Mayisin ilk haftasi insallhhh:))) bn su 3ayi hayırlısıyla atlatayim da:))))senın ne zamn doguyor irem_
oyyyyyy ınsallahh yaaa. bız doguralım sana anlatırız tecrubelerımızıMayisin ilk haftasi insallhhh:))) bn su 3ayi hayırlısıyla atlatayim da:))))
Bn 1yildr arastriyirm ilikijin gecen sene 2.ay kalp durduda.suprzdi ztn folik asitde kullnmiordum oncesinde kanama wardiazaz smdi 2..5ay iyi masallh kanamada yok 1yildr folik kullandmoyyyyyy ınsallahh yaaa. bız doguralım sana anlatırız tecrubelerımızıben son ay buraya uye oldum sen ılk aylarda grmıssın ne gzel herseyı daha ıyı ogrenıyosun burda gercekten
Seyda yaaa bnde hc sivilce çıkmadı erkek belitileri ne oldu sndeee:)) esim erkkrk dio herkes erkk dio ki hc farketmz:)))oyyyyyy ınsallahh yaaa. bız doguralım sana anlatırız tecrubelerımızıben son ay buraya uye oldum sen ılk aylarda grmıssın ne gzel herseyı daha ıyı ogrenıyosun burda gercekten
hadı yaaa cok gecmıs olsun uzuldum canm.Bn 1yildr arastriyirm ilikijin gecen sene 2.ay kalp durduda.suprzdi ztn folik asitde kullnmiordum oncesinde kanama wardiazaz smdi 2..5ay iyi masallh kanamada yok 1yildr folik kullandm
benım hc bulantım kusmam ws olmadı sıwlce bnde ergenlıkte de cıkmadı ıcıın hamılelıkte de ayrıca brsey yasamadım o knuda. bnm karnım one degılde yana dogruydu herkes kız dedı ama bn erkek dedım en basından berı we erkek cıktı. yanı bnde erkek ıcın belırlı ozellıık olan bulantı kusma olmamasıydı.weee 20 kılo aldımmmSeyda yaaa bnde hc sivilce çıkmadı erkek belitileri ne oldu sndeee:)) esim erkkrk dio herkes erkk dio ki hc farketmz:)))
Aaa KEsin bnde kilo cok aliriMM WALla yaa:))) bnm bisi dogMuo kiZ doguyordu Ilk suan belirsiz im ya:) hic de farktmz ztnn:)benım hc bulantım kusmam ws olmadı sıwlce bnde ergenlıkte de cıkmadı ıcıın hamılelıkte de ayrıca brsey yasamadım o knuda. bnm karnım one degılde yana dogruydu herkes kız dedı ama bn erkek dedım en basından berı we erkek cıktı. yanı bnde erkek ıcın belırlı ozellıık olan bulantı kusma olmamasıydı.weee 20 kılo aldımmm
saglıklı olsun da cok da onemlı degıl cnm ya bnm ruyalarıma grmıstı sende yok mu oyle seylerAaa KEsin bnde kilo cok aliriMM WALla yaa:))) bnm bisi dogMuo kiZ doguyordu Ilk suan belirsiz im ya:) hic de farktmz ztnn:)
Kasim erkegi zordur yaa allh kolaylık versinAaa KEsin bnde kilo cok aliriMM WALla yaa:))) bnm bisi dogMuo kiZ doguyordu Ilk suan belirsiz im ya:) hic de farktmz ztnn:)
Rüyama arkadasiminbebeginugordym bnmmis gb kiz webeyaz gymis tulumu.bilinc alti heralde:)Kasim erkegi zordur yaa allh kolaylık versin)))
Rüyama arkadasiminbebeginugordym bnmmis gb kiz webeyaz gymis tulumu.bilinc alti heralde:)
erkekler genelde kızlara daha duskun oluyor ewet . ama bnm esım erkege de cok sewndı. saglıklı olsun da . kızda ıstyrum ama bn sırf cıcı elbseler gydrmek ıcınnnnnnnInsallah erkekte olur da kiz olunca dha kolay anlarim die düşünüyorum:) walla esimde hc frktmz dio ama icinden kiz olsa dha sewinck bnce:)
Onlarin taraf hep erkk kardesi erkek ondandir. Aman ina cicuk olsunda hc frktmz:))))erkekler genelde kızlara daha duskun oluyor ewet . ama bnm esım erkege de cok sewndı. saglıklı olsun da . kızda ıstyrum ama bn sırf cıcı elbseler gydrmek ıcınnnnnnn
27 iki yildr.sen?bu arada yasın nedır nezamndr ewlısın canm
anladım canmOnlarin taraf hep erkk kardesi erkek ondandir. Aman ina cicuk olsunda hc frktmz:))))
Seninde ilk o zmn:)))22 yasındayım 2015 hazıran ewlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?