2016 kasım erkek anneleriiiii

Nasılsınız kizlarrr??
Iyiyiz canım bizde dış sorunu var ama emeklemegi düşünmüyor yüz üstü yatmayi sevmiyo zaten ama benimki yurutecde gidiyo 10 gündür evde öyle arkamda halilari kaldırdım ben nereyi gidersem geliyor siz nasılsınız

Ahahaha bn bayrama emeklesin istiyorum yaaa gezmelere gdicez artık sabırsızlanıyorum dil çıkarmayı öğrendi şebek

Hayırlı geceler hayırlı sahurlar herkese. Biz sahur yemegi hazirlamakla mesguluz. Şebeğimi de yeni uyuttum. Bizimki diş çıkardı simdi emekliyo. Bu arada nasıl oldu anlamadım grip ateş öksürük derken bronsit oldu kuzum. Hastaliklarla boğuşuyoruz tüm bunlara ragmen cok şükür enerjimiz yerinde herkese öpücük atıyor sıpa

Maşallahhhh ona yaaaaa annesi hayırlı sahurlar size canm

Canım geçmiş olsun daha önce hiç duymadım sen başka bir dr a daha mı gösteren yada sağlık ocağında ki aile hekiminize fln.

Ne guzel 2016da konusmaya baslamissinz smdi bebekleriniz yaninizda masallah :) bizimkide onumzdeki kasimin ilk haftasi insallah kucagmzda olur :)

Canım geçmiş olsun daha önce hiç duymadım sen başka bir dr a daha mı gösteren yada sağlık ocağında ki aile hekiminize fln.
Bize de öyle brsey denmedi. Ama duydum kendi kendisine geçiyormuş diye ama takip ettir canm önemli brsey olmasın ihmal etme bu pediatri ye götür eğer kafan karıştıra dha iyi olur

Maşallahhhh ona yaaaaa annesi hayırlı sahurlar size canm
Canım ya aklıma ne geldi gece gece. Hep birbirimizin bebeklerini merak ediyorduk ya sadece 1 günlüğüne bebeklerimizin resmini profil resmi yapsak ne dersiniz. Baska türlü görecegimiz yok zaten. Ben cok merak ediyorum bebisleri yaa

Bana uyaar güzel fkir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…