Iyiyiz canım bizde dış sorunu var ama emeklemegi düşünmüyor yüz üstü yatmayi sevmiyo zaten ama benimki yurutecde gidiyo 10 gündür evde öyle arkamda halilari kaldırdım ben nereyi gidersem geliyor siz nasılsınızNasılsınız kizlarrr??
Ahahaha bn bayrama emeklesin istiyorum yaaa gezmelere gdicez artık sabırsızlanıyorum dil çıkarmayı öğrendi şebekEmekleyince daha zor diyorlar sürekli peşlerinden koşarız artık :))
Bizimkinin hiç emekleme çabası yok ama ayakta duruyor yaslanarak. Babası emeklemeden yürümüş belki bizimki de öyle olur. Şu yaz tatili geçse de öyle emeklesin yoksa tatilim çok zor olacak
Maşallahhhh ona yaaaaa annesi hayırlı sahurlar size canmHayırlı geceler hayırlı sahurlar herkese. Biz sahur yemegi hazirlamakla mesguluz. Şebeğimi de yeni uyuttum. Bizimki diş çıkardı simdi emekliyo. Bu arada nasıl oldu anlamadım grip ateş öksürük derken bronsit oldu kuzum. Hastaliklarla boğuşuyoruz tüm bunlara ragmen cok şükür enerjimiz yerinde herkese öpücük atıyor sıpa
Canım geçmiş olsun daha önce hiç duymadım sen başka bir dr a daha mı gösteren yada sağlık ocağında ki aile hekiminize fln.Kızlar merhaba nasılsınız ya bişey sorucam bugün doktora gittik ama 5 aydır gittiğimiz çocuk doktoruna değil çünkü izine ayrıldı onun yerine başka doktira gittik oda kalbini dinledi çok az üfurum duydum dedi ama öbür doktor hiç bişey dememisti 5 ay dır kafam takıldı bebeklerde oluyomus zaten sizede bişey dediler hic
Canim götürdüm yok dedi bişey doktorCanım geçmiş olsun daha önce hiç duymadım sen başka bir dr a daha mı gösteren yada sağlık ocağında ki aile hekiminize fln.
Kendi Dr unuz ne zmn dönecekmiş. 10 gün içinde fln ise kontrol kaydı ile ona göster .Diğer dr bunu dedi diye söyle emin olmak istiyorum de üstüne basa basa. Olmadı ultrason ile fln baksınlarCanim götürdüm yok dedi bişey doktor
Hayırlı olsun canm.ilk bebeğin mı .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinNe guzel 2016da konusmaya baslamissinz smdi bebekleriniz yaninizda masallah :) bizimkide onumzdeki kasimin ilk haftasi insallah kucagmzda olur :)
Bize de öyle brsey denmedi. Ama duydum kendi kendisine geçiyormuş diye ama takip ettir canm önemli brsey olmasın ihmal etme bu pediatri ye götür eğer kafan karıştıra dha iyi olurCanım geçmiş olsun daha önce hiç duymadım sen başka bir dr a daha mı gösteren yada sağlık ocağında ki aile hekiminize fln.
Canım ya aklıma ne geldi gece gece. Hep birbirimizin bebeklerini merak ediyorduk ya sadece 1 günlüğüne bebeklerimizin resmini profil resmi yapsak ne dersiniz. Baska türlü görecegimiz yok zaten. Ben cok merak ediyorum bebisleri yaaMaşallahhhh ona yaaaaa annesi hayırlı sahurlar size canm
Evet canm sagol :)Hayırlı olsun canm.ilk bebeğin mı .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana uyaar güzel fkirCanım ya aklıma ne geldi gece gece. Hep birbirimizin bebeklerini merak ediyorduk ya sadece 1 günlüğüne bebeklerimizin resmini profil resmi yapsak ne dersiniz. Baska türlü görecegimiz yok zaten. Ben cok merak ediyorum bebisleri yaa
Çok sevindim gözün aydın olsun canım!Canim götürdüm yok dedi bişey doktor
Neden olmasın!Pazartesi koyalım mı kızlar ne dersiniz çoğunluk olsun ki hepimizinkini gorelik yorum yazıiiinnnnn aciilll
Götürmüş göstermiş fundsh birşey yokmuş! Çok şükürBize de öyle brsey denmedi. Ama duydum kendi kendisine geçiyormuş diye ama takip ettir canm önemli brsey olmasın ihmal etme bu pediatri ye götür eğer kafan karıştıra dha iyi olur
Evet kalp hızlı çalıştığı için oluyomus 5 dakika dinledi yok bisey dedı olsa hemen duyulurmus zatenGötürmüş göstermiş fundsh birşey yokmuş! Çok şükür
Çok şükür gözün aydın çok sevindim tatlimEvet kalp hızlı çalıştığı için oluyomus 5 dakika dinledi yok bisey dedı olsa hemen duyulurmus zaten
Sağol canım hiç birimizin bebeğine bişey olmasin inşallah uyku düzeni nasıl bebisinÇok şükür gözün aydın çok sevindim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?