Slm cnm iyi geceler bizde test lerle uğraşıyoruz son bir tane kaldı onları da aldık miydi dr. Min yanına gideceğim allahi min izniyleKasım ayında tüp bebeğe başlıcam Allahın izniyle. Benim gibi Tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar birbirimize moral olalım yardımcı olalım sevgiler
Evet o testleri bende yaptırcam çok pahalı nerde yaptırıyorsunSlm cnm iyi geceler bizde test lerle uğraşıyoruz son bir tane kaldı onları da aldık miydi dr. Min yanına gideceğim allahi min izniyle
İnşallah bana adetin 2. Günü gel dedi testleri yaptırıp özel hastane sen nerde yaptıracaksın cnmSlm cnm iyi geceler bizde test lerle uğraşıyoruz son bir tane kaldı onları da aldık miydi dr. Min yanına gideceğim allahi min izniyle
Valla 17 tane test var. Hormon baktırdım ben hsg çekildi sen nerde yaptırıyorsun doktorun kim özelmi devletmi cnmBende kasimda basliycam Allahin izniyle ama benden hic test falan istemedi sadece kan verdim hormonlara bakilacak bide ultrason la rahime bakti oyle uzun uzun hangi testlerle ugrasiyisunuz kizlar merak ettim
Devlet canim ya Ankara tip cebeci tüp bebek merkezi siz nerde yaptiriyosunuzValla 17 tane test var. Hormon baktırdım ben hsg çekildi sen nerde yaptırıyorsun doktorun kim özelmi devletmi cnm
Sorunun neydi tüp yaptırıyorsun yaşında küçük cnmDevlet canim ya Ankara tip cebeci tüp bebek merkezi siz nerde yaptiriyosunuz
Azosperm canim bende herhangi bi sorun görünmüyor şimdilikSorunun neydi tüp yaptırıyorsun yaşında küçük cnm
Anladım cnm hayırlısıAzosperm canim bende herhangi bi sorun görünmüyor şimdilik
Biz denizlide yaptırdık pamuķkale üni. DeEvet o testleri bende yaptırcam çok pahalı nerde yaptırıyorsun
Babür kale canım özel deValla 17 tane test var. Hormon baktırdım ben hsg çekildi sen nerde yaptırıyorsun doktorun kim özelmi devletmi cnm
Hemen çıkmıyormuş sanırım bende şimdi gidiyorum yaptırmak içinBabür kale canım özel de
Canım bana doktor kan testi yaptırmam için bi liste verdi 17 tane bende onların peşindeyim şuanda devlettende randevu çok zor bakalımKızlar selam, ben bu ay başladım tedaviye. 5.iğnemi olucam. herşey yolunda gayet iyiyim. bu dönemde herkes iştahın çok açılır duygusal olarak çok kötü olursun vs diyodu ama kesinlikle kimseyi dinlemeyin. genelleme yapmak yanlış çünkü kişiden kişiye kesinlikle farkediyor. Rabbim sonucumu hayretsin ve size de nasip etsin. bu arada bizden sadece hepatit c hepatit b ve hiv virüsü testi istediler. onun dışında onlar kandan bakıyorlar kontrollerde zaten. içinizi rahat tutun ve olumlu düşünün.
ne testleri canım onlar? hastaneden hastaneye farkediyor demekki. istanbulda mı yaptırıyorsun? biz özel tıp merkezinde yaptıdık hastanede 600küsürken 100e yaptırdık 3 testi şükür.Canım bana doktor kan testi yaptırmam için bi liste verdi 17 tane bende onların peşindeyim şuanda devlettende randevu çok zor bakalım
çok irdeleme doktorun ne dediyse onu yap gerisini Allaha bırak dua et yeter. benim yaptırdığım yerde bir sonraki aşamaları çok anlatmıyorlar bile iyikide anlatmıyorlar. kafamı takmıyorum bende bu sayede. önüme bakıyorum şükürler olsun. Rabbim nasip ettiyse olacak inanıyorum.Yok canım onlar horman testi smear testi sperm testi filandır belki. Pazartrsi gittim tüp bebek görüşmesine bütün testlerime baktı bu başka bi test sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?