- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
Allah razı olsun canım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versinHayırlı olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım, Rabbim cümlemizin gönlüne göre versinHayırlı olsun inşallah![]()
Evet bende bozuluyor diye duydum ilk defa derken daha önce bu kadar yumurta döllenmiş miydiAllah bağışlasın canım oğlunu ben sayıya takilmadim ilk defa bu kadar dölleniyor hatta benim canım tek tupe 5 embriyoyu koymalarina sıkıldı çünkü çözülen embriyo tekrar dondurlmuyor diye okudum inşallah tutsun hayırlısı ile tek umudum tutması hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canım eğer pembe bi renkte ise yerleşme belirtisi olabilir.transferin kaçıncı günüBöyle beyaza yakın ama hafif pembe hafif kahverengi :/
Bende 10 dk uzanıp 5 dk geziniyorumben kullaniyorum canim geli koy 2 dakika uzan ve 15 dakika gez dedi doktorum bana
Kız ne bozulması bn emriyologla konuştum emriyolara genetik testi yapılacaktı bozulmasın diye oda dediki böyle bir bozulma olsa kim bunu riske alır öyle bişi yok içiniz rahat olsun demiştiEvet bende bozuluyor diye duydum ilk defa derken daha önce bu kadar yumurta döllenmiş miydi
Alla alla herkes farklı bi fikir sunduCnm kullanir kullanmaz 30 dakika yurume verdi bana doktorum.
Bak olumsuz düşünürsen olumsuz olur iyişeyleri getir aklına iyi düşünkü iyi olsun herşey canımBugun 3. Gun canim ne biliyim olumsuz dusunmek istemiyorum ama hep olumsuz olcak gibi sürekli dua ediyorum hakkimizda hayirlisi.
Benim test tarihim 3 aralık ama adet tarihim 31 ekim deİlaç kullandığımız için olmamamız gerek ilaclari bırakınca adet olunuyor bildiğim kadariyla
Dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerle geliceksinBayanlar yarın kan vericem bana dua edin
Bilmem ki her doktorun tarzi farkli sana doktorun nasil dediyse onu uygula bence vmm. pozitif hayirli sonuclar ins.Alla alla herkes farklı bi fikir sundu![]()
31 ekim ????Benim test tarihim 3 aralık ama adet tarihim 31 ekim de![]()
bana sadece alttan crinone jel verdi bir de size folik asit ya baska ilaclar yazCandle_89 canım biri alttan biri üstten doktor verdi
Bilmem ki her doktorun tarzi farkli sana doktorun nasil dediyse onu uygula bence vmm. pozitif hayirli sonuclar ins.
31 ekim ????![]()
Hayırlı olsun canımmmkizlar lusteyi kim duzenliyorsa beni de eklesin lutfen yas 27, test tarihim 2 aralik
Ben estrofem e devam ediyorum crinone jel coraspirin folik asit ve cleaxen iğne kan sulandırıcı iğne verdibana sadece alttan crinone jel verdi bir de size folik asit ya baska ilaclar yaz
Bende aynı ilaçları kullanıyorum canım hadi hayırlısı hakkımızda inşallahBen estrofem e devam ediyorum crinone jel coraspirin folik asit ve cleaxen iğne kan sulandırıcı iğne verdi
Aminnn inşallah rabbim hepimize nasip etsinBende aynı ilaçları kullanıyorum canım hadi hayırlısı hakkımızda inşallah
Allah güzel haberler vermeyi nasip etsinBayanlar yarın kan vericem bana dua edin