- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
gittiginde hastaneye girusteki bayanlara adini soyluyorsun degilmi? geldigini bilmeleri adina. brnde cuma saay 10.30 gibi ordaydim biraz kalabalıktı bekledim saat11.30 bütün işlemlerin bitmişti cikmtim hastaneden hatta o gun orda burdada yazan kaju arkadasimizda vardi o benden daha once gelmisti ve bendrn once isi bitti ve gitti. bilmiyorum senin neden böyle oluyo ama gittiginde bi kısmını konuş istersen.Banada gercekten size olan dawrnslari cok farkli geliyor son kontrole 9da gittim 12 e kadar cagrcaz salonda bekleyin faln dediler bekledik suleyman bey yukari cikti geldi siz ne bekliyorsunuz dedi muayne sirasi dedim iceri girdi hemsire cikti sizin muayneniz yok dedi elimize ilacin adini verdi attirip gidebilirsiniz dedi bugunde ulasamayisim uzerine tuz biber oldu stresimin ama beklemekten baska care yok basladik artik insallh sonuc iyi olur.
Soylyorum canim once gidip randwum vardi diye ismimi soylyorum dosyayi siraya koyuyolar normalde benimde fazla surmuyodu o gun neden oyle oldu anlamadim helede neden o sekilde gonderildim hic anlamadim bastan sawma geldim.gittiginde hastaneye girusteki bayanlara adini soyluyorsun degilmi? geldigini bilmeleri adina. brnde cuma saay 10.30 gibi ordaydim biraz kalabalıktı bekledim saat11.30 bütün işlemlerin bitmişti cikmtim hastaneden hatta o gun orda burdada yazan kaju arkadasimizda vardi o benden daha once gelmisti ve bendrn once isi bitti ve gitti. bilmiyorum senin neden böyle oluyo ama gittiginde bi kısmını konuş istersen.
sen hangi gün ordaydin?Soylyorum canim once gidip randwum vardi diye ismimi soylyorum dosyayi siraya koyuyolar normalde benimde fazla surmuyodu o gun neden oyle oldu anlamadim helede neden o sekilde gonderildim hic anlamadim bastan sawma geldim.
Carsamba ?sen hangi gün ordaydin?
ayy çok tşk ederim verdiğin bilgiler içinSelamneslli , bize bu konuda da seminerde cok bilgi verdiler. 31 yumurtanin toplanmasi 31 ay daha erken menapoza girecegin anlamina gelmiyormus. Zaten her ay insan birden cok fazla yumurta uretiyormus, ancak bu yumurtalarin sadece biri buyuyormus, geri kalan kucuk bir kesede atiliyormus (bazi kadinlarda birden fazla buyuyor dogal olarak ama onlar cift yumurta ikizi/ucuzu doguranlar) . Bize dediler ki, tup bebek yaparken biz sizin o kucuk kalan yumurtalarinizi da buyutecegiz, hepsini alacagiz. Sizin rezervlerinizde kesinlikle hic bir degisiklik olmayacak.
Zaten dikkat edersen tup bebek icin ilk doktora gittiginde bakmislardir, sagda su kadar solda bu kadar yumurta var diye, daha hic igne vs vermeden saymislardir bir. Iste onlarin hepsinin buyumesi icin veriliyor FSH hormonu (Gonal F)
Merak etme yani, yaslandigin filan yok
ben öyle sanıyordumcanm neden 31 ay yaslandrdı dedin? vucuduna zararı mı oldu?
benim ki merkez değil özel muayenehanesi var doktorumun ama işlemleri şişli kolon hospital da yapıyor.. hiç bir fikrim yok düşüklerle alakalı sadece doktorum bana sende süperfillite var dedi o ne dediğimde çok çabuk hamile kalabiliyorsun ama rahim çürük olan yumurtayada sperm de kabul ediyor düşüklerin sebebi bu olabilir demişti.. dondurulan emriyolarımın 5. gün emriyosu..Çok pahalıymış hangi merkez canım?kaçıncı gün yapılıyor 5. Günmü? Genetiği senin çoğu normal çıkmış demekki düşük genetikten olmamış o zmn?
hadi canım inşallah büyür güzelce yumurtalar da güzel sonuçlar alırsınız canımuzun bir bekleyiş ardından sonun da bugün adet oldum. Tüp bebek tedavimi üniversite hastanesinde yaptıracağım için doktorum pzt gelmemi söyledi. adetimin 4. günü oluyor ama doktorum bir sorun görmedi. İnşaallah tedaviye başlamayı engelleyecek bir sorun olmaz ve pzt günü o beni korkutan iğne ve ilaç senfonisine başlarım. Hep son anda bir sorun çıkacak ve ertelenecek diye korkuyorum çünkü kendimi hazırladım gerçekten. Umarım sizlerle adım adım hep güzel haberler paylaşırım.
benim öyle oldu dondurulmuş emriyolarım var 9 tane bunlardan 5 tanesine yaptı doktor sonra 4 tanesi en iyi kalite çıkınca onlarıda dondurdular bakalım..Buarada dondurulmuş embrıyolarına tarama yapılmışmıydı??
Dondurup tekrar ınceleme yapılabılıyormu?
Benım dr um embrıyolar zarar gorur gıbı seyler soyledı . 5 tane 5.gunnembrıyom vr o zaman cgh yaptırmk istersem yapılır yanı??benim öyle oldu dondurulmuş emriyolarım var 9 tane bunlardan 5 tanesine yaptı doktor sonra 4 tanesi en iyi kalite çıkınca onlarıda dondurdular bakalım..
Ben bunu emriyoloğum ile de görüştüm bana bi sorun olmaz ki dedi zatwn ilk defa size yapılmıyo demiştiBenım dr um embrıyolar zarar gorur gıbı seyler soyledı . 5 tane 5.gunnembrıyom vr o zaman cgh yaptırmk istersem yapılır yanı??
hayırlısı ile olur umarım cnm, güzel haberlerini bekliyoruz :)kızlar ben 11 kasım ve 14 kasım da dr kontrole gittim ben adet olduktan sonra Estrofem verdi kullan diye 31 ekimde hastalanmıştım 11 kasımda ilk kontrole gittim rahim duvarı 7.2 ydi ve ilaç başlatıcam Estrofem i artırdı.. p.tesi gel tekrardan bi bakıyım dedi tamam dedim bugun gene gittim bu sefer 7.3 çıktı 2 gün daha kullandıktan sonra diğer verdiği ilaçları kullanıcam 21 kasım da da yaparız transferi dedi.. kan aldılar tahlil yapıcaklar eğer ki bi sorun çıkarsa transfer aralık ayına kalıcakmış.. ama dr içini ferah tut tahlillerde kötü bişi çıkacağını sanmıyorum dedi 21 kasımda yaparız transferi dedi bakalım hayırlısı artık
Canım neden dusuklerın sonucu genetıge gıtmedı. Sahsen dusunuyorumda en kaliteli sperm ve yumurtalar döllenıyor .aralarında en ıyısı transfer edılıyor. Buna ragmen düşük oluyorsa yolunda gıtmeyen bırsey olma ıhtımali goz onunde bulundurulmalı. Cok korluyorum nesliiiaynı seyı yasamak istemıyorum tekrar bır yandanda hıc yasayamamaktan korkuyorum uykusuz gecelerım
Canım bizde translokasyon sözkonusu kürtaj sonucuna göre.Hubaaan merhaba , bende 9 hf iken kalbı durduğu için kaybettim bebeğimi, tüp bebekti ve genetiğe gondermıstım bırsey çıkmadı ve de Hıc gerek yok demıstı test ıcın. Ama senın dedıgın gıbı ıcıme sınmedı ve araştırmaya devam ettım. Bır kaç arkadasım kan pıhtılaşması yüzünden bebeklerını kaybetmişlerdi buyuzden olabılır mı dıye bende bu testı yaptırdım ve proteın c sonucum yüksek çıktı, bu sebep olmus olabılır dedı Dr um( ılk denemden sonra yenı Dr a başladım ) ve Doğum oluncaya kadar km sulandırıcı iğne olmn gerekecek dedı oyuzden senınle paylsmk ıstedım. Boyle bır test yaptırdın mı?
amin inşallah p.tesi olmaz artık banahayırlısı ile olur umarım cnm, güzel haberlerini bekliyoruz :)
Peki o neymıs Canımm? Ne testı yapılacak? Tüp bebek yapsan bıle bır zararı var mı bebeğe?Canım bizde translokasyon sözkonusu kürtaj sonucuna göre.
Test yaptıracagız.
Neymışş demek ki sebepsız ınfertılıte yokmuş. 2yıldır bornal yolla gebe kalamayan bırıne tum bunların en basında yapılmadı gerek. Herseyı bız hastalar dusunuyoruz herseyı bız arastırmak zorundayız. 3.kürtajı beklenelıydım sanırım bu testlerın yapılması için . Kafam cok karısık
Canımm merhaba sen sonuç mu beklıyorsun? Dualarımız senınle..yatıyor Mısın bu süreçte ? Ben 12 gün yatmıştım wc harıc, yat diyen var yatma diyen var yıne karışık durumlaramin inşallah p.tesi olmaz artık bana
Arkadaşım aktarın ismi nedir?Kasıma kadar denemek isteyenlere yardımın dokunursa ne mutlu. Aktarin adını bilmiyorum ama arkadaşlar isteyene ozelden yer tarif edebilirim. Ankara da bu arada. Allah hepinize şifa versin. Geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?