2016 Kasım tüp bebek

27 yasndym esmde morfoloji bozukluğu Sperm hareketsizligi var
Kizlar ya morale ihtiyacım var bişeyler söyleyin fikriniz nedir.
Bugün dr kontrol vardı durum su:
Yumurtaların 2 tanesi 18.5 ve 19 mm olmuş ama diğer 3 yumurta 11 ve 13 mm de
Dr şimdi opu yaparsak küçük 3 yumurta çöpe gider dedi 2 gun daha ilaçlara devam.
Bu 4. tedavim daha önce bu kadar uzun sürmemişti igne kullanimi bugün 11.gün iğnelerde
Çok süre mi olmuş buyumuyor mu benim yumurtalar sinir oldum valla

Dr şimdi opu yaparsak küçük 3 yumurta çöpe gider dedi 2 gun daha ilaçlara devam.
Bu 4. tedavim daha önce bu kadar uzun sürmemişti igne kullanimi bugün 11.gün iğnelerde
Ben dün gittigimde 5.ci günüm du en büyüğü 13 mm 12.5 du snra 11 ve 10 mm vardı bnce normal bazı insanların evet Fazla büyüyor ama bence bizimkiler normal hiç stres yapma bence iğnen ney dozu kac kullanyrsn

Canım dr yumurtalarını degerlendirmek istemiş işte niye moralini bozuyorsun 2 gün nasılsa cabuk gecer merak etme biraz akışına bırak :KK66:

Gonalf 225 ve merional 150 bir de orgalutran
Anldm cnm stres yapma sen dedm gibi dua et benm eltimn 12 Yumrta toplandı 5 .ci güne 1 tanesi gitti hemen transfer ettiler tuttu dger 11 ymurta çöp oldu ve o 5 gün iğne kullanmsti çok çabuk gelisti yumurtasi ama nafile işte bak hepsi çöp oldu ama allah in işi ne bak o transfer edilen tuttu suan 2 aylık bebesmz doğdu bile

Anldm cnm stres yapma sen dedm gibi dua et benm eltimn 12 Yumrta toplandı 5 .ci güne 1 tanesi gitti hemen transfer ettiler tuttu dger 11 ymurta çöp oldu ve o 5 gün iğne kullanmsti çok çabuk gelisti yumurtasi ama nafile işte bak hepsi çöp oldu ama allah in işi ne bak o transfer edilen tuttu suan 2 aylık bebesmz doğdu bile
Allah uzun ömür versin ona.
Doğru Allah in mucizeleri bitmez

evet canım bıtane transfer edıldı 3.gun taze trasnfer ama2 gun sonra bırdaha olacak ama bunlardan deıl dondurulmus 2 embrıyom vardı baska yerde onları ıstedıler getırdık cozulnce durumları ıyıyse 5.gun olacak tekrar buna ardısık trasnfer dıolar basarıyı arttırıomus.estrofem evet kullanıorm ama bugun olmasa 5.gun olabılırdo zaten estrofemım zararı yokkı rahım bıryere kadar kalınlasması durur estrofem o kalınlıgı korur bende ılk defa duydum bu ıslemı ama kabul ettım ama bakalm hayırlıysa olsun
Hayırlısı olsun cnm böyle değişik uygulamaları duymak iyi oluyor bizde söyleriz doktotumuza inşallah ikisi de tutunuverir kuxagin boş kalmaz

Hayırlısı olsun cnm böyle değişik uygulamaları duymak iyi oluyor bizde söyleriz doktotumuza inşallah ikisi de tutunuverir kuxagin boş kalmaz
Insallah canım ınsallah Bu defa bebegımı kucağıma alırım daha suan bı transferım var ımsallah hayırlı olcaksa zararı olmuycaksa yarında olsun transferım

Canim benim 13. Gun opu oldu. 2 gun daha beklemende fayda var. Diger 3 tanede yetişsin digerlerine

Bugun transferden sonraki ilk gun :) ne kadar degisik hissediyor insan. Hem zaman gecmiyor, hem geciyor :eek: Benim doktorum 2 gun yatmalisin dedigi icin bugun de yatacagim. Ama yarin sabah insallah ayaktayim :)

kuzununannesi kuzununannesi siz de durumlar nasil ?

Back
X