2016 kasım erkek anneleriiiii

Sen iyi dayaniyosun Allah kabul etsin bn tutamıyorum yaaa wala çok acıkıyorum nasi yapiyosun

Yavv arkadaşlar bana bildirimler cok gec geliyo. O yüzden soohbetlere katılmıyorum kusura bakmayın.
Hamdolsun Yaradana özürsüz kusursuz verdi. Kuzularımızın hep bal özü

Hamdolsun Yaradana özürsüz kusursuz verdi. Kuzularımızın hep bal özü
Ben de normalde cok acikirim ama havalarinda serin gitmesinin etkisi vr heralde. Birde allah sabrini veriyo sanırım. Oruc degilde sıpa cok yoruyo beni. Bende emziriyorum ama oruc tuttugum icin sütüm kesilmek üzere aralıklı olarak oruc tutmayi düşünüyorum

Kızlar selam bugün burası çok sessiz. Lütfen bana şans dileyin.

Bugün blw ye resmen başladık. Baktım kendi kendine fileli meyve emziğine muz haşlanmış havuç yada erişte yiyor. Sabah kahvaltısında kendisine şans tanıdım fena değildi. Biraz kustu bi ara ama iyidi.

Canım ne demek istedini ben anlamadim

eyyy ahali bebişler dogdu. kimseden ses cıkmıyo. nerelerdesiniz yaa. neler yapıyorsunuz. bebişler nasıllar bakalım. benimkini hiç sormayın tam bi afacan. nerde yaramazlık var benimki orda. artık yürüuoruz biz. 10 tane de dişimiz var. sizinkiler ne durumda bakalım

Bencede ya herkes kayboldu bizde ayni 10 aylikken yürüdük evin ıcine hiç biyer kalmiyo karışmadık kardesde geliyo 5 aylik hamileyim

Bencede ya herkes kayboldu bizde ayni 10 aylikken yürüdük evin ıcine hiç biyer kalmiyo karışmadık kardesde geliyo 5 aylik hamileyim
Aaaa cok sevindim canım allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Ikisi de küçük olacagi için bakmak zor olur ama allah sabrini veriyo gercekden. Cinsiyeti belli mi bebişin

Slm cnm bizim ufaklik ta yasinda yurudu. Simdi biz meme birakma savasi veriyoruz. Gece cok fazla uyanmaya basladigi icin memeden kesmeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…