2016 Kasım tüp bebek

Evet hiç girmedim foruma iş güç birde düşük tehlikesi birde sınavım vardı herşey karıştı senin anlayacagin
sınavın nasıl geçti inşaallah iyidir bende muhasebeciyim şükür bu sene bitti okulum çalışıyorum hamilelik olunca inşaallah iyi bir gebelik dönemi geçiririm bu arada benim iki adet dondurulmuş üçüncü gün embriyom var kaç hücreli ve kalitesini biliyor muydun sen bana çok umut oldun canım inşaallah benimki de tutar cümle isteyenlerinki de Allahım sana da kucağına almayı nasip etsin göz aydınlığı olsun evladın

selam kızlar ben bursa da üniversite de ilk tüp bebek yaptırdım ama tutmadı şimdi rapor alıcam ve dışarı da yaptırıcam sizce nerede yaptırsam bursa art/bursa eurofertil / jimer giden var mı bunlara fikir almak istiyorum sadece bu 3 yerde rapor geçiyor

sonuc ne oldu sizde?

merhaba, bana da kahraman kolday ı tavsiye ettiler. bi arkadaşım da tınaztepede erdal aktan a gitmiş ilk tüp bebek tutmuş. doğuma 1 ayı kaldı. bi arkadaşım gözde hst.haşmet mesut özsoy 3 süz doğurdu. o 4 yıl uğraşmış en son orda olmuş. ben 9 eylülde oldum 2 aşılama 1 tüp olmadı. şimdi dr değiştirmek istiyorum. kahraman kolday nasıl, memnun musun ?

Merhaba hala aktif musun benimde 10.gün 12 cıktı az sonra yine bi test yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…