- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.861
Maalesef canım kimse yok allahım hemşireye insaf verirse o yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar açıklık 4 cm olmuş . Nst ni de görelim yatış yapabilirim dedi. Geliyor sanırım kızın dedi. Şükür kilo da almış. 3 kg olmuş . Bakalım büyük gün bugün mü
Merhaba canım, benim eşimde il dışında aksam geç saatlerde geliyor çevre illere gidiyor. Yalnızım annem çalışıyor gelemiyor. Bişey olursa ne yapıcam ben de bilmiyorum bebeğimin baş pozisyonu tersmiş benim dr da düzgün bişey demiyor ne olacak bilmiyorum. Allah yardım etsin hepimizeKızlar doğum. Yapmayanlara soruyorum evde yalnız misiniz. Ben yalnız kalıyorum ve ilk gebeliğim sancı öyle birden gelir mi yani sancı olsa bile öyle hemen bebek gelmiyor ztn dimi biraz panik durumdayım da eşim en erken 20-25 dk falan gelebilir. Birde kemik var mis çatı muanesinde doktor bi tarafa yönelirse sıkışir normal.dogum.mumkun olmaz dedi. Ama diğer tarafa yönelirse rahat normal doğum. Olur dedi. Yani o anki duruma göre bakilacakmis. Normal doğum diye gidip Sezeryan olabilir misin. Muallakta olduğu için o da beni biraz geriyor açıkçası. Doğum anında apar topar değişebilir mis durumum benim gibi olan var.mi acaba
Habersiz birakma bizi canim.Kızlar açıklık 4 cm olmuş . Nst ni de görelim yatış yapabilirim dedi. Geliyor sanırım kızın dedi. Şükür kilo da almış. 3 kg olmuş . Bakalım büyük gün bugün mü
Yapar canım yapsın yani ne olacak söylersiniz gidinceMaalesef canım kimse yok allahım hemşireye insaf verirse o yapar
Neyseki Mutlu sona ulaşmışsın canım seni suni sancı mı zorladı? suni sancıyla daha çabuk doğum olduğunu zannediyordum ben çok uzun sürmüş sancıların
Bende yanlizim kuzum sanırım sancim olursa esimi arayıp gel diycem yada taksi çağırıp gidicem eşim ancak 20 dk ya gelicektir bizim Allah yardımcımız olsun inş ters bi durum olmaz, senin çatı olayin sezeryan a daha yakın bence çocuğu hiç riske sokmayip direkt sezeryan a gün verseydi keşke madem sıkıntılı kemik durumu var ilginç yanıKızlar doğum. Yapmayanlara soruyorum evde yalnız misiniz. Ben yalnız kalıyorum ve ilk gebeliğim sancı öyle birden gelir mi yani sancı olsa bile öyle hemen bebek gelmiyor ztn dimi biraz panik durumdayım da eşim en erken 20-25 dk falan gelebilir. Birde kemik var mis çatı muanesinde doktor bi tarafa yönelirse sıkışir normal.dogum.mumkun olmaz dedi. Ama diğer tarafa yönelirse rahat normal doğum. Olur dedi. Yani o anki duruma göre bakilacakmis. Normal doğum diye gidip Sezeryan olabilir misin. Muallakta olduğu için o da beni biraz geriyor açıkçası. Doğum anında apar topar değişebilir mis durumum benim gibi olan var.mi acaba
Demek bu akıntılar ihmal edilmemeli canım benimde kaç gündür şüphelerim var umarım suyum azalmamistirSelam kızlar bugün kontrolümuz vardı suyum çok azalmış. Aşırı akıntı oluyordu bir anda demek ki şu sizdiriyormuşum.Şu anda kan sonuçlarımin çıkmasını bekliyorum ve doktor turnosol kagit li Ped koyduğu altıma sızıntı kaçak var mı diye.bir yemek kaşığı daha azalır acil Sezeryan dedi.Açıklık kontrolü yapmadı daha eğer açılma arttı ise normal doğum da denenebbilir dedi.....şu an hastaneye yakın bekliyorum.... ben demiştim 1 kasımda birsey var diye...Bu gidişle benim 2 Kasım olacak gibi hayırlısı ile.
@The_new canım haber vericem sana hala bekliyorum sonuçları.
Yok ya iyi olmuş evdeki burç uyumu. Ben yengecim kızım basak. oğlum da akrep olsun diye 2 gün öne alsam diyorum doğumu. yay erkegi ile hiç anlasamam
inşAllah canım atlatıcaz nasipse.benim bugün tansiyonum biraz yüksek doktor ilaca başlattı ,14-8 ,15-8 gbi çıkıyor,artması tehlikeli dedi.yüzdük kuyruguna geldik hala endişeBen kızım için çalıştırıyordum zaten canım nem cihazını. Normal zamanda bile insanın nefes alışlarını düzeltiyo nem makinası. Sana da geçmiş olsun kuzum sağ salim atlatsaydık şu doğumları bi![]()
Ya kızlar bu spinal ve epidural ikilemi beni mahvetti.herkes başka yorum yapıyor.doktorum bana güven epidural olduguna pişman olmıcaksın dedi.ama spinal daha iyi diyenler var.doktor epidural uzmanlık ister bizim hastanenin epidural ekibi çok iyi ,sezeryan sonrasını rahatça geçirirsin dedi.doktoruma güveniyorm ama işte ikilem ikilem ikilem.....
Valla kuzum 4.5 yaşında bir oğlum var yanımda bir de Allah :) doğuma kadarda böyle olacak hatta doğumda bile böyle olacak :)))) dün hayatımda ilkez burnum kanadı ödüm patladı beyin kanaması mı geçiriyorum diye :)))))) ki bende panik atakta var başıma birşey gelse apartmanda bağırsam kimsede yok yardıma gelecek ..yani hepten Allah'a emanetim ve ödüm kopuyor birşey olacak diye çünkü benim eşimde en erken 30 dakka da gelir oda şehir içindeyse çoğunlukla görevinden dolayı ilçelerde çalışıyorKızlar doğum. Yapmayanlara soruyorum evde yalnız misiniz. Ben yalnız kalıyorum ve ilk gebeliğim sancı öyle birden gelir mi yani sancı olsa bile öyle hemen bebek gelmiyor ztn dimi biraz panik durumdayım da eşim en erken 20-25 dk falan gelebilir. Birde kemik var mis çatı muanesinde doktor bi tarafa yönelirse sıkışir normal.dogum.mumkun olmaz dedi. Ama diğer tarafa yönelirse rahat normal doğum. Olur dedi. Yani o anki duruma göre bakilacakmis. Normal doğum diye gidip Sezeryan olabilir misin. Muallakta olduğu için o da beni biraz geriyor açıkçası. Doğum anında apar topar değişebilir mis durumum benim gibi olan var.mi acaba
kazasız belasız atlatırız bu zor günleri inşallah ..Doğuruyorumpdr55 son gelismeler neler doktor ne karar verdi
Ya kesinlikle öyle ,ama işte yaklaştı ya doğum artık ,her şey kafama takılıyo...sağ salim kurtulalım inşAllahCanım bence doktoruna güven boşver söylenenleri. Herkes tecrübesini anlatıyor burda evet ama her doğum kendine özgü ve bünyeye göre de değişebilir durumlar. Bazımız en küçük sancıları bile hissederken bir arkadaş önceki sayfalarda 130 olan sancısını bile sadece kasılma olarak hissettiğini söylemiş. Çok da düşünüp kafada kurmamak lazım bence her şey olacağına varır![]()
Hadi hayirlisiyla kucagina al ins rabbim yardimcin olsunDoğuruyorum

Allah yardımcin olsunSuni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014