2016 Kasım tüp bebek

Nasipte varsa hicbirsey onune gecemez diye dusunuyorum. O yuzden onemli olan kendimizi iyi hissederek yormadan beklemek. Ben bolca su iciyorum o yuzden surekli wc ye kalkiyorum :) kendimce boyle bir yontem gelistirdim kan akisi icin :) bence burada yanlis birsey yok. Doktoruna guvenmelisin, dinlenip ilaclarini aldin mi kalani Allaha kalmis :) yarin sabah bende evde dolanacagim insallah :)
Kizlar sürekli yatmanın kanıtlanmış pozitif hiçbir katkısı yok.dediğiniz gibi nasipten ötesi yok.
Ne genetikte bir sorun ne herhangi bir rahatsızlığım olmadan pihtilasma sorunu yaşadım iyileşmek 2 senemi aldı. nacizane tavsiyem sürekli yatmayın Allahım verecekse verecektir zaten bizlere bir evlat.

Nasipte varsa hicbirsey onune gecemez diye dusunuyorum. O yuzden onemli olan kendimizi iyi hissederek yormadan beklemek. Ben bolca su iciyorum o yuzden surekli wc ye kalkiyorum :) kendimce boyle bir yontem gelistirdim kan akisi icin :) bence burada yanlis birsey yok. Doktoruna guvenmelisin, dinlenip ilaclarini aldin mi kalani Allaha kalmis :) yarin sabah bende evde dolanacagim insallah :)
ben yemek bıle yaptmIlk ıkısnde daha col yatmıştım budefada boyle olsun dedım wcye bende cok gdııyorm ama cok gidiyorum dıye korkuyorum dua okuycaktm abdest almaya korktuö bırde egılırm bırsey olur falan dıye

Kizlar sürekli yatmanın kanıtlanmış pozitif hiçbir katkısı yok.dediğiniz gibi nasipten ötesi yok.
Ne genetikte bir sorun ne herhangi bir rahatsızlığım olmadan pihtilasma sorunu yaşadım iyileşmek 2 senemi aldı. nacizane tavsiyem sürekli yatmayın Allahım verecekse verecektir zaten bizlere bir evlat.
haklısn canm yatıorm ama kalkıp gezıyorumda dun geldıgımden berı uyurken de dıkkat edemıyorm malesef yuzustu falan yatıyorum allah verecekse verecektır ınsallah korur bebeklerımızı

Bende28 yasindayim ama 5. Denememdeyim ☺ Allah hayirli etsin. Problem nedir?
Aa yasitiz ne guzel :) sen bekleme surecine gectin, insallah guzel haberleri alacaksin, rabbim gonlunuze gore versin canim. Benimde malesef 2 dis gebelik sonrasinda tup bebekten baska caremiz kalmadi. Biz daha tecrubesiziz bu konuda. Senin 5. Denemese sen tum surece hakimsindir :) ayy insallah guzel olur hersey yaa hepimiz icin

ben yemek bıle yaptmIlk ıkısnde daha col yatmıştım budefada boyle olsun dedım wcye bende cok gdııyorm ama cok gidiyorum dıye korkuyorum dua okuycaktm abdest almaya korktuö bırde egılırm bırsey olur falan dıye

Zaten surekli yatarak psikolojik olarak saglikli olamayiz diye dusunuyorum :) dikkat ederek hayatimiza devam etmeliyiz sanirim.

Cok haklisin. Birkac tibbi makale ve arastirma okudum gercekten de onemli bir iliski bulunamamis. Ben de doktorumun onerisini gozonunde bulunduruyorum. Surekli yatmak konusundaki onerin icin tesekkur ederim. Zaten psikolojik olarak iyi hissettirmiyor surekli yatmak :o

haklısn canm yatıorm ama kalkıp gezıyorumda dun geldıgımden berı uyurken de dıkkat edemıyorm malesef yuzustu falan yatıyorum allah verecekse verecektır ınsallah korur bebeklerımızı
Cok haklisin. Birkac tibbi makale ve arastirma okudum gercekten de onemli bir iliski bulunamamis. Ben de doktorumun onerisini gozonunde bulunduruyorum. Surekli yatmak konusundaki onerin icin tesekkur ederim. Zaten psikolojik olarak iyi hissettirmiyor surekli yatmak :eek:
Kizlar ilk denemede yattım rapor alıp ama negatif 2.deneme de ertesi gün ise başladım ve yoğundu işlerim bütün gün disaridaydim Şubede bile oturamiyordum. eyvah tutmicak bu diyordum ama tuttu. kesin hiçbir kriter yok Allahın işi . yatsak da kalksak da gelecek bebisler inşallah :)

Ben de normal oldugunu dusunuyorum ama yine de doktoruna sorabilirsin. Ben de ek olarak basagrisi yapiyor :KK43: o yuzden bant istemistim ama transfer sonrasi ne isterse onu kullaniyorum. Zaten cok fazla ilac var :KK43:
Pazartesi sorarım artık Dr akıntıyi ve evet haklusin başagrisi yapıyor ya

Transferi olan arkadaşlar ne yiyip ne iciyorsunuz..ben kabakcekirdegi ve anasanas yemistim ilk hamileligimde

Transferi olan arkadaşlar ne yiyip ne iciyorsunuz..ben kabakcekirdegi ve anasanas yemistim ilk hamileligimde

Ben acikcasi normal beslenmeme devam ediyorum, doktorum kabiz olmamalisin dedi. Ben de ozellikle yogurt, kefir sabahlari ac karnina kayisi uzerine su iciyorum. Bunun disinda ozel olarak birseyler yemedim. Bunlara ek olarak, hasta olmamak icin kivi, mandalina vs. ara ogun olarak tuketiyorum.

Eger kabak cekirdegi ve ananas oneriyorsaniz onlari da yerim :)

Ben acikcasi normal beslenmeme devam ediyorum, doktorum kabiz olmamalisin dedi. Ben de ozellikle yogurt, kefir sabahlari ac karnina kayisi uzerine su iciyorum. Bunun disinda ozel olarak birseyler yemedim. Bunlara ek olarak, hasta olmamak icin kivi, mandalina vs. ara ogun olarak tuketiyorum.

Kabak çekirdeği ve ananas tüp bebegin klasikleri:)
Gerçekten etkisi var mı bilmiyorum ama bende hep tedavide yiyorum

Ananas hakkinda tereddutler var kimisi yenmemeli diyor o yuzden bu tedavimde yemeyi dusunmuyorum. Kabak cekirdegi yiyorum. Meyve cesitlerinden yiyorum aksam sabah 1er bardak sut iciyorum kabizligima da iyi geliyor yogurt ve kuru kaysi yiyorum gerisi klasik

Ananas hakkinda tereddutler var kimisi yenmemeli diyor o yuzden bu tedavimde yemeyi dusunmuyorum. Kabak cekirdegi yiyorum. Meyve cesitlerinden yiyorum aksam sabah 1er bardak sut iciyorum kabizligima da iyi geliyor yogurt ve kuru kaysi yiyorum gerisi klasik

Ananas konusunda bende bu soylenenleri duymustum, bazi diyetisyenler odem sokturucu olarak kullaniyorlar. Acaba olumsuz etkisi varmidir diye soru isareti olabilir. Kabak cekirdegi guzel fikir aslinda zaten cok severim :)

portakal suyu ıcıyorum yumurta kahvaltıda peynır corba ıcıyorm ananas bçve kabak cekırdegı yıyorm bende 3undede yaptm..kabızlık ıcın baska ne onerırsınız ılaclar hemen kabız yapıyor malum duphalac var ama kullansammı

Kizlar bugun kontrolde esim birdenbire ikiz olma ihtimalini sordu doktorumda isterseniz iki embriyo koyariz dedi bende bi taraftan istiyorum bi tarafimda bakabilirmiyim zormu olur diye korkuyorum tabi Allah kismet ederse
Sen 2 koydur nasipte ne varsa o olsun. Bana da 2 konmustu bi kizim oldu. Bu sefer 3 kondu cok tirsiyorum ikize raziyim

Back
X