Amin insallah benim daha biraz sürcek 12 ayda allahin izniyle transver olcam ben 14tane yumurtami dondurcam cünkü cok yumurta cikti diye bende 23 tane ohss riski olusmasin diye garanti alcas isimisi ben doktoruma güveniyorum ilk allah sonra o suanİnşallah hayırlı haberler veririz burada birbirimize
Nedenki canimAy bugün bi tuhafim
Bezgin bezgin dolaşıyorum
Ne bilimNedenki canim
Neyden korkuyon söylede derdine derman bulalimNe bilim
Korku sardı sanırım
,:)Neyden korkuyon söylede derdine derman bulalim
Evet 1 tane iciyorsun bugun 3.gunu hayırlı olsun canım nerde yaptırıyorsuncanim adetin kaçıncı gunu bugun? estrofem hep 1 tanemi icicen. benimde transferim olucak merak ettim
bende 3 gun 1 tane sonraki 3 gün 2 tane sonraki 3 gün 3 tane ve kontrol var. ve transfer tarihi belli değil. izmir mefical park tayim. sen nerde tedavi goruyirsunEvet 1 tane iciyorsun bugun 3.gunu hayırlı olsun canım nerde yaptırıyorsun
Benim tüp bebek ilk denemem yapildiSen suan ama tüp bebekmi yapiyon yada asilamami ona göre basi bilgiler vere bilirim canim
Senden de güzel haber alacağız inşAllah..Sıra bana geliyo sanırım korku başladı bende canım iyice
Ben istanbul medicanada tedavi goruyorum rahimle ilgili bi sıkıntın var mıydıbende 3 gun 1 tane sonraki 3 gün 2 tane sonraki 3 gün 3 tane ve kontrol var. ve transfer tarihi belli değil. izmir mefical park tayim. sen nerde tedavi goruyirsun
Ah canımmm inşallah saolll. Sayfamızda pozitif sonuçlar olunca bende seviniyorumSenden de güzel haber alacağız inşAllah..
Bak ne güzel bereketli sayfamız.
Sonuctan korkma canim nasipse olur olmassa devam denemeye pes etmek yok biz kadinlar güclüyüs yikilmak yok devam allah insallah nasip ederde bu süreye gerek kalmas duva et bol bol canim.,:)
Sağol
5. Günümdeyim testi bekliyorum
Sonuçtan korkuyorum tabi
Naltun canim doktorun kom bende izmir medical parkdayimBen istanbul medicanada tedavi goruyorum rahimle ilgili bi sıkıntın var mıydı
Benimde öyle canim kac yumurta toplandi kac tanesi döllendi transver yapildimi bille ?Benim tüp bebek ilk denemem yapildi
Aminnnn amin aminnnn inşallah sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu evlatlarımız olur :)Yeni annis adaylarina toptan hayirli olsun diliyorum. Allah in izniyle daha yeni pozitif haberleri alicaz insallah. ve hayirlisi ile Rabbimin izniyle bebislerimizi eli ayagi duzgun akli selim evlatlar nasip eder insallah. guzel saglikli mutlu hamilelik geciririz.
Canım bende de vardı o korku ... çünkü çok emek veriyosun ve sonuçtan korkuyosun ama sonra şöyle kendimi rahatlattım ne olduysa benim hakkımda hayırlı olan oldu Rabbim sana sığındım diye dua ettim... ve rahatladım gerçekten sende öyle dua et Rabbim yardımcın olsun inşllah güzel haber alırsın inşallahSıra bana geliyo sanırım korku başladı bende canım iyice
Çok ama çok geçmiş olsun çok zor bi durum... gayet güzel benimde 13 tane dondurulmuştu birinci kalite beşinci gün bir tanesi transfer edildi çok şükür tutundu galiba :) Seninki de sımsıkı tutunacak inşallah sana... ben hiç hamile kalmadığım halde bazı şeyler almıştım baza da duruyo :) inşallah sağlıklı bebeklerimiz giyecekler aldıklarımızı inşallah...Insan sirf tüp bebekde deyil ben normal hamile kalmistim ve hayat zoz pembeydi bana esimle ben mutluluktan hergün onla konusuyorduk ilk ögrendiyimde 4 yada 5 haftada dediler cok güzeldi herseyde ulasdi yolk sec kese bebis ama o gün cok kötüydü 8hafta 5gün bana kese bozuldu kalb atisi olmadi almamis lazim dediyinde dünyam yikildi aldirmadim 1hafta her doktora gittim en iyi doktorlara medicana istanbul ama malesef 1hafta gecti ve artik parca kan gelince bende fenalasinca benimkiler beni hastaneye kaldirdilar ve hersey bitti hala kendime gelemedim meyersem esim normal yoldan beni hamile birakamasmis biraksa bille sonuc buymus mecbur tüp bebek ve tek ilacim yeni bir bebek aile ola bilmek icin ona neler neler alindi hepsi duruyor allah kimseyi böyle seylerle sinamasin ama allah ne istiyorsa o olur simdi bebislerimisi koydurmak icin sabirsizla bekliyorus 14tane 1kalitede embrio ulasti cok sükür insallah da daha iyi olur allah bize cok bebisler nasip eder .
Canımmm teşekkür ederim :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah :)Gözümüz aydın Allah kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?