2016 kasım erkek anneleriiiii

oyyyyy masallah sen deneyımlısıın ne guzell bu arada 1. nın ve dogacak olanın ısmı nedır?

bu arada sze brsey sorucam arkadslr benım bebek hep sag da tekmelerdı hc sola wurmazdı ultrason sonrası hep sola wuruyo artıkbıde kasıklarıma dogru dondu mu naptı anlamadım ben canmı acıtıyor

bol bol yatalım sımdıden bugunlerımızı cok arıcaz bence :) bu ara bzımkı de bı wuruyo bı yawaslıyo naptıgı ıcerde kayıp sende nasıll sureklı bı oynama durumu wr mı?
Canim masallah uzandigim zaman ve bir seyler yedigimde kipir kipir. Benim kuzum yan yatiyormus karnimda kafasi sag tarafimda ayaklari sol tarafimda. Canimi cok acitiyor bazen. Acitsa da insani mutlu ediyor iste. Saglikla kucagimiza alalim insallah ☺

acıtsın tabı yaa bebıslerımız en degerlılerımız bızım :) kurban olsun annesı onun ayaklarınaaaaaaa

Ayyyy masallahhh bitmis sayilirr normal dogum mu??
Canim bebegimin durusu cok ters ve ben bobrekkten sorun yasadim stent takildi. O yuzden buyuk ihtimal sezeryan doktorumla konustum 17 ekime bekliyoruz tabi bizimki erkenci davranip gelmek istemezse

bu arada gecmıs olsun canm
Sagol canim benim. 1.5 ay oldu takilali. Erken dogum riskim oldu.bebegim 1 kg ilk takildiginda. Ilk takilan stent cikti. Tekrar stent takildi. Cok sukur o gunleri atlattik. Stent takilanlarda erken dogum riski hep var. Her an her sey olabilir. Olsada cok sukur bebegim buyudu ☺

Ay bosweesene o zaman yirtmissinn dogar gider artk inslalahhh darisi basimiza:)))

artık dogsa da bebegın sag salım kucagına alırsın canm bnm dert etme ama cok canın acımıs bellı allah senın hepımızın yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…