2016 Kasım tüp bebek

Canım hayırlı olsun sen bayadır yoksun baktım hatta sana ben sevindim

İnşallah canımmm saol aynen emeklerden korkuyorsun bakalım az kaldı aynen artık rabbimize sıgındık

Benimki ahmet zeki isik bende hergün telefonla haber aliyorum suan 14 tane embrio 1kalitede devam ediyor ben suan hastanedende doktordanda cok memnunum ama benim yerlestirme 12ayda olcak canim sende
sen yeni opu oldun oldun ozaman. 12 dedigin aralik ayinda deme. hakkında hayırlı olur ins. genel olarak bende memnunum merkezden. benim suan transfer hazırlığın başladı kismetse araligin ilk haftası olucak transfer

Reactions: zkd
merhaba bacılar. 2 ay önce normal yolla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik. iyi bir doktor arayışına girdik. bursa acıbadem şahin beyde karar kıldık. 22 kasımda adet oldum. 24ünde kontrole gittik ve puregona başladık 225 olarak. bugün 4 cüyü yapıcam işallah akşam 22:30 da. yarın kontrole gitcem bakalım ne durumda bizimkiler die. 2016yı anne olarak kapamak istiyorum bakalım bana şanslı gelcekmi bu yıl. dualarınızı esirgemeyin. ben dualarımsa ben ve evlat sahibi olmak isteyen her kadın die ediyorum sizlerde beni unutmayın lütfen

bu arada ilk denememiz daha. eşimin sperm sayısı ve hareketliliğ düşük benim herhangi bir problemim yok çok şükür

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sıkıntı çekmeden hemen hamile kalırsın

Hayirli olsun canim tedavin bende gecen sene aralik ayinda sahin beyde denedim fakat nasip olmadi adet olunca tekrar baslicam sahin beye.bu surede seni takip ederim insallah guzel sonuclar alirsin

kız hkkatten cıldırmıssın kasım 31 degıl 30 çekiyor ,

vallahi balataları sıyırdık yaaa
Bana bi haller oldu ya transfer işleminden sonra cidden kız toplama çıkarma bile yapamaz oldum acaba rahimle değilde beyine mi transfer yaptılar benim

Zaten p. Tesinden beri yapıyorum o yüzden çok yok söylediğini yaptım dazla bastırmadım morarmadı demekki bastırmıcaksın yaptıktan sonra ama çok feci yakıyo
Clexan beni çok yakmıyoya çok çok az. Birde hıbor olsun eyvah eyvah

5. Gun embriyosu benimkisi. Eski merkezimde 10. Gun test yapabilirsiniz demislerdi. Simdiki merkezde ise 12. Gun dediler. Yarin 10. Gun. Idrar testi yapicam sabah. Dualarinizi bekliyorum.
Yarın benimde 10. Gün ama ben 12 yi beklicem canım hadi güzel haberler getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…