2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Damar yolunun acidigini hissettm gerisni hatrlamiyorm bi agrim olmadi sma progestan ignesi vrlym opudan sonra onn acisi var otramym
cnm ben önceki 2 denememde o iğneden vuruldum dayanılacak gibi degildi gercekten , bu tedavimde jel önerdi dr
o iğneden sonra cok hızlı olmamak şartıyla 10-15 dk yuru ki dağılsın ağrı azalsın

Arkadaslar merhaba.ben de ilk tedavimi eylul ayinda oldum.malesef negatif.yakin zamanda 2.tedaviye baslamayi dusunuyorum. cd56 pihtilasma ve kromozom testleri yaptirdim.cd56 test sonucum ile ilgili net bir degerlendirme yapmadilar duzen lab.da elimde sadece sonuc var.tedavi gorecegim merkeze gonderdik gerek yoktu dediler sallamadilar.cd56 referans degerleri hakkinda bilgisi olan var mi bu ilk sorum.
Bir de ankarada tedavi goren arkadaslar hangi merkezlere gidiyorlar bu da ikinci sorum..
Allahim tez zamanda hayirla ve saglikla minnoslarimiza kavustursun sevgiler

Merhaba sizin cd56 degeriniz ne cikti? Referans degerler hakkinda bilginiz var mi

Çok yumurta olunca kesın pko lu mu oluyorsun , yoksa kıst gıbı bırsey mı olması gerekıyor pko ıcın? Off hep deli sorular :)) sen dınlenıyor mısın evde canım nasıl gecıyor dınlenmek
Yok canım benim tahlillerde ve muayenede gördü dr bildiğin kist onlar

Bu ilacin hapi fln yok mu ya grcekten dayanilcak gbi degil
hap varmış ama pek etkili değilmiş dr soyledi , jel direk rahme gittiği icin daha etkili dedı bana igne gercekten cok zor onca igne vuruldum göbekten ama 1 kalça iğnesi kadar acı vermedi

ben transferi de anestezili oldum kızlar , o koltuktan korkuyorum ve ister istemez kasıyorum kendimi

Merhaba sizin cd56 degeriniz ne cikti? Referans degerler hakkinda bilginiz var mi

merhaba,
benim cd56 transfer öncesi 16 çıktı transfer sonrası 21 yükseldi..
serum aldım ama genede gelişimini engelledi ne yazıkki..
sınır 12 ve altı olması gerekiyor normal şartlarda..
sende demi aynı sorun var?

Tedavinin en zor kismi buymus otramiyosun kalkamiyosun yatamiyosun dha ne kadar kullancam acaba

merhaba progestan yağlı olduğu için birikim yapıyor..
buz koy bol bol kalçana ve iğne vurulduktan hemen kalkma iyice bastır bekle biraz çok işe yarıyor...
aslında jel çok kullanılmıyor çoğu merkez progestanı veriyor..
jel olunca yürüyüş yapman gerekiyor bol bol

Yasim 34 rezervim azalmaya baslamis o yuzden tedavi goruyorum aslinda.ben cd56 nin onemine inaniyorum ama doktorum sallamiyor.ilk tedavim eylul ayindaydi malesef negatif 2.tedaviye henuz baslamadim.yakin zamanda baslamayi dusunuyorum.9 kasimda cd56 test yaptirdim 23 cikti.sonucu merkeze ilettim.zaten kendileri yap demeden yapmistim hic degerlendirmediler bile.sanirim tedavi sirasinda da yaptirmam gerek ama umursayan yok ki.siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz

benim doktorum halit fırat erden di..
benim tek sorunum clamedia idi onu hallettik şimdide cd56 çıktı onun dışında hiç bir şeyim yok..
çoğu doktor çoğu şeyi önemsiz görüyor neden anlamıyorum
riske atmasalar herşeye baksalar ne güzel olacak..
cd56 aslında önmeliymiş vücut virüs gibi gördüğü için gelişmesini engelliyor benim 8 haftalıktı kalp atışını almaadık bu yüzden..
senin hiç denemen oldu mu?
sen hangi kliniğe gidiyorsun?

Hap olarak yokmu bu ilac hangisi daha etkili igne etkili diyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…