- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
cnm ben önceki 2 denememde o iğneden vuruldum dayanılacak gibi degildi gercekten , bu tedavimde jel önerdi drDamar yolunun acidigini hissettm gerisni hatrlamiyorm bi agrim olmadi sma progestan ignesi vrlym opudan sonra onn acisi var otramym
Merhaba sizin cd56 degeriniz ne cikti? Referans degerler hakkinda bilginiz var miMerhaba;
kasımda deneyeceklerden biride benim:)
doktorum halit fırat erden
kendisine giden var mı?
4 denemem bununla beraber benimde..
son denememizde kese oluştu ama 8. haftada kalp atışını alamadık..
ama bununda bir sebebi var cd56 bağışıklık olayı..
tüp bebekde şans tabiki var..
ama her rahatsızlığın ve sorunun bir nedenide var..
sakın umutsuzluğa kapılmayın..
en azından ben öle yapıyorum:)
allah kucağımızı boş bırakmasın!
Bu ilacin hapi fln yok mu ya grcekten dayanilcak gbi degilcnm ben önceki 2 denememde o iğneden vuruldum dayanılacak gibi degildi gercekten , bu tedavimde jel önerdi dr
o iğneden sonra cok hızlı olmamak şartıyla 10-15 dk yuru ki dağılsın ağrı azalsın
Yok canım benim tahlillerde ve muayenede gördü dr bildiğin kist onlarÇok yumurta olunca kesın pko lu mu oluyorsun , yoksa kıst gıbı bırsey mı olması gerekıyor pko ıcın? Off hep deli sorular :)) sen dınlenıyor mısın evde canım nasıl gecıyor dınlenmek
Crinore progestan jelimi diyosunuz acili degilki amaBu ilacin hapi fln yok mu ya grcekten dayanilcak gbi degil
hap varmış ama pek etkili değilmiş dr soyledi , jel direk rahme gittiği icin daha etkili dedı bana igne gercekten cok zor onca igne vuruldum göbekten ama 1 kalça iğnesi kadar acı vermediBu ilacin hapi fln yok mu ya grcekten dayanilcak gbi degil
iğneyi söylüyor kalçadan olanCrinore progestan jelimi diyosunuz acili degilki ama
Jel degil igne kullaniyorum bu zmna kadr kullandigim ne ilac nede yumurta toplama bu kadar agri yapmamistiCrinore progestan jelimi diyosunuz acili degilki ama
Evet canim yagli igne oldugu icin can yakiyo ben uzerine oturup yatamiyordum bile igne yerininJel degil igne kullaniyorum bu zmna kadr kullandigim ne ilac nede yumurta toplama bu kadar agri yapmamisti
Tedavinin en zor kismi buymus otramiyosun kalkamiyosun yatamiyosun dha ne kadar kullancam acabaEvet canim yagli igne oldugu icin can yakiyo ben uzerine oturup yatamiyordum bile igne yerinin
Normalde kullanilmiyo tedavinin basinda pihtilasman yada dusuk tehlikenmi var ben dusuk icin kullanmistim bir hafta transferde genelde igne dgl jel veriliyorTedavinin en zor kismi buymus otramiyosun kalkamiyosun yatamiyosun dha ne kadar kullancam acaba
Daha transfer olmadi sali gunu yumurta toplandi igneye basladikNormalde kullanilmiyo tedavinin basinda pihtilasman yada dusuk tehlikenmi var ben dusuk icin kullanmistim bir hafta transferde genelde igne dgl jel veriliyor
Ilk defa duydum bunu bu 3. Denenemem tup bebek grubundada boyle bsy yoktu sonu guzel olsunda hayirlisiyla transferlerimiz gerceklesir insallahDaha transfer olmadi sali gunu yumurta toplandi igneye basladik
Merhaba sizin cd56 degeriniz ne cikti? Referans degerler hakkinda bilginiz var mi
Tedavinin en zor kismi buymus otramiyosun kalkamiyosun yatamiyosun dha ne kadar kullancam acaba
Yasim 34 rezervim azalmaya baslamis o yuzden tedavi goruyorum aslinda.ben cd56 nin onemine inaniyorum ama doktorum sallamiyor.ilk tedavim eylul ayindaydi malesef negatif 2.tedaviye henuz baslamadim.yakin zamanda baslamayi dusunuyorum.9 kasimda cd56 test yaptirdim 23 cikti.sonucu merkeze ilettim.zaten kendileri yap demeden yapmistim hic degerlendirmediler bile.sanirim tedavi sirasinda da yaptirmam gerek ama umursayan yok ki.siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuzmerhaba,
benim cd56 transfer öncesi 16 çıktı transfer sonrası 21 yükseldi..
serum aldım ama genede gelişimini engelledi ne yazıkki..
sınır 12 ve altı olması gerekiyor normal şartlarda..
sende demi aynı sorun var?
Yasim 34 rezervim azalmaya baslamis o yuzden tedavi goruyorum aslinda.ben cd56 nin onemine inaniyorum ama doktorum sallamiyor.ilk tedavim eylul ayindaydi malesef negatif 2.tedaviye henuz baslamadim.yakin zamanda baslamayi dusunuyorum.9 kasimda cd56 test yaptirdim 23 cikti.sonucu merkeze ilettim.zaten kendileri yap demeden yapmistim hic degerlendirmediler bile.sanirim tedavi sirasinda da yaptirmam gerek ama umursayan yok ki.siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz
Hap olarak yokmu bu ilac hangisi daha etkili igne etkili diyolar amamerhaba progestan yağlı olduğu için birikim yapıyor..
buz koy bol bol kalçana ve iğne vurulduktan hemen kalkma iyice bastır bekle biraz çok işe yarıyor...
aslında jel çok kullanılmıyor çoğu merkez progestanı veriyor..
jel olunca yürüyüş yapman gerekiyor bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?