Hımm sen tamda soruma cevap vermişşin:):) aklım cok karısıkEvt yapılan 3 genetik denemedede dondurulmuşlardı ve hepsine çözülüp genetik yapıldı..
1 tanesine biyopsi yaptırdık..
Dondurulan embriyonun çözülmesinde ve transfer olmasında hiç bir olumsuz birşey yok..
Aksine dondurulmuşların transfer edilmesi daha iyi dedi doktor..
Vücut dinlenip öle transfer oluyosun arrtısı çok
Çok pahalıymış hangi merkez canım?kaçıncı gün yapılıyor 5. Günmü? Genetiği senin çoğu normal çıkmış demekki düşük genetikten olmamış o zmn?ben yaptırdım canım bende 3 kez doğal yolla kaldım düşük oldu sonra 2 kez aşılama yaptırdım ondada kalp atışları durdu diye tüp bebek diye gittiğim doktor ilk önce eşimle benim kromozonlarımıza baktı sorun çıkmadı ama emriyolara yinede yapalım dedi pko var bende 9 emriyo dondurduk 5 tanesine yapalım dedi doktorumuz ve genetiği düzgün olan 4 tane çıktı şimdi bu ay transferimizi olucaz inşallah bana 350 $ demişti doktor tanesine 5 tanesi 1750$ tuttu Tl olaakta 5173 tl tutmuştu
Gönderdik normal çıktı ben hiçbişey anlamadım madem normal çıktı neden düştü? Embriyonun normal çıkıncada düşme ihtimali oluyor demekki, yada test yanlış bilmiyorum, senin ne zmn çıkacak yazarmısın çıkınca merak ettim?düşüklerden sonra Kan pıhtılaşma testi yaptırdım, birde bağışıklık testi cd56 ama onlar için ilaç kullandım 3. De hiç tutmadı bu kezde.5.gunu yapılıyormus.500dolar gıbı bır rakamdan bahsedılmıştı ama ben yaptırmadım.
düşükten sonra genetıge gonderdınız mı ??
Ben düşük yasadımgenetıge yolladık beklıyorum bu hafta içi sonuc gelecek .sız ıkı dusukte kacıncı hafta ve hang tahlillerı yaptırdınız.
Hadi hayırlısı olsun ikimizedeBenim de ilk randevum 16 kasimdaa :)
Bu hafta cıkacak sanıyorum hemen yazarım..Gönderdik normal çıktı ben hiçbişey anlamadım madem normal çıktı neden düştü? Embriyonun normal çıkıncada düşme ihtimali oluyor demekki, yada test yanlış bilmiyorum, senin ne zmn çıkacak yazarmısın çıkınca merak ettim?düşüklerden sonra Kan pıhtılaşma testi yaptırdım, birde bağışıklık testi cd56 ama onlar için ilaç kullandım 3. De hiç tutmadı bu kezde.
Hımm sen tamda soruma cevap vermişşin:):) aklım cok karısıkbır genetık danısmanla konuştum . Hamıle kalmış ve belli bır sure ılerlemış bu genetıkcıler için cok önemli bır olumlu adım vs dedı
Amin cani m insallah hayirli sonuclar alirizzHadi hayırlısı olsun ikimizede
Haklısın net bı acıklama oldu bebımmiçin çok tesekkur ederım. Doktorumun cevabı şu;Aslında sorunu yanıtladım
Cgh nedir biliyomusun? (embriyoların tüm kromozom haritası görülebildiğinden, geçmişte tespit edilemeyen pek çok kromozom düzeyindeki bozukluk ta incelenen embriyolarda artık tespit edilebilmesi yani genetik tarama demek)
Bende sana yaptırmanın hiç bir zararı yok..
Bunu bir sürü kişi yaptırıyor yurtdışı tüp bebekde çok ileri onlar bile yapmadan transfer etmiyor..
Doktoruna zararının nedenini sor bence?
Sonuçda yumurta toplanıyor ve sana transfer edilene kadar sürede gene dondurulup transfer sonrası çözülüyor ozaman neden zarar görmüyor?
Haklısın net bı acıklama oldu bebımmiçin çok tesekkur ederım. Doktorumun cevabı şu;
Embrıyoları dondur çözdur işkem yaptır tekrar çözdur ister istemez zarar gorecek .. oldu.
Genetık sonuc hala gelmedı bır gelsınnn
sen ne yaptim canim dogum kontrol hapın bittimi? benim son 2 tane kaldı 25 kasımda kontrolum varHubannn canm sen hamile degilmiydin yanlismi hatirliyorum kimyasal mi oldu dustumu cok gecms olsun
Cok dogru hatırlıyorsun canım 7.haftada düşükle sonuclandıHubannn canm sen hamile degilmiydin yanlismi hatirliyorum kimyasal mi oldu dustumu cok gecms olsun
Beenim 1 tane kaldi canm 24 kasim kontrolum var simdi dewam edicekmiyiz biz bu ilaca birakicakmiyiz sordun mu bn sormamstim bugun doktra ulasmaya calistim ama neyazkki ulasamadim msallah onemli birseyim olsa doktara ulasamiyorum yarin insallah sorabilirimsen ne yaptim canim dogum kontrol hapın bittimi? benim son 2 tane kaldı 25 kasımda kontrolum var
;( ;( cok gecmis olsun canm cok uzuldum allhim en yakin zamanda sagliklisini nasip etsin insallahCok dogru hatırlıyorsun canım 7.haftada düşükle sonuclandı
1 kitu ilacın bittimi tamam başka kullanmiyorsun 4 ile 10 arasida adet oluyosun kontrol tarihinde rahim kontrolü yapılıp estrofem baslaniyo. suleyman beye sorularini watsaptan yazabilursin hemen cevap veriyo ama sen nasil aradin mida ulasamadin?Beenim 1 tane kaldi canm 24 kasim kontrolum var simdi dewam edicekmiyiz biz bu ilaca birakicakmiyiz sordun mu bn sormamstim bugun doktra ulasmaya calistim ama neyazkki ulasamadim msallah onemli birseyim olsa doktara ulasamiyorum yarin insallah sorabilirim
Sabah 9.3o da whatsap dan yazmistim cewap gelmeyince ogle saatlerinde aradim onada cewp gelmedi bukdar ilgisiz olmamali diye dusunuyorum ; (1 kitu ilacın bittimi tamam başka kullanmiyorsun 4 ile 10 arasida adet oluyosun kontrol tarihinde rahim kontrolü yapılıp estrofem baslaniyo. suleyman beye sorularini watsaptan yazabilursin hemen cevap veriyo ama sen nasil aradin mida ulasamadin?
valkaha ben boyle bisey yasamadim nezaman yazsam hemen cevapladi. ama bunu gityiginde konuş ozaman bu tedavide doktora ulaşmak çok önemli cunkuSabah 9.3o da whatsap dan yazmistim cewap gelmeyince ogle saatlerinde aradim onada cewp gelmedi bukdar ilgisiz olmamali diye dusunuyorum ; (
Insan zaten herseyi stres yapiyo bu donemde bu tawri hic hos degil bence son kontroldede hic gormedik suleyman hocayi hemsire bize sizin muayneniz yok dedi igne yazdi bunu alin yukarida attirip gidebilirsiniz dedi sizlerde de boyle mi dewam ediyo surec.valkaha ben boyle bisey yasamadim nezaman yazsam hemen cevapladi. ama bunu gityiginde konuş ozaman bu tedavide doktora ulaşmak çok önemli cunku
ben geçen cuma gittim kontrole. benim de iynem vardı ogun. önce suleyman bey ultrosonla muayne etti ve ilaci yazdı al gel hemşireler vursun dedi. tamam ama benim size göstereceğim tahlillerin var dedim iynesi yaptıktan sonra odama gel bakayim dedi. iyne yaptirdim odasına gittim ve konuştuk. sen böyle anlatınca sanki başka birisini anlatiyormusun gibu geliyor bana cook şaşırıyorum.Insan zaten herseyi stres yapiyo bu donemde bu tawri hic hos degil bence son kontroldede hic gormedik suleyman hocayi hemsire bize sizin muayneniz yok dedi igne yazdi bunu alin yukarida attirip gidebilirsiniz dedi sizlerde de boyle mi dewam ediyo surec.
Banada gercekten size olan dawrnslari cok farkli geliyor son kontrole 9da gittim 12 e kadar cagrcaz salonda bekleyin faln dediler bekledik suleyman bey yukari cikti geldi siz ne bekliyorsunuz dedi muayne sirasi dedim iceri girdi hemsire cikti sizin muayneniz yok dedi elimize ilacin adini verdi attirip gidebilirsiniz dedi bugunde ulasamayisim uzerine tuz biber oldu stresimin ama beklemekten baska care yok basladik artik insallh sonuc iyi olur.ben geçen cuma gittim kontrole. benim de iynem vardı ogun. önce suleyman bey ultrosonla muayne etti ve ilaci yazdı al gel hemşireler vursun dedi. tamam ama benim size göstereceğim tahlillerin var dedim iynesi yaptıktan sonra odama gel bakayim dedi. iyne yaptirdim odasına gittim ve konuştuk. sen böyle anlatınca sanki başka birisini anlatiyormusun gibu geliyor bana cook şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?