- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrarda mı çıkmadıKızlar mrb ben de yine test yaptım çıkmadı akşam kan testi yaptıracağım 9. günüm zaten çıkar olmadigi
benim 12 de toplandıArkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtalar toplanıyor ilk denemem bilgim yok yardımcı olurmusunuz
Yok canım ya olsa idrardada çıkardı 6. gün ebriyosu çünkü kızında transferden sonra 5. günde net çıkmıştı bu olmadı tutmadı eminimde yinede kanda baktirip kesilestirecegimidrarda mı çıkmadı
9 idrar için erken sanırım kanda çıkar inşallah hadi bakalım
Canım ben 7si başladım 15i çatlama iğnesini yaptım 17si toplandı ama kişiye göre değişir hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtalar toplanıyor ilk denemem bilgim yok yardımcı olurmusunuz
ay ne güzel...amin...Kızlar merhaba
Dün transferimin 9.günüydü..kan testi yaptırdım..82 çıktı!!!
Sanırım hamileyim
Ama geçmişte dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum..yarın tekrar kanda betaya bakılacak..
Umudumuzu kesmeyelim kızlar..
Bu cuma gününde Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...
Bana da 5. Gün koyuldu kalani ertesi gün donduracagim dedi. Koydugundan daha dayanıklı olmasi gerekiyor ki çözüldüğünde yüzde beş kalitesi dusebiliyormusSaol canım bilgilendirdiğin için insallah geriye kalanlarda gelişir. Peki senin durum ne test günün ne zaman.
Daha önce kaybı olanlara yada pıhtılaşması olanlara veriliyor canım. Banada daha önce kaybım olduğu için verdi meselaKızlar bana coraspin vermedi doktor folik asite devam progestan fitil birde dusuk engellemek icin bir igne. Kan sulandirici ne icin veriyolar aksine zarar vermezmiki
Anladım canım sağol bilgilendirdigin için.Daha önce kaybı olanlara yada pıhtılaşması olanlara veriliyor canım. Banada daha önce kaybım olduğu için verdi mesela
heyy yalnız değilsin..5. gün embriyosu şu an pgt incelemede ve sadece bitanecik...İnşallah sağlıkla gelirse bende o dönemde transfer olacağım. Herşey güzel olacak inşallah...Aralik ayinda dondurulmus blast tek ben olacagim galiba ? Ben sonuc alana kadar kimse de kalmiyor :) Olsun guzel haberleriniz gelsin yeter![]()
Canim belirtilerin nasildi ?Kızlar merhaba
Sanırım hamileyim
Ama geçmişte dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum..yarın tekrar kanda betaya bakılacak..
Hayırlı olsun canım 9.güne göre değerin çok güzel ikiz olabilir bence eğer 2 tane transferin varsaKızlar dün 9. Günüm du kan verdim değer 149 ...sırada yarınki test ve sonra inşallah kalp atışı var inşallah bu kez sonuna kadar gider bebegimi kucağıma alırım .Rabbim bena ve buradaki herkese nasip eylesin ..
Korkma canım bi arkadaşında 10.gün bu civarda çıktı test sonucu şimdi 14 haftalık oldu bence pozitif ol tadını cikarKızlar merhaba
Sanırım hamileyim
Canım belirtin var mıydı kaçıncı gün embriyosuKızlar dün 9. Günüm du kan verdim değer 149 ...sırada yarınki test ve sonra inşallah kalp atışı var inşallah bu kez sonuna kadar gider bebegimi kucağıma alırım .Rabbim bena ve buradaki herkese nasip eylesin ..
Saol canım evet 2 emriyo ama benim daha önceki ikiz gebeliğimde 9.gün 286 cikmisti bu biraz düşük ama olsun sağlıklı olsun da tek çift farketmezHayırlı olsun canım 9.güne göre değerin çok güzel ikiz olabilir bence eğer 2 tane transferin varsa
Arkadaşım bu civarda çıkmıştı 2 taneydiSaol canım evet 2 emriyo ama benim daha önceki ikiz gebeliğimde 9.gün 286 cikmisti bu biraz düşük ama olsun sağlıklı olsun da tek çift farketmez