2016 Kasım tüp bebek

Insallah canim benim daha 1ay ertelediler cünkü cok yumurta toplaninca ohss riski büyük müs o yüzden transver birdaki ay olcak sende 9tane toplanmis agrin fazlamiydi bana cok yumurta cok agri dediler suan nasilsin toplama islemden sonra neler yasadin
Canım uyandığımda ağrı vardı iğne yaptılar geçti ağrım yok batıyor oturup kalkarken hatta bugün bütün evi sildim supurfum az yumurta olunca sıkıntı yok ilkinde de böyle olmuştu

İnşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun... bakalım tüp bebek sürecinde kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyo insan... değer katlanacak mı kalp atışı olacak mı diye düşünüp duruyosun
Aynen bende aynı dusuncedeyim olsa bile kimseye söylemeyi düşünmüyorum 3 ayı doldurana kadar

TE="yah2015, p49033580, 5985"]Kızlaaaar hcg 147 :anneadayı: Rabbim e çok şükürler olsun, ne hissedeceğimi bilmiyorum. Dileyen içinden geçiren duasını eden herkese nasip etsin:dua:[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım çok sevindim.inşallah hepimizin böyle yazması kısmet olur

Kızlaaaar hcg 147 :anneadayı: Rabbim e çok şükürler olsun, ne hissedeceğimi bilmiyorum. Dileyen içinden geçiren duasını eden herkese nasip etsin:dua:
Masallah inşallah katlanarak devam eder ve kucağına da almayı nasip eder kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün.bi De belirtin varmiydi

Gözün aydın canım hayırlı olsun

TE="yah2015, p49033580, 5985"]Kızlaaaar hcg 147 :anneadayı: Rabbim e çok şükürler olsun, ne hissedeceğimi bilmiyorum. Dileyen içinden geçiren duasını eden herkese nasip etsin:dua:
Hayırlı olsun canım çok sevindim.inşallah hepimizin böyle yazması kısmet olur[/QUOTE]

Masallah inşallah katlanarak devam eder ve kucağına da almayı nasip eder kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün.bi De belirtin varmiydi
Kızlar çok teşekkür ederim, beşinci gün embriyosu, bugün transfer sonrası dokuzuncu gündü, belirtim olmadı diyebilirim hatta olumsuz olacak kesin diyerek kan verdim. İki yıldır istiyorduk ve birçok belirti sayfası okudum netten. Hiç gereği yokmuş, elinizden geldiğince başka şeylerle ilgilenin kafanızı rahatlatın. Başka sorunuz olursa cevaplarım şu anda çok şaşkınım

Hayırlı olsun canım çok sevindim.inşallah hepimizin böyle yazması kısmet olur

Kızlar çok teşekkür ederim, beşinci gün embriyosu, bugün transfer sonrası dokuzuncu gündü, belirtim olmadı diyebilirim hatta olumsuz olacak kesin diyerek kan verdim. İki yıldır istiyorduk ve birçok belirti sayfası okudum netten. Hiç gereği yokmuş, elinizden geldiğince başka şeylerle ilgilenin kafanızı rahatlatın. Başka sorunuz olursa cevaplarım şu anda çok şaşkınım[/QUOTE]
Öncelikle hayırlı olsun tek embriyo mu transfer edildi

Kızlar çok teşekkür ederim, beşinci gün embriyosu, bugün transfer sonrası dokuzuncu gündü, belirtim olmadı diyebilirim hatta olumsuz olacak kesin diyerek kan verdim. İki yıldır istiyorduk ve birçok belirti sayfası okudum netten. Hiç gereği yokmuş, elinizden geldiğince başka şeylerle ilgilenin kafanızı rahatlatın. Başka sorunuz olursa cevaplarım şu anda çok şaşkınım
Öncelikle hayırlı olsun tek embriyo mu transfer edildi[/QUOTE]
Teşekkürler canım, tek embriyo evet

Ayyyy şoktayım ya :) 428 çıktı 10. Günüm ama tabi şuanda katlanması çok önemli inşallah katlanır... babam sevindirtmedi bile durun bi ikinci üçüncü test çok önemli diye.... üç yıllık hasret Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Hayirli olsun cnm. 10. gunde 428 cok iyi iki embiryomu vardi cnm ikiz olabilir benim 12. gun 205 di . Rabbim tamamina erdirsin ins.

Hayirli olsun cnm. 10. gunde 428 cok iyi iki embiryomu vardi cnm ikiz olabilir benim 12. gun 205 di . Rabbim tamamina erdirsin ins.
Çok şükür canım çok teşekkür ederim inşallah 12. Günde katlanarak artar değerim :)) tek embriyo transfer edildi ikiz olduğunu zannetmiyorum :) sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da yeter

Merhaba annneler size birsey soracagım. Benim transferım 3 kasımda olmustu. Bugun keseyı gormek için gıttık ve şükür yolk sac kesesini gorduk doktor salı veta carsamba kalp atısı duyabılırız dedı ancak alttan muayene ettı. Alttan muayene keseye zarar verır mı hıc bılgım yok yardımcı olur musunuz

Merhaba annneler size birsey soracagım. Benim transferım 3 kasımda olmustu. Bugun keseyı gormek için gıttık ve şükür yolk sac kesesini gorduk doktor salı veta carsamba kalp atısı duyabılırız dedı ancak alttan muayene ettı. Alttan muayene keseye zarar verır mı hıc bılgım yok yardımcı olur musunuz
Erkn donemde hamileligin takibi icin genelde alttan muayene ediyor doktorlar. Gebelik ilerledikce karindan bakacaklardir.

Aynen öyle Rabbime emanet... Rabbim korusun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah... 5. Gün embriyosuydu :) bir toz zerreciği kadar bile olmazmış 5. Günde :) Rabbimin hikmeti ya
Peki transfer sonrasi neler yaptin canım? Ne yedin ne içtin nelere dikkat ettin

Back
X