• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar günaydın ya size bişey sorucam şimdi bende hafiften öksürük var öyle çok ağır grip durumum kalmadı şükür boğazım da bi kaç gün çok acımıştı o da gitti. . Bu durum sezeryana engel olur mu dersiniz iki gün sonra? ?
Cok nefes darligin ve cok oksurugun olmadigi surece sikinti yok canim ben cok kotuydum genel demisti ama simdi iyiyim dun epidural dedi anestezi dr u

Gunaydin kizlar resmen kasima girmis bulunuyoruz artik gercekten kasim anneleri olcaz :halay:dun sabahladim stresten bobregi dusunmekten sonra dedim napim is olacagina varir cuma gunu ak dot kara dot belli olcak vurdum kafayi uyudum 3 de :63:. Kafayi takmakla bisey cozulmuyo persembe temizleneyim fon cektiriyim. Son kontrollerimi yapiyim doguma gibi cikiyim diyorum hayirlisi donersem zaten 37+ da kesin dio tulin bu bobrek beklemez...

Canım hakiki öz kasım annesi hadi güzel haberlerini ver bize rabbim sağlıkla kavuştursun İnan biri Doğuma giderken ben gidiyor gibi heycanlanıyorum

Kasımı karşılıyoruz inşallah :KK200: müsait olduğum ilk an inşallah güzel haberi veririm sizlere :anne: ayrıca günüm bugün olmasa sanki bugün olacakmış gibi hissediyorum geceden beri kasılma, baskı, 1 saatte wc :110: he birde açlık :olamaz:
Biz 20 dakikaya evden çıkacağız inşallah hayırlı haberlerle görüşmek üzere :KK200: :KK200:

Gunaydin kizlar resmen kasima girmis bulunuyoruz artik gercekten kasim anneleri olcaz :halay:dun sabahladim stresten bobregi dusunmekten sonra dedim napim is olacagina varir cuma gunu ak dot kara dot belli olcak vurdum kafayi uyudum 3 de :63:. Kafayi takmakla bisey cozulmuyo persembe temizleneyim fon cektiriyim. Son kontrollerimi yapiyim doguma gibi cikiyim diyorum hayirlisi donersem zaten 37+ da kesin dio tulin bu bobrek beklemez...
Gunydin hayırlısıyla atlatirsin canim insallah. artık zamanı geldi bir hafta erken geç o kadar farketmez herhalde .

Kasımı karşılıyoruz inşallah :KK200: müsait olduğum ilk an inşallah güzel haberi veririm sizlere :anne: ayrıca günüm bugün olmasa sanki bugün olacakmış gibi hissediyorum geceden beri kasılma, baskı, 1 saatte wc :110: he birde açlık :olamaz:
Biz 20 dakikaya evden çıkacağız inşallah hayırlı haberlerle görüşmek üzere :KK200: :KK200:
Cok heyecanlı ya bu sayfa son zamanlarda. hayırlı haberler bekliyoruz.

Gunydin hayırlısıyla atlatirsin canim insallah. artık zamanı geldi bir hafta erken geç o kadar farketmez herhalde .
Yok sukur 3 kilo olmua 49 cm boyu var dun tekrar kalcadan igne yapti celeston ciger gelistirici cuma her ihtimale karsi dedi hazirlikli gel dedi fakat kahvaltini et dedi nst de bebek uyuyuo cunku dedi alirsam zaten ogleden sonra alicam sezaryene dedi ya hic bisey degil de bilmemek korkutuyo hani kesin alicam dese kendimi hazirlarim o psikolojiye ama muamma

Ben de kontrole giricem kizlar, hedefim oglumun 2600 gr olmasiydi, insallah olmustur saglikla. Dua edin bana da :)
Kizlarr hedefim 2600 du ama bu hafta cok dikkat etmeye calismistim, oglum 1 haftada 435 gr alarak 2800 gr olmuş:) Masallah ogluma, 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. Haftaya da duruma göre bekliycez ya da bekleyemiycez, hayirlisi olsun artik, suyum yine biraz azmis ama kendi yaginda kavruluyomus oglum :) Suyu ona yeter dedi dr :)

Cnm benimde tek korkum alttan muayeneydi dedim sezeryan olcam nasilsa bakmazlar diye. Tabi benim bebis zamaninj beklemeyip gece yarisi agrilar baslayinca ebe bakmamiz gerek ona gore doktoru aricaz dedi. Ben tabi bi stres bi stres. Allahtan ebe hanim cok cok iyiydi cok guzel konustu guldurdu fln camasirini cikariyosun ama en fazla 5-6 saniye suruyo ve gercekten abartildigi kadar degilmis hiicc panikleme yani
Sıra bekliyorum şu an çok heyecanlı :KK49::bicak:

Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...
Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...
canım çok dikkat et kendine :( Üzüntü yapma oyle heşeye bir de:110:Çok mu buymus bobreklerin :KK57: Benim de bu perşembe böbrek takibim:KK17: Bizim haylazlar böbrekleri eze eze ne hale getirdiler içeride.. Endişe etme cnm 37 hafta dogum ıcın gayet ıyı bır hafta umarım biran once saglıgına kavusursun canım bebısın de saglıkla gelir :KK15::nazar:

Kızlar merhaba dün sabah çamaşırımda bir ıslaklık vardı sanki 1 kahve fincanı su dökülnüş gibiydi o termiydi yoksa başka bir şey mi anlamadım renksiz ve kokusyzdu sizde varmı
o ben de çok oluyor canım 24. haftamdan beri de sık sık oluyor bebikler mesaneye baskı yaptıklarında olurmus o normalmiş kadın dogumcumda ürologum da normal dedi ;)

Kızlar günaydın ya size bişey sorucam şimdi bende hafiften öksürük var öyle çok ağır grip durumum kalmadı şükür boğazım da bi kaç gün çok acımıştı o da gitti. . Bu durum sezeryana engel olur mu dersiniz iki gün sonra? ?
Biran evvel iyileşmeye bak canm geçmiş olsun :( BOL MANDALİNA ıhlamur ama ılık az ballı bol limonlu iç canım.. Durumuna gore bir kaç gun erteleyebilirler beli de olmaz gerçi sen bir danış canım anestezistine ve kadındogumcuna:KK200:

canım çok dikkat et kendine :KK43: Üzüntü yapma oyle heşeye bir de:110:Çok mu buymus bobreklerin :KK57: Benim de bu perşembe böbrek takibim:KK17: Bizim haylazlar böbrekleri eze eze ne hale getirdiler içeride.. Endişe etme cnm 37 hafta dogum ıcın gayet ıyı bır hafta umarım biran once saglıgına kavusursun canım bebısın de saglıkla gelir :KK15::nazar:
Kuzu bebegin basi kadar filan olmus sag bobrek ama iste bu belirsizlik beni öldürcek dese ki cuma alinacak tmm hazirlancam psikolojik olarak ama geri popoma baka baka geri gonderirse bida ayni stres bida ayni sikinti

Back
X