senın pekı kac kılo bebısınAnliyamiyolar canım merak etme
oyyyyy masallah sen deneyımlısıın ne guzell bu arada 1. nın ve dogacak olanın ısmı nedır?canım benim 2. bebişim inş. genelde herşeyim ilkinden var hazır. sadece hastane çıkışı aldım puseti ana kucağı falan hep hazır. sadece çantaya yerleştirme durumu var ona da erken daha diye başlamadım. kıyafetleri yıkadım hazır da.
33 hafta 5 günlükken 2 bucuktu canimsenın pekı kac kılo bebısın
harrıkaaaa masallah ona yaaa ısmı nedr pekı??33 hafta 5 günlükken 2 bucuktu canim
Ali deniz inşallah seninkiharrıkaaaa masallah ona yaaa ısmı nedr pekı??
uygar batın olucak ınsallah :) anneısnın kuzusuuuuuu o yaaaaa bı dogsaaa :)))Ali deniz inşallah seninki
Bişey kalmadı hayirlisiyla 1 ayda geçer binicik binicik ellerini severiz artikuygar batın olucak ınsallah :) anneısnın kuzusuuuuuu o yaaaaa bı dogsaaa :)))
Canim masallah uzandigim zaman ve bir seyler yedigimde kipir kipir. Benim kuzum yan yatiyormus karnimda kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda. Canimi cok acitiyor bazen. Acitsa da insani mutlu ediyor iste. Saglikla kucagimiza alalim insallah ☺bol bol yatalım sımdıden bugunlerımızı cok arıcaz bence :) bu ara bzımkı de bı wuruyo bı yawaslıyo naptıgı ıcerde kayıp sende nasıll sureklı bı oynama durumu wr mı?
ayyyyy ewettttt yAAAAAA wala son zamnalar hc gecmıyorBişey kalmadı hayirlisiyla 1 ayda geçer binicik binicik ellerini severiz artik
acıtsın tabı yaa bebıslerımız en degerlılerımız bızım :)Canim masallah uzandigim zaman ve bir seyler yedigimde kipir kipir. Benim kuzum yan yatiyormus karnimda kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda. Canimi cok acitiyor bazen. Acitsa da insani mutlu ediyor iste. Saglikla kucagimiza alalim insallah ☺
Canim bebegimin durusu cok ters ve ben bobrekkten sorun yasadim stent takildi. O yuzden buyuk ihtimal sezeryan doktorumla konustum 17 ekime bekliyoruz tabi bizimki erkenci davranip gelmek istemezseAyyyy masallahhh bitmis sayilirr normal dogum mu??
ama arası cok yok kı dogsa da brsey olmazzCanim bebegimin durusu cok ters ve ben bobrekkten sorun yasadim stent takildi. O yuzden buyuk ihtimal sezeryan doktorumla konustum 17 ekime bekliyoruz tabi bizimki erkenci davranip gelmek istemezse
bu arada gecmıs olsun canmCanim bebegimin durusu cok ters ve ben bobrekkten sorun yasadim stent takildi. O yuzden buyuk ihtimal sezeryan doktorumla konustum 17 ekime bekliyoruz tabi bizimki erkenci davranip gelmek istemezse
Haydi hayırlısı cnmmm kurkma sakinCanim bebegimin durusu cok ters ve ben bobrekkten sorun yasadim stent takildi. O yuzden buyuk ihtimal sezeryan doktorumla konustum 17 ekime bekliyoruz tabi bizimki erkenci davranip gelmek istemezse
Sagol canim benim. 1.5 ay oldu takilali. Erken dogum riskim oldu.bebegim 1 kg ilk takildiginda. Ilk takilan stent cikti. Tekrar stent takildi. Cok sukur o gunleri atlattik. Stent takilanlarda erken dogum riski hep var. Her an her sey olabilir. Olsada cok sukur bebegim buyudu ☺bu arada gecmıs olsun canm
Ay bosweesene o zaman yirtmissinn dogar gider artk inslalahhh darisi basimiza:)))Sagol canim benim. 1.5 ay oldu takilali. Erken dogum riskim oldu.bebegim 1 kg ilk takildiginda. Ilk takilan stent cikti. Tekrar stent takildi. Cok sukur o gunleri atlattik. Stent takilanlarda erken dogum riski hep var. Her an her sey olabilir. Olsada cok sukur bebegim buyudu ☺
Aynen cok sukur ☺☺☺ rabbim hepimize her seyin hayirlisini nasip etsin insallahAy bosweesene o zaman yirtmissinn dogar gider artk inslalahhh darisi basimiza:)))
artık dogsa da bebegın sag salım kucagına alırsın canm bnm dert etme ama cok canın acımıs bellı allah senın hepımızın yardımcısı olsun.Sagol canim benim. 1.5 ay oldu takilali. Erken dogum riskim oldu.bebegim 1 kg ilk takildiginda. Ilk takilan stent cikti. Tekrar stent takildi. Cok sukur o gunleri atlattik. Stent takilanlarda erken dogum riski hep var. Her an her sey olabilir. Olsada cok sukur bebegim buyudu ☺
senın ne zamn doguyor irem_Ay bosweesene o zaman yirtmissinn dogar gider artk inslalahhh darisi basimiza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?