Rahim filmine baktı temz dedi cnm ona baktı ama şimdi devlet rapor var 6 ay ıcnde kullanmam lazm onun süresi dolmadan kullanmak ıstym zeynep kamil de de deneyeblrm o yüzden salı randevu aldm jinekolojiye baklm ne dycek hıstereskopı icn sonra tüp bebek icn alcm
Yok cnm dediki rahm filmde gormedgmz şeyler olablr dedi perde miyop yapisiklik vs dedi ondn kamera ile bkcm bişey yoksa çizik atcm dedihımm ok ozaman...
peki rahim filmi temiz ise tutmamasının sebebi ne diyor doktor?
sanırım sen kendin istiyorsun histereskopiyi tutunması için çizik için anladığım
Yok cnm dediki rahm filmde gormedgmz şeyler olablr dedi perde miyop yapisiklik vs dedi ondn kamera ile bkcm bişey yoksa çizik atcm dedi
Evt cnm resmn 18 bin parm gtti bn parada deglm ama başta yaplması gereken şeyleri sonda yapıyorlar delirmemek elde değil gercektnbunu 4. denemeden sonra mı anlamış..
ben bu doktorları anlamıyorum gerçekden haz mı alıyolar acaba insanların duygularıyla maddi manevi bir süreç..
deli oluyorum varya..
benimde ilk denememde toyuz tabi daha bişi bilmiyoruz inanırmısın doktor kan tahlili bile yapmadan direk transfer yaptı kuru kuru.. tabiki negatif haram olsun verdiğim paralara o adama..
valla sinirlendim gene:)
Evt cnm resmn 18 bin parm gtti bn parada deglm ama başta yaplması gereken şeyleri sonda yapıyorlar delirmemek elde değil gercektn
İşte blmym cnm arastr arstr Bülent hoca dusnmstm haln karrszm zeynp kamil e gdm dyaynen ne yazıkki öle..
bende şu an o yüzden 3 doktor gezdim:)
bülent traş acıbadem, bahçeci aylin çil, memorial semra kahraman..
kafana hangisi yatıyorsa hangisiyle huzurlu oluyorsan onla dewam et..
doktor gerçekden çok önemli
Carsamba transfermi nerede tedavi goruuorsunKızlar slm bende kasimda başladım tedaviye yumurta toplamam oldu carsambada inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Kacinci gun transferi cnmKizlar transferin 8.gunu bugun idrar testi yaptim silik cizgi cikti sonuc pozitifmi
Ayyy ne guzel 5.gun tranferi ise arksdasim 7. Gun yapmisti cikmisti ama 3.gun embriyosu ise onun icin birsey diyemem.kan ver kesinlessin insallah hamilesindir canimKizlar transferin 8.gunu bugun idrar testi yaptim silik cizgi cikti sonuc pozitifmi
4.gun transferi canimKacinci gun transferi cnm
Sali gunu kan test gunu beklesemmi kararsiz kaldimAyyy ne guzel 5.gun tranferi ise arksdasim 7. Gun yapmisti cikmisti ama 3.gun embriyosu ise onun icin birsey diyemem.kan ver kesinlessin insallah hamilesindir canim
Bisi kalmamis canim bekle canim gununu delik desik olmasin kollarin.ucuzundan bir tane daha gebelik testi yap yarin sabah gene ikinci cizgi cikarsa ki bence cikicak hamilesin canim gozun aydinSali gunu kan test gunu beklesemmi kararsiz kaldim
İns cnm zaten ikitane almistim testi negatif cikarsa yarin bidaha yaparim diyeBisi kalmamis canim bekle canim gununu delik desik olmasin kollarin.ucuzundan bir tane daha gebelik testi yap yarin sabah gene ikinci cizgi cikarsa ki bence cikicak hamilesin canim gozun aydin
Benimde 4 gun embiriyosuydu onceki gebeligim 7 gunde silik cikmisti hayirli olsun simdidenSali gunu kan test gunu beklesemmi kararsiz kaldim
Saol canim devam ettimi gebeliginBenimde 4 gun embiriyosuydu onceki gebeligim 7 gunde silik cikmisti hayirli olsun simdiden
Yok canim kalbi durdugu icin 9 haftada kurtaj oldumSaol canim devam ettimi gebeligin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?