- 7 Temmuz 2011
- 1.949
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.821
Bugün kontrol günü. . . Saat 13 de kontrol var. Acaba son kontrol olur mu ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mas allah. neye dikkat ettin ben de yapayım. yediklerim bana yarıyor sankiKizlarr hedefim 2600 du ama bu hafta cok dikkat etmeye calismistim, oglum 1 haftada 435 gr alarak 2800 gr olmuş:) Masallah ogluma, 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. Haftaya da duruma göre bekliycez ya da bekleyemiycez, hayirlisi olsun artik, suyum yine biraz azmis ama kendi yaginda kavruluyomus oglum :) Suyu ona yeter dedi dr :)
Allah yardımcınız olsun. sağlıcakla kavusun bebişinizleKızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
Kasımı karşılıyoruz inşallahmüsait olduğum ilk an inşallah güzel haberi veririm sizlere
ayrıca günüm bugün olmasa sanki bugün olacakmış gibi hissediyorum geceden beri kasılma, baskı, 1 saatte wc
he birde açlık
Biz 20 dakikaya evden çıkacağız inşallah hayırlı haberlerle görüşmek üzere![]()
![]()
Ooo baya sancin var tam vaktinde sezeryan olacaksin.bi yandan sanci cekmek iyi bebegin gelmek istedigi zamanda aliniyor ne guzel sutunde gelir ins hemen.Kızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
Ooo baya sancin var tam vaktinde sezeryan olacaksin.bi yandan sanci cekmek iyi bebegin gelmek istedigi zamanda aliniyor ne guzel sutunde gelir ins hemen.
iyi bişi galiba canım tatlı değil galiba Ay iyi oldu sölediğin bilmiodum , yıkarım her hafta.bazıları işe yaramıyo dio ama ben uyumadan önce makineyi çalıştırmadığım zamanlarda hep boğaz kuruması burun çekme gibi problemler yaşıorum.al bencede cnmCanim o makineleri sık sık dezenfekte etmek gerwkirmis haftada bir sanirim icinde bakteri ve kuf uruyormus aksi halde bizim icin sorun degil ama bebisler icin sonra sorun olabilirmis haftada bir yika canim onlarikisin cok iyi birsey aslinda isiticilarla da odalar iyice kuruyor evi nemlendiriyor ben de aliyim diyorum
![]()

Canim sabahlari cay yerine taze havuc, elma, ayva suyu sıktım. Bir iki gun haricinde kahvaltida 2 ya da 3 yumurta yedim, muz yedim, 2 defa balik yedim, ispanak yedim, kapasitemi zorladim bu hafta. Bebegimin zayif oldugunu soylemisti doktorum, bu hafta gunde 35 gr aldirmayi hedeflemistim ama masallah gunde 60 gr civari almış, darisi basina canim :)Mas allah. neye dikkat ettin ben de yapayım. yediklerim bana yarıyor sanki
Canım allah kolaylık versin. İnşallah kolay ve rahat bir doğum olur .Kızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
Maşallah canım oğluşunaKizlarr hedefim 2600 du ama bu hafta cok dikkat etmeye calismistim, oglum 1 haftada 435 gr alarak 2800 gr olmuş:) Masallah ogluma, 1 hafta daha bekleyelim dedi dr. Haftaya da duruma göre bekliycez ya da bekleyemiycez, hayirlisi olsun artik, suyum yine biraz azmis ama kendi yaginda kavruluyomus oglum :) Suyu ona yeter dedi dr :)
Bu gece yarım saatte bir tuvaletteydim ve kasığıma bıçaklar girdi çıktı sanki .Evet sabah ki yazımdan da anlaşıldığı gibi sancılar belli oluyor. farklılık hissediliyor bünye de. Gece sıklaştı ağrısız kasılmalar idrara çıkışlar arttı. değişik fark ediliyor
Ay bende akrep burcunu hiç sevmezdim,nasipse bebişim akrep olcağı için en sevdiğim burç olduHosgeldin Kasımguzelliklerle gelll hepimizin bebişleri saglikla gelsinnnn normalde bu ayları hiç sevmeyen ben sana tapar oldum be Kasım
![]()
Kuzum hayırlı doğumlar sağlıcakla al bebişini kucağınaKızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.
Maşallah canım oğluşunaKizlar doktorum cati muayenesi ile ilgili hic birsey soylememisti bugun kontrole gittigimde muayene edelim dedi etti.oglumda cok sukur 3kilo olmus 2600 du gecen hafta nasil mutlu oldum anlatamam.1cm aciklik varmis bol bol yuru dedi ama ben hic yurumuyorumm :)
Yok ya iyi olmuş evdeki burç uyumu. Ben yengecim kızım basak. oğlum da akrep olsun diye 2 gün öne alsam diyorum doğumu. yay erkegi ile hiç anlasamamAy bende akrep burcunu hiç sevmezdim,nasipse bebişim akrep olcağı için en sevdiğim burç oldukocam yengeç bebişim akrep ben başak.beni kıskaçları ile köşelere köşelere sıkıştırcaklar.yerim ben onlarııı
![]()
Aynrm bende yayı hiç sevmem allahtan denk gelmıyoYok ya iyi olmuş evdeki burç uyumu. Ben yengecim kızım basak. oğlum da akrep olsun diye 2 gün öne alsam diyorum doğumu. yay erkegi ile hiç anlasamam
Allah kolaylik versin, hayirli dogumlar canKızlar bizim yatışımız yapıldı 12 de sezeryan. sancılarım 130lara çıktı.