2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Rica ederim :) ben gerçekten tavsiye ederim doğru yerde olduğunu hissediyorsun kesinlikle hep pozitif ol çünkü öyle başlarsan oyle de gidiyor başlamadan önce bende acibadem ve amerikanla görüştüm karadizdim kafam karisikti fakat burasi bi farklı çok şükür sona geldim sayilir umarim pozitif sonuç alabilirim kismet ama su ana kadar çok şükür hersey yolunda sana bol şanslar dilerim

sanada bol şans dilerim..
sonucunu paylaşırsan çok sevinirim..

Merhaba arkadaşlar bende 8 ekimden beri ilaç kullanıyorum aralık donemınde başlıycam merak ediyorum ve heyecanlanıyorum umarım hepimizin yüzü güler

cnm bugun son 4 idrarımda cok afedersin kan var . bugünde konuştuk tam üstüne geldi korktum açıkcası jelden mi kaynaklı acaba
adet mi anlamadim transferin 3. gunu bitiyor

cnm bugun son 4 idrarımda cok afedersin kan var . bugünde konuştuk tam üstüne geldi korktum açıkcası jelden mi kaynaklı acaba
adet mi anlamadim transferin 3. gunu bitiyor

Jelden olabilir...
Doktorunu ara hemen bilgi ver genede..
Bakalım ne dicek

Merhaba arkadaşlar benimde yarın başlıyorum.ilac kullanmaya aralıkta transferim olcak arkadaşlar yurt disindayim

Kızlar selam. 7.günüm bugun tedaviyebaşlayalı gonalf 225mcg ve 4.gündur cerodite kullanıyorum cuma günü yumurta toplaması olucak sanırım bugun adetimin 11.günü ve 5 buyuk yumurta 2 tanede küçük gördü tek yumurtamda diğer taraf ta buyumuyo..sizce az mı?burda 15 20 tane olanlar oluyo bilmiyorum ( birde memorial sizce karışık mı ve ayrıca semra hn tüm aşamalarımızdan haberdar oluyomu gerçekten acaba

Pko hastalarinda cok yum gelisiyo canim amh dusuk olanlarda az. Herkezin vucudu ilaca farkli cevap veriyo

Muhtemelen oluyordur canim hergun toplanti yapiyolar benim herseyimi biliyordu mesela gormedigi halde o karar veriyodu

Canim Merhaba benim ilk zamanlar 4 adt yumurtam gozukuyordu opudan once 14 taneydi sonra 20 tane toplandi merak etme ve endiselenme 1 tane olsun bizim olsun :)

Canim Merhaba benim ilk zamanlar 4 adt yumurtam gozukuyordu opudan once 14 taneydi sonra 20 tane toplandi merak etme ve endiselenme 1 tane olsun bizim olsun :)
Aaaaa cidden mi bu çok şaşırtıcı..benim de ilaç kullanmadan 8 -10 adet tek taraflı yumurtalarım vardı şimdi ilaç kullandığım için daha çok olur diye beklerken 7 yumurta olgunlaşıcak gibi diyince biraz üzüldüm aynen canım yaaa ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yarın yine oralardayım anadolu yakasından kalkıp gitmek zor oluyo ama bebişim için katlanıyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…