2016 kasım erkek anneleriiiii

Pazartesi koyalım mı kızlar ne dersiniz çoğunluk olsun ki hepimizinkini gorelik yorum yazıiiinnnnn aciilll
Ayy masallah şeyda bu cok tatlı ama yerim ben bunu. Rabbim uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah. Sıpamı uyutayim da bende koyarım. Tüm gün uyumuyo. Uyku düzeni cok bozuldu. Oruclu oruclu cileden çıkarıyor beni

Hepinizin bebislerine masallah pek tatlilar... sirf bebiklerinizi gorebilmek icin bekledm p.tesiyi :) masallah kuzulara

Sağol canım sende alırsın insallah kucağına geçen sene bizde bekliyorduk doğdu da yaramazlık bile yapiyo sipa
Ay insallah :) bende kasimda kucagima alicm insallah. Yapsinlar yaramazlik bidaha cocuk olmicaklar yaa keske diyorm bende kucukken daha fazla yaramazlik yapabilseydim :)

Ayyyy hepinizin k çok tatlı aman allahimmmmm yerim ben bunları yaaaaa masallahh nazar değmesin sizlere tosun paşalar sizi ben oruç tutamıyorum ya tek bakiyorum hem emiyo hala daha hemde dayanamıyorum kızlar yaaa nasi yapcam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…