Canım hayırlı olsun sen bayadır yoksun baktım hatta sana ben sevindimMerhaba kizlar cok sukur pozitifi gorduk Allah herkese kismet etsin hamile olan herkesinkini tamamina erdirsin benim progesteron hormonum olculdugunde 13 cikti doktor cironon jeli gunde uce cikardi ama igne vermedi yarin randevum var yarin sorarim ama benim gibi gunde uc tane kullanan var mi acaba
İnşallah canımmm saol aynen emeklerden korkuyorsun bakalım az kaldı aynen artık rabbimize sıgındıkCanım bende de vardı o korku ... çünkü çok emek veriyosun ve sonuçtan korkuyosun ama sonra şöyle kendimi rahatlattım ne olduysa benim hakkımda hayırlı olan oldu Rabbim sana sığındım diye dua ettim... ve rahatladım gerçekten sende öyle dua et Rabbim yardımcın olsun inşllah güzel haber alırsın inşallah
sen yeni opu oldun oldun ozaman. 12 dedigin aralik ayinda deme. hakkında hayırlı olur ins. genel olarak bende memnunum merkezden. benim suan transfer hazırlığın başladı kismetse araligin ilk haftası olucak transferBenimki ahmet zeki isik bende hergün telefonla haber aliyorum suan 14 tane embrio 1kalitede devam ediyor ben suan hastanedende doktordanda cok memnunum ama benim yerlestirme 12ayda olcak canim sende
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sıkıntı çekmeden hemen hamile kalırsınmerhaba bacılar. 2 ay önce normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik. iyi bir doktor arayışına girdik. bursa acıbadem şahin beyde karar kıldık. 22 kasımda adet oldum. 24ünde kontrole gittik ve puregona başladık 225 olarak. bugün 4 cüyü yapıcam işallah akşam 22:30 da. yarın kontrole gitcem bakalım ne durumda bizimkiler die. 2016yı anne olarak kapamak istiyorum bakalım bana şanslı gelcekmi bu yıl. dualarınızı esirgemeyin. ben dualarımsa ben ve evlat sahibi olmak isteyen her kadın die ediyorum sizlerde beni unutmayın lütfen
bu arada ilk denememiz daha. eşimin sperm sayısı ve hareketliliğ düşük benim herhangi bir problemim yok çok şükür
Hayirli olsun canim tedavin bende gecen sene aralik ayinda sahin beyde denedim fakat nasip olmadi adet olunca tekrar baslicam sahin beye.bu surede seni takip ederim insallah guzel sonuclar alirsinmerhaba bacılar. 2 ay önce normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik. iyi bir doktor arayışına girdik. bursa acıbadem şahin beyde karar kıldık. 22 kasımda adet oldum. 24ünde kontrole gittik ve puregona başladık 225 olarak. bugün 4 cüyü yapıcam işallah akşam 22:30 da. yarın kontrole gitcem bakalım ne durumda bizimkiler die. 2016yı anne olarak kapamak istiyorum bakalım bana şanslı gelcekmi bu yıl. dualarınızı esirgemeyin. ben dualarımsa ben ve evlat sahibi olmak isteyen her kadın die ediyorum sizlerde beni unutmayın lütfen
bu arada ilk denememiz daha. eşimin sperm sayısı ve hareketliliğ düşük benim herhangi bir problemim yok çok şükür
Evet pazartesi yapıldı bugun dr salıyı 1 diye say dedibenim de tek
pazartesi mi oldu transferin
Zaten p. Tesinden beri yapıyorum o yüzden çok yok söylediğini yaptım dazla bastırmadım morarmadı demekki bastırmıcaksın yaptıktan sonra ama çok feci yakıyoAma diğer morlukların geçene kadar anlayamazsın ki
Bak cidden bunu ilk defa duydum ve çok şaşırdım ciddenVar canım benim ilk tüp denemem dış gebelik oldu o yüzden bunda da aynı şey olacak diye çok korkuyorum
Bana bi haller oldu ya transfer işleminden sonra cidden kız toplama çıkarma bile yapamaz oldum acaba rahimle değilde beyine mi transfer yaptılar benimkız hkkatten cıldırmıssın kasım 31 degıl 30 çekiyor ,
vallahi balataları sıyırdık yaaa
Testi ne gün yapacaksin 10 mu 12 miEvet pazartesi yapıldı bugun dr salıyı 1 diye say dedi
Cift cizgi dogrumudurKizlar bugun 7. Gunum evde ovulasyon testi vardi
Clexan beni çok yakmıyoya çok çok az. Birde hıbor olsun eyvah eyvahZaten p. Tesinden beri yapıyorum o yüzden çok yok söylediğini yaptım dazla bastırmadım morarmadı demekki bastırmıcaksın yaptıktan sonra ama çok feci yakıyo
Bilmiyorum ki 10. Gün yaparım heralde bende sonra 12. Gün tekrarlarımTesti ne gün yapacaksin 10 mu 12 mi
O daha mı kötüClexan beni çok yakmıyoya çok çok az. Birde hıbor olsun eyvah eyvah
Yarın benimde 10. Gün ama ben 12 yi beklicem canım hadi güzel haberler getir5. Gun embriyosu benimkisi. Eski merkezimde 10. Gun test yapabilirsiniz demislerdi. Simdiki merkezde ise 12. Gun dediler. Yarin 10. Gun. Idrar testi yapicam sabah. Dualarinizi bekliyorum.
Kötüde kelime mi. Bir ay morluklarım geçmedi birde zıplıyodum resmen vurulduğumda.O daha mı kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?