştahım açıldı doymuyorum resmen kendimi hep birşeyler yerken buluyorum kızım da da doğuma gitmeden hemen önce karnım tıkabasa doluydu bunda da öyle olacak galiba
![]()
Canım hadi hayırlısı geliyor demek bebeğin allah yardımcın olsunKızlar dun kasilmalarim gece boyu devam etti ama gitmedim ve tuhaf ma hiç olmadığı kadar rahat uyku çektim. Saat 11 de kalktim lavoboya gittim pembe sulu kan geldi. Kahvaltımi yaptım duş aldim hastaneye gittik bebek kanala inmiş 2 cm açılmam olmuş doktor tekrar eve yolladı yürüyüş yap hareket halinde ol akşam 10-11 gibi gel yatisini yapalım bu gece doğumun olur dedi. Şimdi yürüyüş yapmaya çıkıyorum bana dua edin hayırlısıyla kuzucumla kavusalim bu gece.
Tabi ye canım karnında bebişle son gününü iyi değerlendirBn de çok yiyorm hc doymak bilmyrm 7de yedim 10da yedim gece 2de fln da su içeyim snra bsy yemek yok
Evet ya bn de 10da yedim gece 2de süt salatalık su fln yiyip içeyim ameliyata da kaçta alacakları bellu değil açlıktan ölecem kaynanam kek börek yapms gözümun önünde yiyeceklerBen yarın gece nasıl yemeden geçecek onun derdine düştümsırf dayanamayıp yiyip aile hekimliğinde kaç kere kan vermem iptal oldu
seviyorum yemek yemeyi
![]()
A Askina eskiya Ayşeeemmm yüzyüze tanışsak bu kadar severdim galiba seni canım benim iyi niyetli sakin arkadaşım. . Bugün çok ağlattılar beni hala ağlıyorum.. beni bu en mutlu olacağım günlerde ağlatan insanlara hakkımı da helal etmiyorum artık. . Bi yandan grip öksürük bi yandan bu kadar ağlama bu perşembe bizim doğum yatar galiba. . İnşallah sen yarın minik kuzunu sağlıcakla kucağına alıcaksın . . Sana çok dua edicem. . Bizim yerimize de öp kokla Ahmet Bekirimizi . . İnşallah yavrun yüzünü hep güldürsün. .
Amin cnm inşallah sen de vaktinde sağ salim kurtul insallah
Oyy yandık desene bana da öyle geldi öğle arası mi alacak bni acaba. Amin cnm inşallah sağlıkla gelir hemen haberdar edicem sizleriSeni muhtemeln 12 den sonra alir ameliyata.cunku 12 ye kadar poliklinikte olur.
Hayirli saglikli dogumlar canim.yarin firsat bulunca bizi haberdar et canim.
Bn yarından itibaren rejime giriyordum guya yalan mı oldu smdi :) bnm iştah hep açık zaten napcaz blmyrm:)Senin işinde çok zor o zaman yemek yemek Allahtan normal doğuma mani değil de yemeyin demiyorlar işin iyi tarafı
ama lohusalıkta da iştah çok artıyor benden söylemesi
![]()
Sağ ol cnm bnm bi heyecan geliyor bir korku smdi bi sakinledim ilk defa duygularım bu kadar çabuk değisiyor.yarın nolcak bakalim:)A Askina eskiya
Canım allah yardımcın olsun inş sağlıcakla kavuşursun meleğini nasıl bir heyecan allahım hepimize nasip et
Ben şahsen rejime girince iki kat daha fazla yiyorumBn yarından itibaren rejime giriyordum guya yalan mı oldu smdi :) bnm iştah hep açık zaten napcaz blmyrm:)
Sağ ol cnm bnm bi heyecan geliyor bir korku smdi bi sakinledim ilk defa duygularım bu kadar çabuk değisiyor.yarın nolcak bakalim:)
Bn yarından itibaren rejime giriyordum guya yalan mı oldu smdi :) bnm iştah hep açık zaten napcaz blmyrm:)
Kizlar kasinti problemi yasayan varmi benim gibi iki gundur kasiniyorum ozellikle ellerim ve
Hamilelikle alakali oldugunu sanmam
Ahaha aynen bn de inadına tatli fln yiyesim geliyor:)Ben şahsen rejime girince iki kat daha fazla yiyorum
Evi talan ediyorum kıyıda köşede birşeyler bulmak içinAhaha aynen bn de inadına tatli fln yiyesim geliyor:)