• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar doktorum cati muayenesi ile ilgili hic birsey soylememisti bugun kontrole gittigimde muayene edelim dedi etti.oglumda cok sukur 3kilo olmus 2600 du gecen hafta nasil mutlu oldum anlatamam.1cm aciklik varmis bol bol yuru dedi ama ben hic yurumuyorumm :)
Maşallah bebeğine bende hiç yürümüyorum bende açıklıkta yok gerçi..evde hareketli olmak halı yer falan silmek de işe yarar inşallah zira yürümeye takatim yok.

Slm kızlar nasılsınız herşey yolunda mı sayfalar çık uzun süreli gidemiyorum okuyamuyorum doğum yapanlar var mı ben de hayirlusiyla cuma günü akşam saat 7 de doğum yapicam sezeryan olucak spinal olacakmış eşim yanımda kalicak kinsem yok annem vefat etti 3 yıl önce özel hastanede yapicam sadece ilk gece zorluk çeker miyim bebeğim maması altının değiştirilmesi falan nasıl olur acaba hemşire yardım eder mi çok tedirginim yaaa
Hayırlısıyla kurağına alırsın inşallah...Hemşire yardımcı olur inşallah ama yinede yanına gelecek kimse yok mu arkadaş akraba vs..Sadece kontrole geliyordu hemşire bebeğe kv bakıyordu o olmasaydı yardım ederdi belki bilemiyorum

Kızlar doğum. Yapmayanlara soruyorum evde yalnız misiniz. Ben yalnız kalıyorum ve ilk gebeliğim sancı öyle birden gelir mi yani sancı olsa bile öyle hemen bebek gelmiyor ztn dimi biraz panik durumdayım da eşim en erken 20-25 dk falan gelebilir. Birde kemik var mis çatı muanesinde doktor bi tarafa yönelirse sıkışir normal.dogum.mumkun olmaz dedi. Ama diğer tarafa yönelirse rahat normal doğum. Olur dedi. Yani o anki duruma göre bakilacakmis. Normal doğum diye gidip Sezeryan olabilir misin. Muallakta olduğu için o da beni biraz geriyor açıkçası. Doğum anında apar topar değişebilir mis durumum benim gibi olan var.mi acaba

Kızlar doğum. Yapmayanlara soruyorum evde yalnız misiniz. Ben yalnız kalıyorum ve ilk gebeliğim sancı öyle birden gelir mi yani sancı olsa bile öyle hemen bebek gelmiyor ztn dimi biraz panik durumdayım da eşim en erken 20-25 dk falan gelebilir. Birde kemik var mis çatı muanesinde doktor bi tarafa yönelirse sıkışir normal.dogum.mumkun olmaz dedi. Ama diğer tarafa yönelirse rahat normal doğum. Olur dedi. Yani o anki duruma göre bakilacakmis. Normal doğum diye gidip Sezeryan olabilir misin. Muallakta olduğu için o da beni biraz geriyor açıkçası. Doğum anında apar topar değişebilir mis durumum benim gibi olan var.mi acaba
Ben yalnız değişim kv var alt katta ama eşimin işten gelmesi 1-1 buçuk saat sürer sancı Biranda başlasa bile doğum hemen olmuyor merak etme

Bugün bizim de kontrol günümüz iki hafta oldu bebişi görmeyeli ama sanki aylar geçmiş gibi geliyor nedense:) İnşallah güzel haberler alırız doktordan.
Doğum yapan arkadaşlar olmuş bu arada sağlıkla büyütsünler bebişlerini inşallah.
Doğum yapacak olanlara da kolay doğumlar nasip etsin Rabbim

Bende evde yalniz kaliyorum canim. esim de ancak yarim saat 40 dakika icinde gelebilir. ama hic endisem yok benim o konuda. dusumu alip evi toplarim esim gelince de cikariz.

Oncelikle allah analı babalı buyutsun gözünüz aydın. Bu konuyla ilgili 2 seçenek var ya artan östrojen hormonu etkisiyle gelen bir çeşit adet kanaması gibi dusun bu düşük bir ihtimal tabi ama diğeri eğer bebegin sarilik başlangıcı olduysa süt henüz gelmediyse susuz kalıp dehidrasyona uğruyor yeterli sıvı alamadığı için idrari pembelesiyor lütfen ihmal etmeyip bir Dr a görün ha korkma korkulacak bişey degil en fazla mama takviyesi yapılır toparliyorlar ama susuz kaldinda zaman kaybetmemek fayda var Güle güle büyüt bebegini

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için. Şimdilik pembelik gitti, maşallah güzel de emiyor. Dediğin gibi 2. gün için süt tam gelmediği için gelmiş olabilir. Yarına randevumuz var, çocuk dr a soracağım.

Normal Doğum yaptım, ağrılarım da var ama bebeğim çok şükür iyi, Allah'ıma şükürler olsun. :KK200:

Maşallah bebeğine bende hiç yürümüyorum bende açıklıkta yok gerçi..evde hareketli olmak halı yer falan silmek de işe yarar inşallah zira yürümeye takatim yok.
Tesekkur ederim canim hepimizin bebeisleri guzel gelisim gosterir insallah.havalar soguk hic yuruncek gibi degil ya usutmek su ara istedigim en son sey.sandalyee oturup kalkicam surekli canim ben hep onu onerdiler normal doguranlar sende onu deneyebilirsin.bide evde hareketli olursak tamamdir sanki :)

Kızlar merhaba,
Birkaç arkadasım, sancı çekilmeye başlandığında ne kadar süre içinde Doğum olacağını sormuşlar.

Benim gece 12.30 gibi sancılarım başladı, tam olarak anlamamıştım, Doğum sancısı mı değil mi diye? Hatta buraya yazıp, Doğum mu diye sordum bile :deli: Yaklaşık 2 saat boyunca ara ara gelen sancıları evde çektim, hastaneye gitmedik. Gece 3 gibi hastaneye yatış yaptım, sabah 10 gibi normal Doğum yaptım.

Beni çevremdeki herkes kandırmış bunca zaman. Annem beni 10 dakikada doğurduğunu söylüyordu, keza normal Doğum yapan büyüklerim hep ama hep destek oldular.

Hele ki eşim, o hep yanımdaydı, hep destekti zaten o olmasa yapamazdım. Ben öyle kötüydüm ki, ona hep 'dayanamadığımı, öleceğimi, bu ağrıyla yaşayamadığımı, Doğumdan vazgectigimi' demediğimi bırakmadım. Eşim şimdi itiraf ediyor, 'delirdigini sandım, acına kahroldum' diyor.

Nitekim zor bir Doğumdu fakat şimdi dikiş ağrılarım dışında çok iyiyim. İlk anda bile ayağa kalktım. Hele ki meleğimi çıkardılar, onu gördüm, dünyam değişti. :anne:

Bu nasıl bir sevgidir Allahım! :nazar: Allah herkese en kısa sürede sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.

Ben sorun olcağını sanmıyorum ,çnkü doktor burun etleri geniz etleri artık son haftalarda iyice şişiyo bu problem genelde hamilelerde var dedi.bide bana burun spreyi verdi rahatlamam için.sende iste istersen doktorundan bide ben odama nem buhar makinesi çalıştırıyorum.kaloriferler kurutuyo çnkü boğazımı.geçmiş olsun yawrm sanada
Ben kızım için çalıştırıyordum zaten canım nem cihazını. Normal zamanda bile insanın nefes alışlarını düzeltiyo nem makinası. Sana da geçmiş olsun kuzum sağ salim atlatsaydık şu doğumları bi ;)

Tesekkur ederim canim hepimizin bebeisleri guzel gelisim gosterir insallah.havalar soguk hic yuruncek gibi degil ya usutmek su ara istedigim en son sey.sandalyee oturup kalkicam surekli canim ben hep onu onerdiler normal doguranlar sende onu deneyebilirsin.bide evde hareketli olursak tamamdir sanki :)
Baskı ağrı olmadığı sürece çok hareketliyim aslında evin içinde..
oturup kalkmayı sık sık yapıyorum kızımın oyuncaklarını toplamak için. 1 hafta sonra da hurmaya başlarım o da kolaylaştırıyormuş

Baskı ağrı olmadığı sürece çok hareketliyim aslında evin içinde..
oturup kalkmayı sık sık yapıyorum kızımın oyuncaklarını toplamak için. 1 hafta sonra da hurmaya başlarım o da kolaylaştırıyormuş
Ben hurmayi yaklasik iki haftadir hergun yiyorum canim mutlaka hem medine hurmasi olani hemde turuncu olan trabzon hurmasini belkide bir cm aciklik onun sayesindedir .bende aynen cok hareketliyim durmuyorum hic

Kızlar merhaba,
Birkaç arkadasım, sancı çekilmeye başlandığında ne kadar süre içinde Doğum olacağını sormuşlar.

Benim gece 12.30 gibi sancılarım başladı, tam olarak anlamamıştım, Doğum sancısı mı değil mi diye? Hatta buraya yazıp, Doğum mu diye sordum bile :deli: Yaklaşık 2 saat boyunca ara ara gelen sancıları evde çektim, hastaneye gitmedik. Gece 3 gibi hastaneye yatış yaptım, sabah 10 gibi normal Doğum yaptım.

Beni çevremdeki herkes kandırmış bunca zaman. Annem beni 10 dakikada doğurduğunu söylüyordu, keza normal Doğum yapan büyüklerim hep ama hep destek oldular.

Hele ki eşim, o hep yanımdaydı, hep destekti zaten o olmasa yapamazdım. Ben öyle kötüydüm ki, ona hep 'dayanamadığımı, öleceğimi, bu ağrıyla yaşayamadığımı, Doğumdan vazgectigimi' demediğimi bırakmadım. Eşim şimdi itiraf ediyor, 'delirdigini sandım, acına kahroldum' diyor.

Nitekim zor bir Doğumdu fakat şimdi dikiş ağrılarım dışında çok iyiyim. İlk anda bile ayağa kalktım. Hele ki meleğimi çıkardılar, onu gördüm, dünyam değişti. :anne:

Bu nasıl bir sevgidir Allahım! :nazar: Allah herkese en kısa sürede sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Neyseki Mutlu sona ulaşmışsın canım seni suni sancı mı zorladı? suni sancıyla daha çabuk doğum olduğunu zannediyordum ben çok uzun sürmüş sancıların

Selam kızlar bugün kontrolümuz vardı suyum çok azalmış. Aşırı akıntı oluyordu bir anda demek ki şu sizdiriyormuşum.Şu anda kan sonuçlarımin çıkmasını bekliyorum ve doktor turnosol kagit li Ped koyduğu altıma sızıntı kaçak var mı diye.bir yemek kaşığı daha azalır acil Sezeryan dedi.Açıklık kontrolü yapmadı daha eğer açılma arttı ise normal doğum da denenebbilir dedi.....şu an hastaneye yakın bekliyorum.... ben demiştim 1 kasımda birsey var diye...Bu gidişle benim 2 Kasım olacak gibi hayırlısı ile.
The_new The_new canım haber vericem sana hala bekliyorum sonuçları.

Ben hurmayi yaklasik iki haftadir hergun yiyorum canim mutlaka hem medine hurmasi olani hemde turuncu olan trabzon hurmasini belkide bir cm aciklik onun sayesindedir .bende aynen cok hareketliyim durmuyorum hic
Ben erken diye başlamadım daha.. birde 3 hurmaya Yasin okunuyor ilk hurma sancı başlayınca 2.doğumdan sonra 3. Bebeğe tattırılıyor onu da deneyeceğim.birde dua kağıdı hazırladım onu yanıma alırım

Back
X