Kasimda degil dogumum ama yine de yazayim ☺ rabbim nasip ederse ekim 15 den sonra oglusumuza kavusacagiz. Calisiyordum dogum iznine ayrildim evde ilk gunum cok mutluyum ☺ agrilar sizilar var ama idare ediyoruz. Hazirliklarimizi tamamladik. Gun saymaya basladik ☺☺kassımda dogum yapacak erkek anneleri gelın knusalımmm.. neler yapıyosunuz hazırlıklar ne durumda????
Senin kasımın kaçı canım senin hazırım herseyikassımda dogum yapacak erkek anneleri gelın knusalımmm.. neler yapıyosunuz hazırlıklar ne durumda????
bol bol yatalım sımdıden bugunlerımızı cok arıcaz bence :) bu ara bzımkı de bı wuruyo bı yawaslıyo naptıgı ıcerde kayıp sende nasıll sureklı bı oynama durumu wr mı?Kasimda degil dogumum ama yine de yazayim ☺ rabbim nasip ederse ekim 15 den sonra oglusumuza kavusacagiz. Calisiyordum dogum iznine ayrildim evde ilk gunum cok mutluyum ☺ agrilar sizilar var ama idare ediyoruz. Hazirliklarimizi tamamladik. Gun saymaya basladik ☺☺
benım kalca kemıklerım agrıyor :/ sol tarafıma agı grdı 2 gun surdu . gecen pazrtesı ultrason yaptılar 2 kere bakıldı cocugu rahatsz ettı heralde . ama goz goze geldık gozlerını acıp kapatıyor harıkaaa bı duyguydu dogunca nasıl olur kım bılır bnm ılk bebegımMerhabalar benimde 2 kasimda ikinci oğlum dünyaya gelecek inşallah. Bütün hazirliklarim tamam tek eksiğimiz oglum. Biran önce dogsada kucagima alsam.Sürekli rüyamda oğlumu görüyorum. Yalnız arkadaslar benim son 1 haftadir ara ara sancim oluyo özellikle göbek cevresinde sürekli ağrım var sizlerinde böyle oluyo mu?
allah hepımızze hayrlı dogumlar nasıp etsın. sagsalım bı kucagımıza alsak gunu gectım dakıka sayıyorummmmmerhaba benimde inş. kasımda ikinci oğlum gelicek. Bugün kıyafetlerini yıkadım astım bende başka da bişey yapmadım şimdilik.
Allah sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallahbenım kalca kemıklerım agrıyor :/ sol tarafıma agı grdı 2 gun surdu . gecen pazrtesı ultrason yaptılar 2 kere bakıldı cocugu rahatsz ettı heralde . ama goz goze geldık gozlerını acıp kapatıyor harıkaaa bı duyguydu dogunca nasıl olur kım bılır bnm ılk bebegım
ewı bn temzledım rahatladım suan sadece arabası ve pusetı kaldı bebeısımı beklıyrum artıkkkkkGunaydin merhaba benimde 6 kasimda oğlum olucak insallah hersey yolunda gorunuyo bizdaha besigi bile yeni aldik daha alicam şeyler çok doğum çantası bile hazirlama dim sugan yavaş yavaş evi temizliyorum oglusum temiz eve gelsin diye Allah kucamiza almayi nasip eder insalah
kasımın 9 u gozukuyor. hersey hazr bı pusetı arabası kaldı bn 31 haftalıkken btrdım temzlık vs. bebek ıcın gereklı seylerı canta hazr bklıyooor oglusumuSenin kasımın kaçı canım senin hazırım herseyi
amın ınsallah hepımızın :)Allah sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Ben dah yeni yikadim utuledim koydum bu hafta hazirliycam bende cantayi bende araba ve puseti ni almadım bebis nasıl kaç Külo suanewı bn temzledım rahatladım suan sadece arabası ve pusetı kaldı bebeısımı beklıyrum artıkkkkk
benım braz gerıden gelıyor yaaa. yurtdısındayım bn canada dgum yapıcam. burda gecen pzrtesı bakıldı kac haftalık olmasına ragmen bır ultrasonda 1680 cıktı dgerını hastanede yaptrdım o gun ıcınde 1918 cıktı kac kılo ınan anlamadım yanı . ama haftasına gore dr sorun yok dıyo ama bnce gerı de kılosu yanı...Ben dah yeni yikadim utuledim koydum bu hafta hazirliycam bende cantayi bende araba ve puseti ni almadım bebis nasıl kaç Külo suan
inş. canım cümlemize. saglıkla doğsunlar inş.allah hepımızze hayrlı dogumlar nasıp etsın. sagsalım bı kucagımıza alsak gunu gectım dakıka sayıyorummmm
sen tamamladın mı canm esyaları falaninş. canım cümlemize. saglıkla doğsunlar inş.
Anliyamiyolar canım merak etmebenım braz gerıden gelıyor yaaa. yurtdısındayım bn canada dgum yapıcam. burda gecen pzrtesı bakıldı kac haftalık olmasına ragmen bır ultrasonda 1680 cıktı dgerını hastanede yaptrdım o gun ıcınde 1918 cıktı kac kılo ınan anlamadım yanı . ama haftasına gore dr sorun yok dıyo ama bnce gerı de kılosu yanı...
canım benim 2. bebişim inş. genelde herşeyim ilkinden var hazır. sadece hastane çıkışı aldım puseti ana kucağı falan hep hazır. sadece çantaya yerleştirme durumu var ona da erken daha diye başlamadım. kıyafetleri yıkadım hazır da.sen tamamladın mı canm esyaları falan
Ayyyy masallahhh bitmis sayilirr normal dogum mu??Kasimda degil dogumum ama yine de yazayim ☺ rabbim nasip ederse ekim 15 den sonra oglusumuza kavusacagiz. Calisiyordum dogum iznine ayrildim evde ilk gunum cok mutluyum ☺ agrilar sizilar var ama idare ediyoruz. Hazirliklarimizi tamamladik. Gun saymaya basladik ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?