• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rabbim yardımcınız olsun canım maşallah bugün baya doğum var.Görmediklerim varsa eğer Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.

senle satlarimiz ayni beraberiz yani.:)cuma kontrolüm vardı şükür herşey yolundaydı 2 hafta sonra tekrar gideceğim tabi meleğim gelmezse.Normal doğum gözüktüğü için tarihte yok:)

benide acaip sıcak basıyor sonra tansiyon oynuyor benim daha var günüme de.Gece kombi yakıyoruz yatak odasını kapatmıştım geçen esim tam bir hafta hastalık çekti vazgeçtim artık o hasta olunca daha kotu oluyor kızımın tüm yükü bende oldu yoruldum.Hayırlısıyla sağlıklı kavuşsaydık kuzulara
Benim eşim de açtı kombiyi ne olur kış nefes alamıyorum artık sıcaktan diyorum hasta olurum diye kısmıyor çok sıcaktan nefret ederim bi de üzerine hamilelik sıcağı kafayı yemek üzereyim. Tüm yük bizim üzerimizde zaten onlar ne yapıyorlar ki kendi keyifleri yerinde tabi (Not: Bugün eşime bol bol saydırabilirim:KK76:)

Kızlar bi göğsüm iyi ama diğerini çok acımasına rağmen inatla emzirdim kesilmesin diye artık kan topladı çok aciyo.göğüs ucuyla emzirsem yine de acıyıp kanar mi . Wè baby göğüs ucu almstm pej iyi değil kocaman göğüs ucu.avent mj alayim
Bir arkadaşım avent al mutlaka demişti bana o denemiş birkaç marka aventten başka hiç birisinden memnun kalmadım demişti. Ben daha almadım ihtiyaç olursa diye ama alırsam da avent alıcam

Benim eşim de açtı kombiyi ne olur kış nefes alamıyorum artık sıcaktan diyorum hasta olurum diye kısmıyor çok sıcaktan nefret ederim bi de üzerine hamilelik sıcağı kafayı yemek üzereyim. Tüm yük bizim üzerimizde zaten onlar ne yapıyorlar ki kendi keyifleri yerinde tabi (Not: Bugün eşime bol bol saydırabilirim:KK76:)
5 yaşında kızım olduğu için mecbur açıyoruz biz ben kisakollu ile dolaşıyorum evde onlar kazakla.Allahtan sabah evde olmuyorlar onlar gelene kadar kombi kapalı;)

Kızlar bi göğsüm iyi ama diğerini çok acımasına rağmen inatla emzirdim kesilmesin diye artık kan topladı çok aciyo.göğüs ucuyla emzirsem yine de acıyıp kanar mi . Wè baby göğüs ucu almstm pej iyi değil kocaman göğüs ucu.avent mj alayim
canım o acıyı tahmin edebiliyorum.Dr ye gitsen krem falan verir daha kötü olmadan.Göğüs ucuyla dene az da olsa keser acısını

Günaydın güzelliğim hikayeleri bekliyorum bu gün heycanla bende durumlar aynı sancım yok ama nişan geldi her lavoboya gittiğimde bakıyorum artık sancıları dinliyorum paranoyak olmadan beni sezeryana alsalar iyi olacak
sezeryan olacaksan niye .sancı bekliyorsunuz canım.38 haftalık olmuşsun aslında

Lavman yapildi cok iyi oldu acisiz sizisiz wc gordum dogumda acabalarim olmayacak. suni verdiler henuz agri sizi hissetmiyorum. suniyi vermeye devam ediyorlar. bir parmak acilmam var. insallah bugun dogumum olur. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Allah yardımcın olsun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla al kuzunu kucağına

Lavman yapildi cok iyi oldu acisiz sizisiz wc gordum dogumda acabalarim olmayacak. suni verdiler henuz agri sizi hissetmiyorum. suniyi vermeye devam ediyorlar. bir parmak acilmam var. insallah bugun dogumum olur. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Insallah cok cabuk dogumun gerceklesir.nazlanmadan gelsin insallah.

Allah ikinizi de sağ salim kurtarsın canım inşallah.

canım dualarımız seninle.fazla bekletmez inşallah annesi meleğin.
Bendr cok fazla sanci cekmeme ragmen acilmam olmaz.oglumda sezeryana alinma sebebimdi.suyum bitme noktasina gelmisti hatta.
Normal dogum bekleyenler insallah kolaycacik dogururlar.
amin inşallah canım.Buarada meleğinin ismini ne koydunuz yazdıysan kusura bakma görmedim.

Arkadaslar Merhaba bgn kontrol günüydü bebeğimin keyfi yerinde çok. Şükür henüz gelmeye niyeti yokmuş haftaya pazartesi. Yine.kontrolumuz var bakalım. Neler olacak
ne guzel canım herşeyin yolunda olması.Hic belli olmaz kızımda ben cuma kontrole gitmiştim dr daha gelmez dedi c.tesi aksam 9 da suyum geldi doğuma gittim;) bakalım benim.meleğim ne zaman gelecek

Doktorum aradı sabah nasılsın diye akşam tekrar gel dedi dedim oda bu gün gel bi bakalım dedi çok heyecanlıyım belki de alır bu gün yarın
hakkınızda hayırlısı olsun canım unutamayacağın güzel bi doğum hikayen olsun inşallah.Haberlerini bekliyoruz

canım o acıyı tahmin edebiliyorum.Dr ye gitsen krem falan verir daha kötü olmadan.Göğüs ucuyla dene az da olsa keser acısını
Pompa aldm cnm göğüs ucu da avent alacaktm yokms eczanede.eve geldm wee baby denedim hemen aldı oğlum daha az acıdı sanki.birqz idare edicem onunla smdilik.krem de Lansinoh kullanyrm ayva çekirdeği de yaptm ama gecmedi

Yok bakılmadı canım bu arada şimdi lavabodan çıktım yine geldi aynı renkte sümüksü sıvı sanırım nişan bu yarın doktora gideyim diyorum uyku yok bu gün bana

Cnm benm Nasıl oldun.int.bitmiş akşam yazamadım.gittin geldin mi doktora merak ettim seni

Back
X