öncesinde sigara kullanıyorsan kullanma hatta esinde kullanmasa daha iyi olur cnm , guzel beslenmene bak
narkoz tam narkoz degil uyku ilacı gibi duşun , uyuyup uyanıyorsun hemen
bi Ağrıda olmuyor adetliyken Nasıl dikkat ediyorsan o sekilde dikkat et kendine ayaklarıni sicak tut sancın olmasin diye bide antibiyotiklerini düzenli kullan
bilmiyorum kı canm soyle rica et rahatsız olurum falan de , ama soyle duşun dr seni o an kadın olarak görmüyor gunde kac defa yaptığı bi işlem bide 10 Dklik bisey ve sen uykudasın görüp utanmıyorsun hayırlısı olsunOf canım ya eşim de ben de bayan doktor yapsın istiyoruz opuyu ama bize melih bey i vermişler uzmanmış semra hoca melih bey yapsın istiyomuş opuları şimdi eşim de bayan da ısrarcı napıcam(((
Canım eşim bayan doktorda ısrarcı ama işte bende bayan doktor tercih etsem başarısız mı olır onun endişesi içerisindeyim çünkü melih bey opu uzmanıymış diğer bayan doktorlar hem opu hem yumurta takibi yapan doktormuşbilmiyorum kı canm soyle rica et rahatsız olurum falan de , ama soyle duşun dr seni o an kadın olarak görmüyor gunde kac defa yaptığı bi işlem bide 10 Dklik bisey ve sen uykudasın görüp utanmıyorsun hayırlısı olsun
cnm opuyu bilmem de transferi deneyimli birinin yapması cok önemli , sadece tup Bebek yapan biri daha tecrübeli olurCanım eşim bayan doktorda ısrarcı ama işte bende bayan doktor tercih etsem başarısız mı olır onun endişesi içerisindeyim çünkü melih bey opu uzmanıymış diğer bayan doktorlar hem opu hem yumurta takibi yapan doktormuş
Canım memorial da uzman opu yapan dr a yaptırıyolar heralde transferde de öyle olur kızlar bu arada transferinize memorial da kim girdicnm opuyu bilmem de transferi deneyimli birinin yapması cok önemli , sadece tup Bebek yapan biri daha tecrübeli olur
Memnunum zaten kizlar bir doktorla kalmiyoruz masallah ben butun hepsine muayene oldum opumu emre bey yapti transferede kim denk gelir bilmiyorum
Semra hanimi cok arastirip gittim oraya ama ilk gorusmede oyle bir elektrik veriuoki konusmalari mantikli cikista esime diyorum ben dogru yerdeyim obyr doktorlar icin gitmedim oraya sadece semra hanim ve lsboratuari icin gittimselam;
çarşamba günü sema hanımla görüşmeye gittim.. emre bey ile beraber..
tüp bebek süreçleri daha çok bilimsel yaklaşıyorlar..
gebelik aşısı,bağışıklık sisitemi(cd56) , genetik tarama bunun gibi bir sürü şeye biz bakmıyoruz bile dedi...
bize göre bilimsel bir açıklaması kanıtlanmış sanuçları yok dedi..
ama bir okadarda başarı öyküsü var kadının..
şaştım kaldım: )
sizin fikirleriniz nedir?
Semra hanimi cok arastirip gittim oraya ama ilk gorusmede oyle bir elektrik veriuoki konusmalari mantikli cikista esime diyorum ben dogru yerdeyim obyr doktorlar icin gitmedim oraya sadece semra hanim ve lsboratuari icin gittim
Yok canim carsamba gunu transferim allah kismet ederse iki aydir bebislerimi bekliyorum :) sen ne asamadasintransferin olmuşdu dimi?
ne aşamadasın şu an
Yok canim carsamba gunu transferim allah kismet ederse iki aydir bebislerimi bekliyorum :) sen ne asamadasin
Evet pgt yapildigi icin donduruldulardondurulmuş embriyoların mı var?
benim bu ay adetle histeerskopi olucak çizik atılcak sonraki ayda transfer olucak..
benim başka hastanede 2 tane dondurulmuş embriyom var onları kullanıcam
Evet pgt yapildigi icin donduruldular
Senin yumurtalara pgt yapilipmi donduruldularbende seninle aynı aşamadan başlıycam işte bakalım..
S
Senin yumurtalara pgt yapilipmi donduruldular
Evet iki kaybim oldugu icin pgt oberildiben 3 kere pgt yaptırdım daha öncekilere bişi çıkmadı..
o yüzdende gerek görmedik doktorda öle dedi yaptırmıcaz o yüzden bu son 2 lere..
sen ilk defa mı yaptrdın?
Evet iki kaybim oldugu icin pgt oberildi
3 taneden ikisi saglikli cikti 5.gun embiriyosuozaman normal yaptırman..
temiz çıktı dimi?
kaçıncı gün embriyosu senin?
3 taneden ikisi saglikli cikti 5.gun embiriyosu
Malesef memorisl bir koyuyor iki sansim yok ama ben iki cok isterdimçok iyi sevindim adına inş güzel sonuçlar alırız..
benim de 5.gün 2 tane..
transfer 1 mi 2 mi olucak?
Malesef memorisl bir koyuyor iki sansim yok ama ben iki cok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?