2016 kasım erkek anneleriiiii

Mayisin ilk haftasi insallhhh:))) bn su 3ayi hayırlısıyla atlatayim da:))))
oyyyyyy ınsallahh yaaa. bız doguralım sana anlatırız tecrubelerımızı ben son ay buraya uye oldum sen ılk aylarda grmıssın ne gzel herseyı daha ıyı ogrenıyosun burda gercekten

oyyyyyy ınsallahh yaaa. bız doguralım sana anlatırız tecrubelerımızı ben son ay buraya uye oldum sen ılk aylarda grmıssın ne gzel herseyı daha ıyı ogrenıyosun burda gercekten
Bn 1yildr arastriyirm ilikijin gecen sene 2.ay kalp durduda.suprzdi ztn folik asitde kullnmiordum oncesinde kanama wardiazaz smdi 2..5ay iyi masallh kanamada yok 1yildr folik kullandm

Seyda yaaa bnde hc sivilce çıkmadı erkek belitileri ne oldu sndeee:)) esim erkkrk dio herkes erkk dio ki hc farketmz:)))

Bn 1yildr arastriyirm ilikijin gecen sene 2.ay kalp durduda.suprzdi ztn folik asitde kullnmiordum oncesinde kanama wardiazaz smdi 2..5ay iyi masallh kanamada yok 1yildr folik kullandm
hadı yaaa cok gecmıs olsun uzuldum canm. dıkkat et kendıne lutfen allah ıu bebegını bagsslasın sana esıne canm bnm

Seyda yaaa bnde hc sivilce çıkmadı erkek belitileri ne oldu sndeee:)) esim erkkrk dio herkes erkk dio ki hc farketmz:)))
benım hc bulantım kusmam ws olmadı sıwlce bnde ergenlıkte de cıkmadı ıcıın hamılelıkte de ayrıca brsey yasamadım o knuda. bnm karnım one degılde yana dogruydu herkes kız dedı ama bn erkek dedım en basından berı we erkek cıktı. yanı bnde erkek ıcın belırlı ozellıık olan bulantı kusma olmamasıydı.weee 20 kılo aldımmm

Aaa KEsin bnde kilo cok aliriMM WALla yaa:))) bnm bisi dogMuo kiZ doguyordu Ilk suan belirsiz im ya:) hic de farktmz ztnn:)

Insallah erkekte olur da kiz olunca dha kolay anlarim die düşünüyorum:) walla esimde hc frktmz dio ama icinden kiz olsa dha sewinck bnce:)

Insallah erkekte olur da kiz olunca dha kolay anlarim die düşünüyorum:) walla esimde hc frktmz dio ama icinden kiz olsa dha sewinck bnce:)
erkekler genelde kızlara daha duskun oluyor ewet . ama bnm esım erkege de cok sewndı. saglıklı olsun da . kızda ıstyrum ama bn sırf cıcı elbseler gydrmek ıcınnnnnnn

erkekler genelde kızlara daha duskun oluyor ewet . ama bnm esım erkege de cok sewndı. saglıklı olsun da . kızda ıstyrum ama bn sırf cıcı elbseler gydrmek ıcınnnnnnn
Onlarin taraf hep erkk kardesi erkek ondandir. Aman ina cicuk olsunda hc frktmz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…