• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayşem nasılsın kuzucum bebisimiz nasıl ağrın sızın ne durumda hastanede misiniz hala? ? Annem tarafından yoğun bakıma alındım:) ) doğru düzgün giremiyorum buraya da
Canim yazcam ayrintisiyla.ameliyt ani güzeldi hc bsy hissetmedm gülerek ciktm hatta.snra ağrılarım oldu bugün de oldu ama dayanilmicak gini değil tabi. Sutum de var çok şükür.emziriyorum ama acıyor uçları :( sen nasilsin

Hakkında hayırlısı şeker her an gelebilir artık bekle :) )

Aynen cnm.bekliyrz bakalm Biz kalanlar :)

Daha 13 günün var canım hayırlısıyla Zamanında gelir inşallah sen stres yapma yeterki benim doktorum da az ye kilo alma doğumun kolay olsun dedi az yemek pek mümkün değil bakalım artık..

Aynen cnm.Daha var.15 ini de geceblrz 41 de de geleblr :) sağlıklı olsun kuzucuklar da içerde kalan Yok Yani :KK66: bizimki de zaten yavaş kilo alio hayırlısı diylm ondan.
Benm doktorum da geçen hafta bebek İyi kilo alsın Die yediklrne dikkat et falan dedi.bütün gün yiyecklri yetistrmek için tepiodm resmen.Artık Bende saliyrm.tepemde aynı alıp yemesemde.Bende kilo almamaya calisaym Artık diyrm.hemde cnm Ne istersen Onu yiicm Artık :KK71::KK71::KK71:

BegumBB BegumBB tahlil sonuclarin ne cikti doktor ne diyor canim.
Selam canım şükür sizlere yazabiliyorum.Çok fazla telefon trafiği yaşadım.Yarın sabah saat 11 de Sezeryan oluyorum.Bebeğin suyu çok azalmış.Risk atmak istemedik.Ayrıca açılmam 1 cmde kalmış normal deneyecek durum pek kalmadı. .....yarın 38+4 de 2 kasımda annemin dogumgununde evladım dünyaya gelecek inşallah. Benim için çok anlamlı bir gün olan 2 Kasım daha da anlam kazanacak.

Selam canım şükür sizlere yazabiliyorum.Çok fazla telefon trafiği yaşadım.Yarın sabah saat 11 de Sezeryan oluyorum.Bebeğin suyu çok azalmış.Risk atmak istemedik.Ayrıca açılmam 1 cmde kalmış normal deneyecek durum pek kalmadı. .....yarın 38+4 de 2 kasımda annemin dogumgununde evladım dünyaya gelecek inşallah. Benim için çok anlamlı bir gün olan 2 Kasım daha da anlam kazanacak.
Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah canım. Bu gece heyecan olsada uyumaya çalış bol enerji istiyor bebekler:))

Canim yazcam ayrintisiyla.ameliyt ani güzeldi hc bsy hissetmedm gülerek ciktm hatta.snra ağrılarım oldu bugün de oldu ama dayanilmicak gini değil tabi. Sutum de var çok şükür.emziriyorum ama acıyor uçları :KK43: sen nasilsin
çoook sevindim herşeyin olumlu olmasına canım benim.. emzirmeye alışınca o ağrı da gider sanırım yani inşallah.. bakalım ben neler yaşıcam :KK19:

canımmm kaçırmışım ben arada bugün bişey mi oldu ki tahliller falan diyosunuz?? ha gerçi bugün sizin randevu vardı doğru ya The_new The_new la beraber demek yatış verdi yarın dr ayy şok olmuşsundur :KK57: ama bi yandan da çok güzel.. inşallah sağlıkla kavuşun minnağınla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :KK19:

Çok güzel anlatmışsın canım. Sanki yanında gibi hissettim duygularını :cry: çok şükür kızlarında sende iyisiniz şimdi. İkizler en fazla 36 da doğuyor zaten 35+ 4 iyi bekledi prensesler annesi. Şimdi kiloları falan nasıl sütün ikisinide idare edebiliyor mu? Gaz sancıları nasıl? Gece ne düzende uyuyorlar? Ben dün gece hiç uyumadım. Sabaha kadar bağırdı oğlum sabah annemi aradım o geldi sağolsun azcık dinlendim. Yarında doktora gidicez inşallah. Bacakları karnına çekiyor eller kulakların yanında bağırıyor emziriyorum bazen emzirmekte bile zorlanıyorum zorla alıyor :KK43: bazen yetemiyorum diye ağlıyorum:KK42: dün banyodan sonra 3_4 saat uyudu tmm o kadar. Bu sabahtan beride 20 dk da falan uyandı geceleri tamamen ayaktayız Allâh yardım etsin inşallah bize güç versin onlarada sağlık ve güzel uykular :KK200::anne:
o ağlama şeklini falan okurken benim burda gözlerim doldu aydedem napıcam ben kendi bebeğimle ya :cry: allah yardımcın olsun canım yine senin deneyimin var bende o da yok oyyyyyy yandım ben :anne:

Canım bizim antre de gece led var sadece onun ışığı ile emzirip altını temizliyorum. Aguline damla verdi doktor 3 kere günde. Birde ben rezene veriyorum. Bazende anason bir çay kaşığı kadar. Karnını susam yağı yada zeytinyağı ile ovuyorum ama yok illa bağıra bağıra sabahlıcaz. Bende ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sütten sonra gazını ağzından geğirerek çıkarıyor ama bu gaz nasıl oluyor anlamadım
oyyy kurban olsunlar onun geğirmesine ya küçük erkek mıncık mıncık edilir kız o yavrum benim

Saol canımm sen spinalcisin biliom :) Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin :dua:
Sen doktoruna guven canim.herkesin ameliyati agri esigi vs farklidir.acı hissetmiyorsun nede olsa.ha spinal he epidural rahat ol canim ameliyatta da zamanin nasil gectiginide anlamiycaksin ameliyathanede 40 dk kaliniyor iceride ama sanki 5 dk gibi gelcek sna yavruna kavusma anina beklerken.

Back
X