amin canım cümlemize hayırlısıysa nasip etsin.güzel düşün ne güzel hazırda embriyon var şükret buna sahip olmayanlarda var. olumlu enerji yayalım hadi hep birlikte :)herkese hayırlı olsun tedavısı bende dıyarbakır bahcecıde denıyorum ıkıncı tup bebek denememı...suan sadece tek embrıyom var donduruldu ılaclarıma basladım bu ay ınsallah transferım olucak..zaman gecmıo habıre sıteye gırıom yazan olur yazısırız vs dıe..rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
İstanbuldayım sen nerdesin cnmne testleri canım onlar? hastaneden hastaneye farkediyor demekki. istanbulda mı yaptırıyorsun? biz özel tıp merkezinde yaptıdık hastanede 600küsürken 100e yaptırdık 3 testi şükür.
ayyyy hadı ınsallah busayfa olumlu gtsın enerjılerımızle...allah bılır tabı ama ınan esımın ılerı hızı hep sıfırıdı bukez masallah 35 olmus tum degerler normal...hersey ıyı dr yasınız genc vs dıo...dogal gebelıgımde var ama gelısmedı kurtaj oldum...demem okı hersey ııı ama zamanı var demek...yumurta toplamtı 8tane...7 ı olgun cıktı...4 u dollendı...ama 1 ı bolundu...oda ortanın 2cı kalıtesı dedıler...cok uzuldum..dedıler asla uzulme cunku saglıklı olmasa bız ıptal ederdık dondurmazdık..hersey rabbımdenamin canım cümlemize hayırlısıysa nasip etsin.güzel düşün ne güzel hazırda embriyon var şükret buna sahip olmayanlarda var. olumlu enerji yayalım hadi hep birlikte :)
Hayırlısı inşallah cankm hepimiz için zor bi süreç gerçekten hepimize moral lazımayyyy hadı ınsallah busayfa olumlu gtsın enerjılerımızle...allah bılır tabı ama ınan esımın ılerı hızı hep sıfırıdı bukez masallah 35 olmus tum degerler normal...hersey ıyı dr yasınız genc vs dıo...dogal gebelıgımde var ama gelısmedı kurtaj oldum...demem okı hersey ııı ama zamanı var demek...yumurta toplamtı 8tane...7 ı olgun cıktı...4 u dollendı...ama 1 ı bolundu...oda ortanın 2cı kalıtesı dedıler...cok uzuldum..dedıler asla uzulme cunku saglıklı olmasa bız ıptal ederdık dondurmazdık..hersey rabbımden
aynen ole canım moral lazım ve ben omoralı kendımde fazla bulamıorum bugunlerımızede şükürHayırlısı inşallah cankm hepimiz için zor bi süreç gerçekten hepimize moral lazım
Bende istanbuldayım canım :)İstanbuldayım sen nerdesin cnm
İşte bak kötü olsa dondururlarmıydı. Ne mutlu sana. He şöyle ya olumlu olumlu düşünelim. Mutlu olalım. Bak benimde bi tane normal gebeliğim var ama 9.haftasında kalbi durdu sonra olmadı. Olsun herşey Allahtan. Belki böyle hayırlı gördü ve olacak bu sefer inanalım hep birliktrayyyy hadı ınsallah busayfa olumlu gtsın enerjılerımızle...allah bılır tabı ama ınan esımın ılerı hızı hep sıfırıdı bukez masallah 35 olmus tum degerler normal...hersey ıyı dr yasınız genc vs dıo...dogal gebelıgımde var ama gelısmedı kurtaj oldum...demem okı hersey ııı ama zamanı var demek...yumurta toplamtı 8tane...7 ı olgun cıktı...4 u dollendı...ama 1 ı bolundu...oda ortanın 2cı kalıtesı dedıler...cok uzuldum..dedıler asla uzulme cunku saglıklı olmasa bız ıptal ederdık dondurmazdık..hersey rabbımden
Heyy hani olumlu düşünüyorduk. Moralin olmazsa bebişin sana ulaşamaz annesiaynen ole canım moral lazım ve ben omoralı kendımde fazla bulamıorum bugunlerımızede şükür
İnşallah canim allah emeginizi bosa cikarmasin bakalim sonucu ne olcak allah bilio,,bugünlere de şükür.İşte bak kötü olsa dondururlarmıydı. Ne mutlu sana. He şöyle ya olumlu olumlu düşünelim. Mutlu olalım. Bak benimde bi tane normal gebeliğim var ama 9.haftasında kalbi durdu sonra olmadı. Olsun herşey Allahtan. Belki böyle hayırlı gördü ve olacak bu sefer inanalım hep birliktr
Aynen şükür büyük bir sorunumuz yok. Hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın yol arkadaşımİnşallah canim allah emeginizi bosa cikarmasin bakalim sonucu ne olcak allah bilio,,bugünlere de şükür.
Amin canim inşallah bu surede yasadiklarimizi,yazarız dertlesiriz,zaman,gecmio zaten hepimizin yuzu gulsunAynen şükür büyük bir sorunumuz yok. Hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın yol arkadaşım
Hangi hastanede yaptırıyorsun canım yaşadıklarını yazarmısınAynen şükür büyük bir sorunumuz yok. Hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın yol arkadaşım
Aynen böyle yapacağız işte. Yoksa saplanıp kalırsak ohooo :) kaç yaşındasın bu arada?Amin canim inşallah bu surede yasadiklarimizi,yazarız dertlesiriz,zaman,gecmio zaten hepimizin yuzu gulsun
Maslak acıbademde başladık canım bülent beyin ekibiyle birlikte. Bugün 5.iğnemi oldum yarın bu iğnenin yanında birde çatlamaması için koruma iğnesi olacağım. İlk 3gün biraz kötü oldum ilaç yan etki yaptı gaz sancısı karın ağrısı be halsizlik ama bu 3gün kendimide çok yormuştum. Şimdi daha iyiyim sadece halsizlik ve vücut ısıs bi tık yüksek oluyo. Ama değerki:) cumartesi tekrar kontrolüm var bakalım. Sen ne durumdasınHangi hastanede yaptırıyorsun canım yaşadıklarını yazarmısın
Aynen böyle yapacağız işte. Yoksa saplanıp kalırsak ohooo :) kaç yaşındasın bu arada?[/QUOdogru söylüyorsun 27 yasindayim 5yillik,evliyim
Hım ben anadolu yakasındayım canım ne kadara yaptırıyorsun fiyat ne oldu. Hadi inşallah güzel haberini alırız canım. Benim adetimde başlancak beklemedeyim bende şu testleri yaptırsam bi hayırlısı ileMaslak acıbademde başladık canım bülent beyin ekibiyle birlikte. Bugün 5.iğnemi oldum yarın bu iğnenin yanında birde çatlamaması için koruma iğnesi olacağım. İlk 3gün biraz kötü oldum ilaç yan etki yaptı gaz sancısı karın ağrısı be halsizlik ama bu 3gün kendimide çok yormuştum. Şimdi daha iyiyim sadece halsizlik ve vücut ısıs bi tık yüksek oluyo. Ama değerki:) cumartesi tekrar kontrolüm var bakalım. Sen ne durumdasın
Özelden konuşalım fiyat konusunu olurmu:) inşallah her aşamayı anlatırım ben istediğinde sor çekinme. Bu akşam mesela hem gonal f i hem de çatlamayı önleyici iğne olacağım :) sabahta randevum varHım ben anadolu yakasındayım canım ne kadara yaptırıyorsun fiyat ne oldu. Hadi inşallah güzel haberini alırız canım. Benim adetimde başlancak beklemedeyim bende şu testleri yaptırsam bi hayırlısı ile
Saol canım benim. Bende genetik testleri verdim bugün alıcam 1 aya kadar inşallah başlanır sonuc çıkınca. Bendende 5200 istedi 2 bin lira gibide ilaç tutar dedi canımÖzelden konuşalım fiyat konusunu olurmu:) inşallah her aşamayı anlatırım ben istediğinde sor çekinme. Bu akşam mesela hem gonal f i hem de çatlamayı önleyici iğne olacağım :) sabahta randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?