Sabah 6 da uyaniyo akşam 9 da uyuyo gündüz de 1,2 saat toplamda ehh işte idare eder. Sabah erken kalkması mahwediyorSağol canım hiç birimizin bebeğine bişey olmasin inşallah uyku düzeni nasıl bebisin
Aynen benimkide öyle sabah erkenden ayaktaSabah 6 da uyaniyo akşam 9 da uyuyo gündüz de 1,2 saat toplamda ehh işte idare eder. Sabah erken kalkması mahwediyor
Mansallah tatlım benim buyumusBenim.bebis bu kizlarrr
Aynen benimkide öyle sabah
Ayy masallah şeyda bu cok tatlı ama yerim ben bunu. Rabbim uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah. Sıpamı uyutayim da bende koyarım. Tüm gün uyumuyo. Uyku düzeni cok bozuldu. Oruclu oruclu cileden çıkarıyor beniPazartesi koyalım mı kızlar ne dersiniz çoğunluk olsun ki hepimizinkini gorelik yorum yazıiiinnnnn aciilll
Oyy masallah buda cok tatli yaa. Bide sarışın sanırım. Rabbim uzun ömürler versin bahti güzel olsun insallahKızlar benim oglusumda bu
Mansallah ya bu da çok tatlı adıyla yasasin insallahTataaaaam! tanıştırayım kızlar benim küçük prensim Asrın Mustafa
Seninkide çok tatlı canım evet benimki sarışın renkli gözlü seninkide sarışın heraldeOyy masallah buda cok tatli yaa. Bide sarışın sanırım. Rabbim uzun ömürler versin bahti güzel olsun insallah
Maşallah pek tatlı ismi ne?Benim.bebis bu kizlarrr
Sağol canım sende alırsın insallah kucağına geçen sene bizde bekliyorduk doğdu da yaramazlık bile yapiyo sipaHepinizin bebislerine masallah pek tatlilar... sirf bebiklerinizi gorebilmek icin bekledm p.tesiyi :) masallah kuzulara
O yanaklara bal mı birikmiş? Maşallah kuzuyaKızlar benim oglusumda bu
Ay insallah :) bende kasimda kucagima alicm insallah. Yapsinlar yaramazlik bidaha cocuk olmicaklar yaa keske diyorm bende kucukken daha fazla yaramazlik yapabilseydim :)Sağol canım sende alırsın insallah kucağına geçen sene bizde bekliyorduk doğdu da yaramazlık bile yapiyo sipa
O yanaklari hep isiriyoruz zatenO yanaklara bal mı birikmiş? Maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?